Τέσσερα ατού που ενισχύουν τα πολυτελή μοντέλα Audi

H Kosmocar – Audi καθιστά ακόμα πιο ελκυστικά τα μοντέλα της στην αγορά, μέσα από ένα «δυνατό» προωθητικό πρόγραμμα.

Τέσσερα ατού που ενισχύουν τα πολυτελή μοντέλα Audi

Καθώς μειώνονται οι παρενέργειες της πανδημίας στην παραγωγή των αυτοκινήτων και πλησιάζει η στιγμή που πολλά μοντέλα θα αντικατασταθούν από τη νεότερη γενιά, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ανακοινώνουν νέα προγράμματα ενίσχυσης των πωλήσεών τους..

Στη λίστα των εταιρειών που παρέχουν επιπλέον ατού για να προσελκύσουν τους υποψήφιους αγοραστές είναι και η premium μάρκα Audi.

H Kosmocar – Audi, λανσάρει το προωθητικό πρόγραμμα Time 4 Audi, το οποίο συμβάλει στη μείωση του κόστους απόκτησης και χρήσης.

Από την 1η Απριλίου και έως το τέλος του μήνα, η Kosmocar - Audi προσφέρει τα εξής:

• 4 Χρόνια Εγγύηση: Ασφάλεια και εμπιστοσύνη για το αυτοκίνητό σας για ολόκληρη τη διάρκεια των 4 ετών.

• 4 Χρόνια Οδική Βοήθεια: Είμαστε εδώ για εσάς σε κάθε κίνηση, προσφέροντας ολοήμερη οδική βοήθεια για 4 χρόνια.

• 4 Χρόνια Σέρβις (Προπληρωμένο): Συντήρηση και φροντίδα για το αυτοκίνητό σας με προπληρωμένα σέρβις για 4 χρόνια.

• 4% Επιτόκιο: Επωφεληθείτε από το ιδιαίτερα δελεαστικό επιτόκιο για την αγορά του νέου σας Audi.

Αυτή η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα της Audi, προσφέροντας την ευκαιρία απόκτησης ενός premium γερμανικού αυτοκινήτου.

H νέα εποχή στο service

Τα δεδομένα άλλαξαν. Με γνώμονα την προσοχή και την ασφάλειά η εταιρία εγκαινίασε καινούργιες υπηρεσίες καλωσορίζοντας μια νέα εποχή.

Pick Up & Delivery

Προτεραιότητα είναι η προστασία των οδηγών. Παρέχεται η ποιότητα του Audi service από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού με ανέπαφη παραλαβή και παράδοση στο χώρο του ιδιοκτήτη.

Φροντίδα Clean Plus

Με ιδιαίτερη προσοχή οι τεχνικοί απολυμαίνουν το αυτοκίνητο, καθαρίζουν το σύστημα κλιματισμού και τοποθετούν φίλτρο ενεργού άνθρακα για καθαρότερο αέρα στο εσωτερικό.

Audi Video Connection

Ο κάτοχος παρακολουθεί online τη διαδικασία του Audi service και βλέπει με video και φωτογραφίες τα ευρήματα που προέκυψαν μετά τον έλεγχο των τεχνικών. Μαθαίνει αναλυτικά και με ιεραρχική σειρά τις επιπρόσθετες εργασίες που πρέπει να γίνουν και ενημερώνεται για το σχετικό κόστος πραγματοποίησής τους.

Audi Online Date

Ο οδηγός κλείνει ραντεβού online, στο χρόνο που επιθυμεί και ενημερώνεται ταυτόχρονα για το κόστος.

H πολυτελέστερη εταιρεία μαζικής παραγωγής του Ομίλου Volkswagen

Η Audi είναι γερμανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων. Σήμερα είναι θυγατρική μάρκα του Ομίλου Volkswagen, κατά 100% από τις 18 Ιουνίου 2020, ενώ προηγουμένως ήταν κατά 99,64%. Ήδη από την αρχική εξαγορά της, έχει αναλάβει τον ρόλο της πολυτελέστερης εταιρείας μαζικής παραγωγής, μέσα στον Όμιλο. Η έδρα της Audi βρίσκεται στο Ίνγκολσταντ, στη Βαυαρία. Το γερμανικό της σλόγκαν είναι «Vorsprung durch Technik» (Πρόοδος μέσω της τεχνολογίας).

