Αυτός είναι ο διεθνής ambassador της Cupra

H Cupra ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τερματοφύλακα της FC Barcelona και μέλος της Tribe, Marc ter Stegen.

Αυτός είναι ο διεθνής ambassador της Cupra

Αυτή η επέκταση συνεργασίας έρχεται σε μια σπουδαία στιγμή της μάρκας. Το 2024 είναι ένας σημαντικός χρόνος για τη ισπανική μάρκα γιατί θα λανσάρει τέσσερα σημαντικά μοντέλα.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να είναι διεθνής Cupra ambassador για τα επόμενα τρία χρόνια, εκπροσωπώντας τις αξίες της μάρκας και ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητά της διεθνώς.

«Είμαι περήφανος που συνεχίζω ως διεθνής ambassador της Cupra. Από το 2020 έχουμε δημιουργήσει πολύ όμορφες στιγμές, όπου είχα τη χαρά και το προνόμιο να οδηγήσω όλα τα αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί μέχρι στιγμής. Και οι δύο μας έχουμε μία σύνδεση με την πόλη μας, τη Βαρκελώνη», είπε ο Marc ter Stegen. «Ξεκινώντας αυτό το κεφάλαιο μαζί, το 2024 θα είναι πραγματικά μια όμορφη χρονιά. Η μάρκα λανσάρει τα πιο σημαντικά της μοντέλα. Θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε τον κόσμο μαζί από τη Βαρκελώνη».

Ο Marc ter Stegen ενσαρκώνει το προκλητικό πνεύμα της μάρκας ενώ η χαρισματική του προσωπικότητα καθώς επίσης και το φυσικό του ταλέντο τον έχουν οδηγήσει στη θέση του δεύτερου αρχηγού της FC Barcelona. Εκπροσωπεί απόλυτα τις αξίες της CUPRA και τη φιλοδοξία της μάρκας να ξεπεράσει τα όρια.

Με μια αξιέπαινη καριέρα ποδοσφαιριστή και ένα μοναδικό στυλ, ο Marc ter Stegen είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του club. Ο επαγγελματίας παίχτης, o οποίος γιορτάζει τη 10η season στο club, έχει κερδίσει τουλάχιστον 16 τίτλους με την FC Barcelona. O Ter Stegen έχει παίξει 38 φορές με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, κερδίζοντας το 2017 το Confederations Cup.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v