Τα πιο τέλεια πασχαλινά camps για παιδιά

Φέτος το Πάσχα τα πιτσιρίκια παίζουν, μαθαίνουν και περνούν όμορφες στιγμές στα πιο πλούσια και διασκεδαστικά πασχαλινά camps.

Τα πιο τέλεια πασχαλινά camps για παιδιά

Ημερήσια ή καθημερινά, τα πασχαλινά camps της Αθήνας ετοιμάζουν για ακόμα ένα Πάσχα κάθε λογής δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά.

Θεατρικό παιχνίδι, κατασκευή χειροτεχνιών, εξερευνήσεις σε μουσεία και άφθονη ψυχαγωγία εγγυώνται χαμόγελα σε μικρούς και… γονείς.

Δες παρακάτω πέντε προτάσεις που συγκεντρώσαμε και δήλωσε τώρα συμμετοχή.

Πασχαλινό Camp στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

Το Μουσείο διοργανώνει camp εορταστικών δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά 5-11 ετών, ώστε να  χαρούν τις πασχαλινές διακοπές και να κρατήσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις. Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Info: 1η εβδομάδα: Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου έως Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, 2η εβδομάδα: Τετάρτη 8 έως Παρασκευή 10 Μαΐου, δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων ημερών, κόστος 1ης εβδομάδας: 105 ευρώ, κόστος 2ης εβδομάδας: 80 ευρώ, ειδικές τιμές για αδέρφια, κρατήσεις εδώ

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Για τρεις ημέρες, από τη Μ. Δευτέρα 29.04 έως και την Μ. Τετάρτη 01.05, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου υποδέχεται παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, χαρίζοντάς τους τις ιδανικότερες πασχαλινές «διακοπές» στο κέντρο της πόλης. Στο Easter Camp που θα γίνει στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας, θα υπάρχουν υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική. Οι δραστηριότητες ξεκινούν από τις 08:30 το πρωί και κρατούν έως τις 14:30 το μεσημέρι, ενώ το πρόγραμμά τους είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο ώστε τα παιδιά να μπορούν να το παρακολουθήσουν από μία έως και τρεις ημέρες.

Info: κόστος συμμετοχής για τις 3 ημέρες στα 70 ευρώ/παιδί, κόστος συμμετοχής για 1 ημέρα στα 30 ευρώ/παιδί, ισχύουν εκπτώσεις για αδερφάκια που θα παρακολουθήσουν και τις τρεις ημέρες, περισσότερα εδώ

Πάσχα στον Ελληνικό Κόσμο

Η εναλλακτική κατασκήνωση του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με πασχαλινή, παιχνιδιάρικη διάθεση, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους ηλικίας 5-12 ετών, να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο τους για πέντε ημέρες: Μ. Δευτέρα 29/4, Μ. Τρίτη 30/4, Τετάρτη 8/5, Πέμπτη 9/5 του Πάσχα, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00. Μέσα από παιχνίδια, κατασκευές, πολυθεματικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δράσεις, οι μικροί μας φίλοι εκφράζονται, συνεργάζονται, ψυχαγωγούνται και δημιουργούν. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται, όπως πάντα,  με εντυπωσιακές διαδραστικές προβολές και ταινίες στη «Θόλο», το ημισφαιρικό θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας, με εκθέσεις και πειράματα, καθώς και με επιλεγμένες δραστηριότητες από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Τμήματος Μουσειοπαιδαγωγών του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Info: ημερήσιο κόστος 40 ευρώ, κόστος για όλες τις ημέρες 170 ευρώ, παρέχεται δεκατιανό και μεσημεριανό σνακ, κρατήσεις εδώ.

Επταήμερο Camp με πασχαλινές δράσεις στην Καλλιτεχνούπολη

Και φέτος, η Καλλιτεχνούπολη ανοίγει τις πόρτες της για τα παιδιά 5-10 ετών, με το Πασχαλινό camp 2024, προσφέροντας ένα πλούσιο φάσμα δημιουργικών ολοήμερων προγραμμάτων, Μεγάλη Δευτέρα με Μεγάλη Πέμπτη και Τετάρτη του Πάσχα με Παρασκευή, 8.00 με 15.00. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να ανακαλύψουν νέες τέχνες και ταλέντα. Με έμπειρους καθοδηγητές και ένα περιβάλλον που ενισχύει την κοινωνική διάδραση και τη δημιουργικότητα, το Πασχαλινό camp στην Καλλιτεχνούπολη υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χειροποίητες κατασκευές – Easter Art Crafts, παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα, μουσικοκινητικά παιχνίδια- θεατρικές δράσεις, μουσική αγωγή – μουσικά όργανα και μαγειρική με το Kids Cooking Club.

Info: κόστος 35 ευρώ η μέρα, 210€ για όλο το επταήμερο, για κρατήσεις κλικ εδώ. 

Πασχαλινό camp στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Μέσα από πασχαλινές κατασκευές, κυνήγι αυγών, μουσικοκινητικά παιχνίδια, δράσεις στις γειτονιές της Πλάκας, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία, μαγειρική και πολλά τα παιδιά 5-10 ετών θα κάνουν ένα ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, της τέχνης και της δημιουργίας. Με αφετηρία το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης θα κάνουν εκδρομές, θα ξεναγηθούν δημιουργικά σε γειτονικά Μουσεία και χώρους Τέχνης, θα εξερευνήσουν τις γειτονιές της Πλάκας, θα μάθουν παραδοσιακά παιχνίδια και πασχαλινά ήθη και έθιμα. Μέσα στο Μουσείο  τα παιδιά θα έχουν δημιουργικό χρόνο με: εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά δρώμενα, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική κίνηση, εργαστήρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής, προβολές, αφηγήσεις παραμυθιών και λογοτεχνικής παιδείας, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες.

Info: από Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη και από Τρίτη του Πάσχα έως Παρασκευή και ώρες 9.00 με 13.00, 60 ευρώ για κάθε περίοδο, συμμετοχή και για τις δύο περιόδους 100 ευρώ. Προβλέπεται έκπτωση στα αδέλφια. Το ημερήσιο κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ, κρατήσεις εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v