Ιστορία

Το πρώτο αυτοκίνητο Χορχ (Horch) παρήχθη το 1901 στο Τσβίκαου (Zwickau) της Σαξωνίας. Το 1910, ο Χορχ πώλησε την επιχείρηση που είχε ιδρύσει. Άρχισε έπειτα μία νέα επιχείρηση στο Τσβίκαου και συνέχισε να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα Horch. Οι προηγούμενοι συνεργάτες του τον μήνυσαν για την παράβαση εμπορικών σημάτων και ένα γερμανικό δικαστήριο καθόρισε ότι το εμπορικό σήμα Horch ανήκε στην προηγούμενη επιχείρησή του. Ο Χορχ αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα της επιχείρησης παραγωγής αυτοκινήτων. Η λέξη "horch" μεταφράζεται "να ακούσει", ο Χορχ καθιέρωσε το λατινικό αντίστοιχο του ονόματός του, που είναι η λέξη Audi.

Τιμόνι αριστερά

Η Audi έγινε το 1921 η πρώτη γερμανική εταιρία, η οποία κατασκεύασε αυτοκίνητο με το τιμόνι αριστερά.

Το 1932 η Audi συγχωνεύτηκε με τις Horch, DKW και Wanderer και δημιουργήθηκε νέα εταιρία με το όνομα Auto Union. Η Auto Union, είχε ως σήμα τα τέσσερα δακτυλίδια (σήμα το οποίο χρησιμοποιεί η Audi μέχρι και σήμερα), τα οποία συμβόλιζαν τις τέσσερις εταιρίες (Audi, Horch, DKW και Wanderer).

Η Auto Union λάνσαρε το Audi Front, το οποίο ήταν το πρώτο ευρωπαικό αυτοκίνητο με εξακύλινδρο κινητήρα και την κίνηση στον εμπρόσθιο άξονα.

Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η Auto Union μετακόμισε στο Ingolstadt.

Το 1958 η Daimler-Benz αγόρασε το 87% της Auto Union και το 1959 το 100%.

Το 1964 την αγόρασε η VW. Μέχρι τότε, η Auto Union κατασκεύαζε αυτοκίνητα με δίχρονους κινητήρες. Ένα από αυτά ήταν και το DKW F102.

Το 1965 η VW βασίστηκε στο DKW F102, το εφοδίασε με τετράχρονο κινητήρα και νέο παρουσιαστικό και έτσι δημιουργήθηκε το F103, το οποίο το πουλούσε ως Audi.

Το 1969 η Auto Union συγχωνεύτηκε με την NSU και δημιουργήθηκε η Audi NSU Auto Union AG.

Το πρώτο αυτοκίνητο της νέας εταιρίας ήταν το Audi 100.

Το 1972 ακολούθησε το Audi 80, στο οποίο βασίστηκε το πρώτο VW Passat το 1973.

Το 1974 ακολούθησε το Audi 50, στο οποίο βασίστηκαν τα VW Golf και VW Polo.

Το 1980 γεννήθηκε η μόνιμη τετρακίνηση με κεντρικό διαφορικό (QUATTRO) και παρουσιάστηκε το Audi Quattro, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία στα Ράλλυ.

Το 1985 οι φίρμες Auto Union και NSU απενεργοποιήθηκαν και η εταιρία ονομάστηκε Audi AG.

Το 1987 παρουσιάστηκε το Audi 90.

Από τις αρχές της δεκαετίας του '90, η Audi καθιερώθηκε ως premium φίρμα και ισάξιος αντίπαλος των παραδοσιακών πολυτελών φιρμών Mercedes και BMW.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v