Το Audi Q4 Business e-tron αναβαθμίζει την ηλεκτροκίνηση

Το premium ηλεκτρικό SUV διατίθεται σε νέα έκδοση με 286 ίππους και αυτονομία 533 χιλιομέτρων.

Το Audi Q4 Business e-tron αναβαθμίζει την ηλεκτροκίνηση

Το premium αμιγώς ηλεκτρικό SUV Audi Q4 e-tron, είναι πλέον διαθέσιμο και σε μια καινούργια έκδοση εξοπλισμού, την Q4 Business e-tron. Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια της πολυτελούς μάρκας Audi να αναβαθμίσει την ηλεκτροκίνηση και να δώσει την δυνατότητα σε ευρύτερη ομάδα υποψήφιων αγοραστών να εισέλθουν στον κόσμο της νέας εποχής της αυτοκίνησης που διέπεται από τους μηδενικούς ρύπους.

Το premium αμιγώς ηλεκτρικό SUV Audi Q4 e-tron, διακρίνεται για το ιδιαίτερα υψηλό τεχνολογικό του επίπεδο, την δυναμική εμφάνιση και τους άνετους χώρους, Η νέα πρόταση Business e-tron βασίζεται στο Q4 45 e-tron, που προσφέρει ισχύ 286 ίππων και ροπή 545 Nm. Οι επιδόσεις του προκαλούν καθώς από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα απαιτούνται μόλις 6,7΄΄.

Αυτονομία 533 χλμ.

Η μπαταρία του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης έχει καθαρή ενεργειακή χωρητικότητα 77 kWh και σε μεικτό κύκλο εξασφαλίζει τη δυνατότητα κάλυψης έως και 533 χλμ. με μια φόρτιση. Η  γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας σε ταχυφορτιστή DC, δίνει την δυνατότητα μέσα σε 28 λεπτά να αυξάνεται η ποσότητα του ηλεκτρικού ρεύματός στη μπαταρία από το 10 στο 80%.

Η έκδοση Business του Q4 45 e-tron έχει πλούσιο βασικό εξοπλισμό: Ζάντες αλουμινίου 19’’, προβολείς και πίσω φώτα LED, Cruise Control με δυνατότητα αναβάθμισης σε αυτόματα προσαρμοζόμενο (ACC) μέσω της υπηρεσίας AUDI Function On Demand, προετοιμασία για ενεργοποίηση εργοστασιακού Navigation μέσω Function On Demand, MMI radio plus με έγχρωμη οθόνη 10.1'' με touch operation, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10.25'', οπτική & ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω (Audi parking aid plus), σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας με emergency assist, ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση τιμονιού (Power Steering), Audi smartphone interface με λειτουργία Apple Carplay και Android Auto, ηχοσύστημα Audi Sound System (8 ηχεία συμπεριλαμβανομένου κεντρικού & subwoofer, καθώς και ενισχυτή 6 καναλιών), δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, 2 διπλών ακτινών, αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό κ.α.

Το Audi Q4 Business e-tron προσφέρεται με νέα τιμή 49.580 ευρώ. Στη τιμή περιλαμβάνεται και το μεταλλικό χρώμα. Σύντομα θα υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τα οποία υποστηρίζονται και από την δυνατότητα εγγύηση της τιμής πώλησης. Αξίζει να τονισθεί ότι έχει και το πλεονέκτημα του μηδενικού φόρου εταιρικής χρήσης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v