Το Pedigree® Dentastix™ Fresh διακρίθηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2024»

Το κορυφαίο brand ξεχώρισε στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού, ο οποίος επιβραβεύει προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και την καινοτομία τους.

Το Pedigree® Dentastix™ Fresh διακρίθηκε ως «Προϊόν της Χρονιάς 2024»

Το Pedigree® Dentastix™ Fresh αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2024 στην κατηγορία Οδοντική Υγιεινή Σκύλου, στην τελετή απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς». Με παρουσία άνω των 70 ετών στον κλάδο, το PEDIGREE® αποτελεί τη νούμερο 1 μάρκα παγκοσμίως για τροφές σκύλων, παρασκευάζοντας υγιεινές και νόστιμες τροφές για σκύλους κάθε μεγέθους και ράτσας.

Η αποτελεσματικότητα των Pedigree® Dentastix™ Fresh είναι κλινικά αποδεδειγμένη. Τέσσερις στους πέντε σκύλους άνω των τριών ετών πάσχουν από ουλίτιδα, που οφείλεται στο σχηματισμό πέτρας και πλάκας ανάμεσα στα δόντια και τα ούλα. Ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπισή τους είναι η καθημερινή στοματική φροντίδα. Η νέα σειρά Pedigree® Dentastix™ Fresh έρχεται να ενισχύσει την οδοντική φροντίδα και να καταπολεμήσει την κακοσμία του στόματος των σκύλων. Τα Pedigree® Dentastix™ Fresh, χάρη στο ειδικό σχήμα και στα ενεργά συστατικά τους, καταφέρνουν να μειώσουν το σχηματισμό της πέτρας έως και κατά 80%, προλαμβάνοντας ακόμα και την ουλίτιδα, όταν χρησιμοποιείται καθημερινά. Παράλληλα, τα επιπλέον ενεργά συστατικά - έλαιο ευκάλυπτου και εκχύλισμα από πράσινο τσάι – καταπολεμούν την πηγή της δυσοσμίας του στόματος, προσφέροντας δροσερή αναπνοή στους σκύλους. Το Pedigree® Dentastix™ Fresh συνδυάζει την απόλαυση που προσφέρει μία λιχουδιά με την οδοντική φροντίδα που χαρίζει η προηγμένη τεχνολογία της σειράς Dentastix™.

Η Λυδία Παπαγεωργίου, Pedigree Portfolio Manager, Mars Multisales South Europe, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση του Pedigree® Dentastix™ Fresh ως «Προϊόν της Χρονιάς 2024». Μια αναγνώριση υψίστης σημασίας και βαρύτητας, καθώς έρχεται να επισφραγίσει τη συνεχή προσπάθειά μας να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες. Παράλληλα μας δίνει κίνητρο να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες επιλογές για την ενίσχυση της οδοντικής φροντίδας των σκύλων, οδηγούμενες από το όραμα της Mars να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τα κατοικίδια.»

Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι διακρίσεις του προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού και στοχεύουν στην ανάδειξη νέων καινοτόμων προϊόντων της αγοράς και στην επιβράβευση των επιχειρήσεων που καινοτομούν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Pedigree®, θα βρείτε στο pedigree.gr.

Σχετικά με τη Mars:
H Mars Incorporated αποτελεί περήφανα οικογενειακή επιχείρηση με πορεία πάνω από 100 χρόνια. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος που θέλουμε αύριο ξεκινά με τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε σήμερα ως επιχείρηση και με γνώμονα τις Πέντε Αρχές μας, εργαζόμαστε καθημερινά για να κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα.

Η Mars Hellas, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, διαθέτει μερικά από τα πλέον αγαπημένα brands: τις σοκολάτες M&M’s®, Mars®, Snickers®, Twix®, Maltesers®, MilkyWay® και Bounty®, τις τσίχλες Orbit® και 5®, τις μασώμενες καραμέλες Skittles®, το ρύζι και τις σάλτσες Ben’s Original™ και τέλος, τις τροφές κατοικιδίων Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Cesar®, Perfect Fit®, Kitekat® και Catisfactions®.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.mars.com, LinkedIn

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v