Το Πάσχα και η Πρωτομαγιά στο Cape Sounio θα είναι μαγικά

Το Cape Sounio περνάει σε νέα εποχή και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για ένα υπέροχο Πάσχα και Πρωτομαγιά, με θέα τον Ναό του Ποσειδώνα. 

Το Πάσχα και η Πρωτομαγιά στο Cape Sounio θα είναι μαγικά

Το Πάσχα πέρα από περίοδος κατάνυξης είναι και μια αφορμή να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ζήσουμε μαζί τους όμορφες, οικογενειακές στιγμές.

Και τι καλύτερο από  το να επιλέξουμε για τη διαμονή μας το μοναδικό Cape Sounio, το οποίο ανανεώθηκε και μας περιμένει να περάσουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες όσο πιο όμορφα γίνεται. 

Η ομάδα της Grecotel, έχει ετοιμάσει για όλη την Πασχαλινή περίοδο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας με πλούσιες απολαύσεις, μοναδικές εμπειρίες, πολυτέλεια, άνεση και συναρπαστικές δραστηριότητες.

Με μότο το Where traditions come alive, προσφέρει σούπερ επιλογές διαμονής και διατροφής, ειδικά προνόμια και επιλογές για extended stay την Πρωτομαγιά.

Πιο αναλυτικά, το ανακαινισμένο Cape Sounio με την ομορφότερη θέα στο Ναό του Ποσειδώνα, γιορτάζει το Πάσχα με εξαιρετικές προτάσεις διαμονής, οι οποίες περιλαμβάνουν παραδοσιακούς εορτασμούς για την Κυριακή του Πάσχα, ημιδιατροφή, στολισμούς, κυνήγι αυγών, γιορτινές χειροτεχνίες για τους μικρούς φιλοξενούμενους, κατανυκτικές μουσικές, κεράσματα και φυσικά άφθονες γεύσεις της Λαμπρής συνοδεία ορχηστρικών μουσικών.

Κάθε μέρα ο μπουφές του ξενοδοχείου θα γεμίζει με εκλεκτές γεύσεις, ενώ την Ανάσταση η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα θα είναι ζεστή και μοσχοβολιστή. Θα έχει προηγηθεί κατανυκτική περιφορά του Επιτάφιου της Παναγιάς Ελεούσας στα Λεγραινά, και φυσικά η αναστάσιμη λειτουργία.

Την Κυριακή του Πάσχα θα σε περιμένει ο παραδοσιακός οβελίας μαζί με ένα σωρό λαχταριστές γεύσεις να τον συνοδεύουν, ενώ οι μικροί φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν παιχνίδια και παραστάσεις, θα φτιάξουν κουλουράκια και στεφάνια, θα ζωγραφίσουν, θα εξερευνήσουν τις παραλίες, θα κάνουν rock climbing, laser paintball και θα γίνουν οι νέοι…  Survivors.

Παράλληλα θα δουν παραστάσεις Θεάτρου Σκιών, θα διασκεδάσουν με κλόουν και ταχυδακτυλουργούς, θα χορτάσουν παιχνίδι στην Grecoland και θα κερδίσουν πλούσια δώρα σε διαγωνισμούς.

Μάλιστα οι μικροί μας φίλοι θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί, αφού στο πακέτο της Grecotel για Πάσχα και Πρωτομαγιά η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία τους είναι εντελώς δωρεάν.

Και αν νιώθεις κάπως πιεσμένος αυτόν τον καιρό, μην ανησυχείς ούτε γι’ αυτό. Η Grecotel θα σου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση στη  φύση και ανανέωση με aromatherapy, yoga, meditation και signature therapies στο Spa.

Πραγματικά όμως, έχουν φροντίσει τα πάντα για να περάσεις ένα αξέχαστο Πάσχα στo Σούνιο.

Ακόμα να κάνεις κράτηση;

Δες αναλυτικά τα πακέτα εδώ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v