Η Peugeot αποκαλύπτει την τεχνολογία της

Η γαλλική μάρκα θα παρουσιάσει στην έκθεση της VivaTech μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογικές συσκευές.

Η Peugeot αποκαλύπτει την τεχνολογία της

Η Peugeot συμμετέχει στην έκθεση της VivaTech που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από 22 μέχρι 25 Μαΐου.

Με την ευκαιρία αυτή, η γαλλική μάρκα θα παρουσιάσει το πρωτότυπο Inception, το οποίο ενσαρκώνει το όραμα της βιώσιμης ηλεκτροκίνησης και μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το επαναστατικό τιμόνι Hypersquare.

Ενισχύει την απόλαυση της οδήγησης

Η τεχνολογική καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της μάρκας. Καινοτομία βασισμένη στην πραγματικότητα, η οποία ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών και ενισχύει την απόλαυση της οδήγησης. Ένα βασικό κίνητρο, που ωθεί στην αγορά ενός μοντέλου της γαλλικής μάρκας, είναι η κομψή εξωτερική σχεδίαση.

Αυτή η σχεδιαστική φιλοσοφία είναι επίσης παρούσα και στο εσωτερικό, ιδιαίτερα εμφανής στο i-Cockpit, το οποίο φέρει συνεχείς καινοτομίες σε κάθε γενιά, τα τελευταία 10 χρόνια. Το εντυπωσιακό πανοραμικό i-Cockpit που υπάρχει στα E-3008 και E-5008 εισήγαγε πρόσφατα νέες προοπτικές, ενώ η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT ενσωματώνεται πλέον στον φωνητικό έλεγχο του Peugeot i-Cockpit σε όλη τη γκάμα. Η μάρκα κάνει το επόμενο τεχνολογικό άλμα προς τα εμπρός, παρουσιάζοντας το όραμά της για την οδήγηση με το Hypersquare.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο

Το ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο Peugeot Inception, που παρουσιάστηκε στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας το 2023, θα κάνει το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό κοινό στη VivaTech. Με εξωτερική σχεδίαση που αναδεικνύει το αιλουροειδές ύφος του, επαναστατικό εσωτερικό με νέα γενιά i-Cockpit και τα χειριστήρια Hypersquare επαναπροσδιορίζει την οδηγική απόλαυση.

Στη VivaTech 2024 η μάρκα θα παρουσιάσει την τελευταία ανατρεπτική τεχνολογία της, το Hypersquare. Εμπνευσμένη από τον ψηφιακό κόσμο, η καινοτομία αυτή μεταμορφώνει ριζικά την οδηγική εμπειρία και απόλαυση, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό τιμόνι με ψηφιακά ηλεκτρονικά χειριστήρια, αξιοποιώντας την τεχνολογία steer-by-wire, που δημιουργεί νέες κινήσεις των χεριών για μια πιο διαισθητική, απλή και εργονομική οδήγηση.

Πρόσβαση σε δεδομένα τηλεμετρίας

Η μάρκα θα έχει στο εκθεσιακό της περίπτερο στη Vivatech 2024 τη MOBILISIGHTS. Η θυγατρική της Stellantis, που ειδικεύεται στα DATA (DaaS), παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα τηλεμετρίας από συνδεδεμένα οχήματα και άλλες μάρκες του ομίλου. Τα δεδομένα αυτά επιτρέπουν την εξατομίκευση της εμπειρίας του οδηγού μέσω καινοτόμων υπηρεσιών και εφαρμογών μέσα από ένα οικοσύστημα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των οδηγών, πάντα και μόνο με τη συγκατάθεσή τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v