Σέξι δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τι είναι ο Άγιος Βαλεντίνος αν όχι γιορτή για ξόδεμα; Και ποιο ξόδεμα είναι πιο δικαιολογημένο από αυτό που θα κάνει το σεξ σου καλύτερο;

 

Σέξι δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Το ξόδεμα χρημάτων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κάτι που, ακόμα κι αν είσαι σε σχέση, μπορείς να αποφύγεις. Αν όμως δεν θέλεις να το αποφύγεις, τότε καλό είναι αυτά τα λεφτά να επενδυθούν σωστά. Δηλαδή σε αντικείμενα που θα κάνουν το σεξ σου καλύτερο και θα βγάλουν τα λεφτά τους.

Ποιος χ*στηκε για τις σοκολάτες, αλήθεια τώρα.

Αρχικά, ας πάρουμε τις απαραίτητες υγρές ουσίες διαφόρων χρήσεων. Όχι, δεν λέμε για λιπαντικό, ποιος δεν έχει λιπαντικό; Λέμε για αυτό το επιβραδυντικό τζελ αν θέλουμε να κρατήσει περισσότερο η φάση, όπως και αυτό το διεγερτικό τζελ, αν χρειαζόμαστε βοήθεια και για να ξεκινήσει η φάση μερικές φορές. Έπειτα, επειδή θα μιλήσουμε για παιχνίδια σε αυτό το κείμενο, πάρε κι ένα καθαριστικό, επειδή το απλό σαπούνι με τον καιρό μπορεί να τα χαλάσει. 

Ένας άλλος τρόπος για να διατηρείς την στύση σου περισσότερη ώρα είναι τα cock rings. Και αυτά είναι μιας χρήσης, αν θες να δοκιμάσεις κάτι πιο χαλαρό προτού τα σκάσεις για μεταλλικό. 

Δεν ξεχνάμε τα άτομα που είναι single αυτή την ημέρα Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε και εσείς να ξοδέψετε λεφτά για ειρωνικά δώρα με τους κολλητούς ή τις κολλητές σας. Απλά είναι καλύτερο αυτά τα ειρωνικά δώρα να δίνονται μεταξύ κολλητών που δεν έχουν περίεργα βάιμπ μεταξύ τους, γιατί παρεξηγιούνται εύκολα. Αυτό είναι ένα πέος από καραμέλα για να διασκεδάζετε ώρες ολόκληρες, και αυτή είναι μια κούπα που λέει ʺγια τον καλύτερό μου φίλοʺ και μέσα έχει ένα μικρό, κεραμικό πέος

Και για όσους είναι πολύ single και δεν θέλουν να κάνουν καραγκιοζιλίκια με παρέα, αυτή είναι μια εκπληκτική επένδυση αν θέλεις να βάλεις κάτι μέσα σε κάτι, και αυτή είναι μια εκπληκτική επένδυση αν θέλεις να μπει κάτι μέσα σε εσένα

Επιστρέφουμε στο θέμα μας, όμως. Αυτές οι μάσκες θα κάνουν κάθε BDSM φάση να μοιάζει λίγο περισσότερο Μάτια Ερμητικά Κλειστά, κι αυτό είναι πάντα καλό, αυτή η ταινία είχε εκπληκτικά aesthetics. Και εδώ θα βρεις όλα τα υπόλοιπα BDSM εργαλεία που μπορεί να χρειαστείς, μαζεμένα σε ένα βολικό πακέτο για αρχάριους. 

Αν θες να το πάτε ένα βήμα παραπάνω και να δοκιμάσετε να δέσετε άλλα σημεία του σώματος (με cuckolding να συμβαίνει παράλληλα ή όχι), αυτό το κλουβί αγνότητας θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. 

Αυτό είναι ένα στραπ-ον που έχει ένα ακόμα dildo εσωτερικά, για να ικανοποιεί και τους μη-κατόχους πέους ταυτόχρονα. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v