Με εντονότερη σπορ σχεδίαση το ανανεωμένο Hyundai i20 N Line

Tο φρεσκαρισμένο i20 N Line διατίθεται με ανανεωμένα σπορ χαρακτηριστικά στο εσωτερικό και εξωτερικό του.

Με εντονότερη σπορ σχεδίαση το ανανεωμένο Hyundai i20 N Line

Η Hyundai παρουσίασε το ανανεωμένο i20 N Line, μια πρόταση με έντονο σπορ χαρακτήρα. Διαθέτει ανανεωμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η παραγωγή του πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Λανσάρει μια σειρά εξωτερικών βελτιώσεων, με σπορ αισθητική. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17” και ανανεωμένη σχεδιαστικά μάσκα στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Επιπλέον, ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά N Line, προσθέτουν εντονότερη αίσθηση στην εμφάνιση του μοντέλου. Προσφέρονται εννέα χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων επιλογών: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Vibrant Blue Pearl και Lucid Lime Metallic.

Πολύχρωμα φώτα περιβάλλοντος

Μπαίνοντας στην καμπίνα, ο οδηγός θα παρατηρήσει αμέσως την προσθήκη πολύχρωμων φώτων περιβάλλοντος, δημιουργώντας ατμόσφαιρα που τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Επιπλέον, για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ορατότητα και άνεση για τους επιβάτες, νέα φώτα LED έχουν προστεθεί σε κάποια σημεία του εσωτερικού του οχήματος, χρήσιμα σε σκοτεινές συνθήκες.

Το λογότυπο N Line, κοσμεί την εμπρός μάσκα, ενισχύοντας την παρουσία του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, η καμπίνα αποπνέει ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σπορ χαρακτήρας

Το τιμόνι N Line, είναι καλυμμένο με διάτρητο δέρμα και φέρει κόκκινες ραφές. Τα αντιολισθητικά σπορ πεντάλ με στοιχεία αλουμινίου και οι ραφές αντίθεσης σε όλο το εσωτερικό τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του.

Δίνει προτεραιότητα στο στυλ χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας με κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και το Lane Following Assist (LFA) για βελτιωμένη ασφάλεια. Τα προαιρετικά συστήματα ασφάλειας όπως το Parking Assist (PA) και το Blind-spot Collision-Avoidance Assist (BCA) προσφέρουν επιπλέον σιγουριά. Το Smart Cruise Control (NSCC) που βασίζεται στην πλοήγηση προσαρμόζει την ταχύτητα για ασφαλέστερη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Διαθέτει βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων USB type-C, eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημερώσεων χαρτών Over-the-Air (OTA).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v