Ήρθε στην Ελλάδα η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στην Ινδία

Στο ευρύ χαρτοφυλάκιο της Ελαστράκ προστέθηκε και η αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα των ινδικών ελαστικών MRF.

Ήρθε στην Ελλάδα η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στην Ινδία

Η MRF Tires, είναι μια ινδική πολυεθνική εταιρεία κατασκευής ελαστικών και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στην Ινδία. Έχει την έδρα της στο Chennai, στο Ταμίλ Ναντού, στην Ινδία. Η λέξη MRF προέρχεται από τις πρώτες μέρες της εταιρείας όταν ονομαζόταν Madras Rubber Factory. Η εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα από καουτσούκ, όπως ελαστικά, πέλματα, σωλήνες και ιμάντες μεταφοράς, χρώματα και παιχνίδια. Η MRF διαχειρίζεται επίσης το MRF Pace Foundation, το Chennai και το MIDD - MRF Institute of Driver Development στο Chennai. Η MRF Limited έχει αναδειχθεί ως ο δεύτερος ισχυρότερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο, με μάρκα AAA.

Μονάδα κατασκευής μπαλονιών

Η MRF ξεκίνησε από την KM Mammen Mappillai ως μονάδα κατασκευής μπαλονιών παιχνιδιών το 1946 στο Tiruvottiyur, Madras (τώρα Chennai). Το 1952, η εταιρεία αποτόλμησε την κατασκευή ελαστικού πέλματος. Η Madras Rubber Factory limited ιδρύθηκε ως ιδιωτική εταιρεία τον Νοέμβριο του 1960 και αποτόλμησε την κατασκευή ελαστικών σε συνεργασία με την εταιρεία Mansfield Tire & Rubber με έδρα το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία εισήχθη στο χρηματιστήριο την 1η Απριλίου 1961 και ένα γραφείο ιδρύθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου για την ανάπτυξη της εξαγωγικής αγοράς το 1964 και γεννήθηκε το σημερινό της λογότυπο του μυϊκού άνδρα. Το 1967, έγινε η πρώτη ινδική εταιρεία που εξήγαγε ελαστικά στις ΗΠΑ.

Eλαστικά Nylon

Το 1973, η MRF ξεκίνησε να κατασκευάζει ελαστικά Nylon για πρώτη φορά. Η εταιρεία συνήψε συνεργασία με τεχνική τεχνογνωσία με την BF Goodrich το 1978. Η Mansfield Tire & Rubber Co πούλησε το μερίδιό της το 1979 και το όνομα της εταιρείας άλλαξε σε MRF Ltd. Η εταιρεία ολοκλήρωσε μια συμφωνία τεχνικής συνεργασίας με την Marangoni TRS SPA, Ιταλία για την κατασκευή προσκληρυμένου ελαστικού πέλματος για τη βιομηχανία αναγομώσεων. Τα ελαστικά MRF παρείχαν ελαστικά στο Maruti 800, το πρώτο σύγχρονο μικρό αυτοκίνητο της Ινδίας. Το 1989, η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Hasbro International, τη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών στον κόσμο και ξεκίνησε την Funskool India. Επίσης, συνήψαν συμφωνία με την Vapocure της Αυστραλίας για την κατασκευή σκευασμάτων βαφής πολυουρεθάνης και με την ιταλική εταιρεία κατασκευής ελαστικών Pirelli για την κατασκευή ιμάντα μεταφοράς και ανελκυστήρα. Κατά τη διάρκεια του έτους 2004–05, η γκάμα προϊόντων της εταιρείας επεκτάθηκε με ελαστικά Go-kart & rally και ελαστικά για δίκυκλα/τρίκυκλα.

Η MRF Tires κατασκευάζει διάφορα ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, δίτροχα, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ, ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ελαστικά εκτός δρόμου και ελαστικά αεροπλάνων, MRF ZVTS και MRF Wanderers για αυτοκίνητα και SUV, MRF Meteor ελαστικά παντός εδάφους, MRF Steel Muscle για φορτηγά και λεωφορεία.

Ελαστράκ

Η Ελαστράκ με χαρά καλωσορίζει στην Ελλάδα την MRF, τη μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στην Ινδία.

Η MRF, η οποία διαθέτει ελαστικά για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων, αποτελεί μία σημαντική εναλλακτική πρόταση στον τομέα των ελαστικών, απαριθμώντας σπουδαίες συνέργειες με ηγετικές εταιρίες στον τομέα των πρώτων τοποθετήσεων, μεταξύ των οποίων οι: Skoda, Honda, Suzuki, KIA, Nissan στα επιβατικά, Caterpillar, JCB & Komatsu στα χωματουργικά, New Holland, John Deere, Massey Ferguson & Kubota στα αγροτικά, Scania, Volvo, Daimler & MAN στα φορτηγά οχήματα.

H Ελαστράκ, βασιζόμενη στην πλούσια εμπειρία της στον τομέα των ελαστικών, ενισχύει τις σειρές των προσφερόμενων προϊόντων της με μια νέα συνεργασία με την εταιρία MRF, τη μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στην Ινδία.

Η συνεργασία αφορά σε ελαστικά για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων, εισάγοντας στην ελληνική αγορά μία σπουδαία εναλλακτική προϊοντική πρόταση με σημαντικές περγαμηνές και συνέργειες με ηγετικές εταιρίες στον τομέα των πρώτων τοποθετήσεων, μεταξύ των οποίων οι: Skoda, Honda, Suzuki, KIA, Nissan στα επιβατικά, Caterpillar, JCB & Komatsu στα χωματουργικά, New Holland, John Deere, Massey Ferguson & Kubota στα αγροτικά, Scania, Volvo, Daimler & MAN στα φορτηγά.

Η MRF ιδρύθηκε το 1946 και σήμερα είναι μία πολυεθνική εταιρία με ευρεία γκάμα προϊόντων, με πολλές διεθνείς βραβεύσεις και ισχυρή συμμετοχή σε αγωνιστικά πρωταθλήματα.

Η Ελαστράκ, με αυτή την κίνηση, αφουγκράζεται τις διεθνείς τάσεις της αγοράς, ανταποκρινόμενη δυναμικά και ουσιαστικά στις ανάγκες των καταναλωτών με ποιότητα και ιδιαίτερα ελκυστικές οικονομικά προτάσεις.

Η Ελαστράκ, μέλος του Ομίλου Ελτράκ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone και Firestone στην Ελλάδα. Πρόσφατα το portfolio της εμπλουτίστηκε με επιπλέον μάρκες ελαστικών, όπως οι Infinity και Greentrac.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v