Ιδέες για DIY αποκριάτικες στολές

Αν σε κάλεσαν σε πάρτι μασκέ τελευταία στιγμή και δεν ξέρεις τι να ντυθείς, έχουμε μερικές ιδέες για εσένα.

 

Ιδέες για DIY αποκριάτικες στολές

Τα πάρτι μασκέ μπορεί να μην είναι η φάση σου. Ή μπορεί να σε πίεζε ο χρόνος φέτος, ή οικονομικά να μην σε παίρνει να σκάσεις ένα σωρό λεφτά για κοστούμι. Σε κάθε περίπτωση, το πάρτι μασκέ είναι σύντομα, εσύ δεν μπορείς να ξεφύγεις και πρέπει να βρεις κάτι στα γρήγορα να ντυθείς.

Αυτές είναι οι πιο low-effort ιδέες που μπορέσαμε να σκεφτούμε.

*Μια στέκα με αυτιά κουνελιού και ουρά σετάκι δεν κοστίζει πάνω από 5 ευρώ και είναι εγγυημένο ότι όλοι θα έρχονται να ζουλήξουν την ουρά. Είναι δοκιμασμένο. Η ουρά αντέχει μέχρι 60 ζουλήγματα.

*Αν αισθάνεσαι άνετα με το σώμα σου φέτος, μη βάλεις τίποτα εκτός από δύο μεγάλα Ν από κόκκινο χαρτόνι για να καλύπτουν τα απαραίτητα και πες ότι είσαι το μέσο πρόγραμμα του Νέτφλιξ.

*Κάνε δύο κύκλους με κόκκινο κραγιόν στα μάγουλά σου και πες ʺΕίμαι κλόουνʺ. Μπόνους πόντοι αν φορέσεις ρούχα που θα φόραγες σε ραντεβού.

*Βάλε ό,τι μαύρο μακιγιάζ υπάρχει στο σπίτι και είσαι άμεσα μια πιο γκοθ εκδοχή του εαυτού σου, οπότε πιάνεται. Αν είσαι γενικότερα γκοθ, δε καταλαβαίνουμε πώς βρέθηκες να διαβάζεις αυτό το κείμενο.

*Αν έχεις μία ριγέ μπλούζα, ένα κόκκινο ύφασμα και δεν σε πειράζει να είσαι ο πιο κλισέ άνθρωπος του κόσμου, τότε είσαι πειρατής.

*Αν είσαι αγόρι, καρό πουκάμισο ξυλοκόπου και μια ξανθιά περούκα: Είσαι ο Κερτ. Αν είσαι κορίτσι, κομπινεζόν, σκισμένο καλσόν και μια ξανθιά περούκα: Είσαι η Κόρτνεϊ.

*Λευκό μπλουζάκι, τατουάζ με μαρκαδόρο στο χέρι και κακή μυρωδιά και είσαι ο τύπος από το The Bear.

*Αν έχεις μακριά μαλλιά, μεγάλη μύτη και φαρδύ καφέ φόρεμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενώσεις τα φρύδια σου με έναν μαρκαδόρο και είσαι Φρίντα Κάλο.

*Αν έχεις μεγάλο στήθος, μπορείς να βάλεις μια ξανθιά περούκα και να μην αφήνεις το πρόσωπό σου να παίρνει εκφράσεις και να πεις ʺΕίμαι η Σίντνεϊ Σουίνιʺ. Αν δεν έχεις μεγάλο στήθος, μαζί με την περούκα πρέπει να αγοράσεις και ένα πλαστικό μεγάλο στήθος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v