Όφελος έως 3.300 στο Ford Focus

Στη Ford Motor Ελλάς το νέο Ford Focus προσφέρεται με όφελος αγοράς και με εργοστασιακή εγγύηση οκτώ ετών.

Όφελος έως 3.300 στο Ford Focus

Το πιο ολοκληρωμένο και τεχνολογικά προηγμένο Ford Focus υποστηρίζεται από τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance, τα οποία συνδυάζονται με επιπλέον όφελος αγοράς Ford Value, καθώς και με την 8 ετη εργοστασιακή εγγύηση.

Διατίθεται σε 5θυρες Hatchback εκδόσεις που παίρνουν κίνηση από τον προηγμένο κινητήρα βενζίνης 1.0 EcoBoost Hybrid με απόδοση 125 ίππους είτε 155 ίππους και τον οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου πετρελαιοκινητήρα 1.5 EcoBlue με απόδοση 115 ιππους σε συνδυασμό είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από μόλις 20% και διάρκεια χρηματοδότησης έως 60 μήνες. Επιπλέον, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει πρόσθετο όφελος Ford Value ύψους 1.972 ευρώ.

Εναλλακτικά, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος από την αγορά του νέου τους Ford Focus, μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό πρόγραμμα Ford Value που τους δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος 3.300 ευρώ.

Το Focus παραμένει πιστό σε μία παράδοση 20 και πλέον χρόνων προσφέροντας την πιο δυναμική οδική συμπεριφορά στην κατηγορία του, η οποία αναβαθμίζεται με τη χρήση ενός προηγμένου και εξαιρετικά άκαμπτου πλαισίου, σε συνδυασμό με ένα σύστημα διεύθυνσης με άμεση απόκριση, υποβοήθηση EPAS στην κολώνα του τιμονιού, νέο λογισμικό ελέγχου και κορυφαία αίσθηση και απόκριση σε όλες τις συνθήκες. Επιπλέον, προσφέρει στους οδηγούς προηγμένη τεχνολογία ανάρτησης με ειδικά ελατήρια – πατέντα της Ford – τα οποία, όπως και στην κορυφαία έκδοση του Fiesta ST, ανακατανέμουν τις πλευρικές δυνάμεις που δέχεται η ανάρτηση κατά το στρίψιμο του αυτοκινήτου, προσφέροντας κορυφαία κατευθυντικότητα αλλά και απαράμιλλη άνεση και ποιότητα κύλισης σε κάθε είδους επιφάνεια.

Επιπλέον, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ένα από τα διαθέσιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport και Eco, ώστε να μπορεί να προσαρμόσει άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού την απόκριση του πεντάλ του γκαζιού, τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του αυτόματου κιβωτίου στις αντίστοιχες εκδόσεις, αλλά και την αίσθηση του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος διεύθυνσης Electronic Power Assisted Steering (EPAS) της Ford. Τα μοντέλα Active διαθέτουν επιπλέον τόσο το πρόγραμμα λειτουργίας Slippery, που προσφέρει αυξημένη αυτοπεποίθηση σε ολισθηρές επιφάνειες, όσο και το Trail, που είναι σχεδιασμένο με τη σειρά του προκειμένου το όχημα να κινήται ευκολότερα σε κακοτράχαλες επιφάνειες.

Εξοπλίζεται σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του με την πιο διευρυμένη γκάμα προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας από οποιοδήποτε όχημα στην ιστορία της μάρκας, εισάγοντας τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2 σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το σύστημα Blind Spot Assist, το οποίο επεκτείνει τη λειτουργικότητα του Blind Spot Information System παρακολουθώντας τα τυφλά σημεία του οδηγού για οχήματα που πλησιάζουν από πίσω. Το σύστημα μπορεί να εφαρμόσει ροπή διεύθυνσης για να προειδοποιήσει τον οδηγό και να τον αποθαρρύνει από το να αλλάξει λωρίδα εάν ανιχνεύσει επικείμενη σύγκρουση. Το σύστημα παρακολουθεί επίσης τις γειτονικές λωρίδες για οχήματα που ακολουθούν σε απόσταση έως 28 μέτρα, 20 φορές το δευτερόλεπτο, και μπορεί να λειτουργεί σε ταχύτητες από 65 χλμ./ώρα έως και 200 χλμ./ώρα).

Προσφέρει ένα ευρύχωρο, πρακτικό και άριστα συνδεδεμένο εσωτερικό που διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες άνεσης και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών. Το προηγμένο σύτσημα SYNC 4 της Ford υποστηρίζεται από μία κεντρική οθόνη αφής 13,2’’ με διαισθητική διεπαφή που σημαίνει ότι οι οδηγοί μπορούν με όχι περισσότερα από ένα ή δύο αγγίγματα να διαχειρίζονται τις εφαρμογές, τις πληροφορίες ή τα συστήματα που επιθυμούν. Η νέα οθόνη αφής περιλαμβάνει επίσης χειριστήρια για λειτουργίες όπως η θέρμανση και ο εξαερισμός που μέχρι πρότινος ενεργοποιούνταν με φυσικά κουμπιά, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πιο απέριττης και μινιμαλιστικής κεντρικής κονσόλας. Το σύστημα προσφέρει επίσης ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto επιτρέποντας την άριστη ενσωμάτωση μεταξύ των λειτουργιών του smartphone και του SYNC 4.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v