10 καλοί λόγοι για να δεις τους Offspring το καλοκαίρι

Ενώ μετράμε τις μέρες μέχρι τις 9 Ιουνίου, γράφουμε τον δικό μας δεκάλογο για μια από τις φεστιβαλικές μέρες της χρονιάς.

10 καλοί λόγοι για να δεις τους Offspring το καλοκαίρι

Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς έχουμε μαρκάρει την 9η Ιουνίου γράφοντας με μεγάλα μαρκαδορίσια γράμματα The Offspring. Βλέπεις, τo Release Athens 2024 υποδέχεται το συγκρότημα, την Κυριακή 9 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, και εμείς ανυπομονούμε να δούμε ξανά μία από τις πιο επιτυχημένες punk rock μπάντες όλων των εποχών, με απήχηση σε ολόκληρο το φάσμα των φίλων της rock’n’roll μουσικής. Μιλάμε με λίγα και κατανοητά νομίζουμε λόγια για την πιο δυναμική βραδιά του φετινού καλοκαιριού. Μαζί τους, δύο από τα πιο συναρπαστικά live acts της σκηνής, οι εκρηκτικοί The Subways και οι Danko Jones, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα. Αν ψάχνεις έναν ή δύο καλούς λόγους για να δεις τους Offspring το καλοκαίρι τότε καλύτερα να φύγεις από εδώ.

Περίμενε, πού πας; Δεν τελειώσαμε. Αν πάλι ψάχνεις 10 καλούς λόγους για να γίνεις κι εσύ κομμάτι μιας αξέχαστης live εμφάνισης,  τότε κάτσε εδώ μαζί μας και θα σου τους απαριθμήσουμε –τους λόγους ντε- έναν προς έναν.

Έχουν να έρθουν 15 χρόνια

Κάποιοι ήμασταν νιοι και μεγαλώσαμε, άλλοι όμως ίσως να μην είχαν γεννηθεί καν. Άλλοι ήταν λεύτεροι και τώρα έχουν και παιδιά, κι άλλοι είχαν μούσια και μαλλιά και τα ξύρισαν ή τα κούρεψαν. Όλοι απαξάπαντος ανυπομονούμε να τους ξαναδούμε.

Η επέτειος του “Smash”

Το 2024, οι The Offspring γιορτάζουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του “Smash” και θα ανέβουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού για μια εμφάνιση που προβλέπεται να είναι από τις πιο εκρηκτικές του Release Athens 2024.

Τους έχεις δει live;

Αν όχι, τότε επιβάλλεται να πατήσεις το play.

Γιατί μεγαλώνουν σαν το καλό κρασί

Δεν χρειάζεται να είσαι φαν για να υποκλιθείς στο ταλέντο των Offspring και στο γεγονός ότι το κρατάνε ακόμη αληθινό. Μια ματιά στα live τους και μια αυτιά στους δίσκους τους αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Gone Away

Στη πενταδάκτυλη λίστα με τα καλύτερα τραγούδια τους. Αν δεν σου αρέσει, τότε στον ΩΡΛ κατευθείαν.

Pretty Fly

Ένας ύμνος που δεν χωρά περιττές αναλύσεις, παρά μόνο κλωτσοπατινάδα όταν ξεκινήσει το “Give it to me baby”.

Self Esteem

265 δευτερόλεπτα που έχουν σημαδέψει γενιές και γενιές οπαδών που όταν ξεκινούν να μιλάνε για μουσική λένε: «πρώτα οι Offspring και μετά όλοι οι άλλοι».

The Kids Aren’t Alright

Θα μπορούσε όλη η οργισμένη εφηβεία μας να χωρέσει σε ένα και μόνο τραγούδι. Αν ήταν το “The Kids Aren’t Alright” θα μπορούσε.

Οι The Subways

Αν είχες τραγουδήσει το “Rock n Roll Queen” μπροστά στον καθρέπτη σου τότε ξέρεις και δεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα άλλο. Αν πάλι όχι είναι ένας καλός λόγος να φτάσεις στην Πλατεία Νερού πριν τους Offspring ώστε να απολαύσεις τους The Subways.

Οι Danko Jones

Άλλος ένας καλός λόγος για να πας από νωρίς στο Release την Κυριακή 9 Ιουνίου είναι οι Danko Jones - ένα από τα hot ροκ σχήματα του καιρού μας, όπως αποδεικνύουν οι χιλιάδες τους fans σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v