Πάμε ένα οργανωμένο road trip στο εξωτερικό;

Η απόκοσμη Ισλανδία, η παγωμένη Νορβηγία, οι Δολομίτες, το Σαν Φρανσίσκο και όλα τα ωραία road trips που μπορείς να κάνεις φέτος, με πλήρη οργάνωση.

Πάμε ένα οργανωμένο road trip στο εξωτερικό;

Βαριέσαι τα πούλμαν στα οργανωμένα ταξίδια του εξωτερικού και θες να το ζήσεις με λίγους όσο πιο ζωντανό γίνεται; Τότε το road trip με βανάκι είναι για σένα φίλε ταξιδιώτη και λάτρη της περιπέτειας.

Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να πλανάρεις τίποτα, όλα τα έχουν σχεδιάσει άλλοι μύστες και γνώστες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους ακολουθήσεις και να χαράξετε μαζί πορεία σε μέρη ονειρεμένα.

Από την παγωμένη και καυτή Ισλανδία, μέχρι τις ΗΠΑ και από εκεί πίσω στις χιονισμένες Άλπεις και τη Σκωτία σημείωσε μερικά από τα πιο ονειρεμένα και οργανωμένα road trips που μπορείς να κάνες φέτο.

Ισλανδία

Πότε: 3-9 Απριλίου

Κόστος: 1890€ με αεροπορικά, καύσιμα, μετακινήσεις, ασφάλεια, διαμονή και τρία πρωινά

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Altervan Roadtrips (@altervan_roadtrips)

Απόκοσμα τοπία, απίστευτη φύση, βόρειο σέλας, παγετώνες, θερμές πηγές, καταρράκτες, σπηλιές, ηφαίστεια και θερμοπίδακες, φάλαινες και σπάνια πουλιά. Ό,τι βλέπεις σε αυτό το νησί δεν το συναντάς πουθενά αλλού στον κόσμο. Το συγκεκριμένο Road Trip περιλαμβάνει το Golden Circle με όλα τα best of του νησιού, επίσκεψη σε παγετώνα, επίσκεψη στην Diamond Beach, πορείες σε φαράγγια, ηφαίστεια και γαλάζιες λίμνες.

Κάνε αίτηση εδώ

Νορβηγία

Πότε: 1-8 Μαΐου 

Κόστος: 1890€ με αεροπορικά, φόρους, διαμονή, έξι πρωινά, καύσιμα και ασφάλεια κ.α.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Altervan Roadtrips (@altervan_roadtrips)

Oslo, Δρόμος του Ατλαντικού, Bergen, Geilo, Trollstigen, Stegastein, όλα τα υπέροχα μέρη της Νορβηγίας ανοίγονται μπροστά σου σε μια διαδρομή που θα έχεις να θυμάσαι για να γιορτάσεις το… Πάσχα όπως πρέπει. Στο δρόμο θα συναντήσεις πολλούς καταρράκτες με κορυφαίους τον Slettafossen και τον Kvernhusfossen, ενώ στον Δρόμο του Ατλαντικού θα δεις κόκκινα σπιτάκια, λίμνες, το βουνό Troll Wall, τα χωριά Isfjorden και Åndalsnes και φυσικά τον περίφημο δρόμο του Ατλαντικού με τις καμπυλωτές γέφυρες.

Κάνε αίτηση εδώ.

Δολομίτες

Πότε: 13-20 Μαΐου

Πόσο: 1590€ με αεροπορικά, φόρους, ασφάλεια, καύσιμα, διαμονή και τρία πρωινά

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Altervan Roadtrips (@altervan_roadtrips)

Ένα υπέροχο ταξίδι που συνδυάζει την ελευθερία του roadtrip με την ομορφιά των Δολομιτών, τη μαγεία της Βενετίας και τον παλμό του Tyrol σε περιμένει να το ζήσεις. Η διαδρομή ξεκινά με κατεύθυνση το Bolzano, διασχίζει το Passo Feudo, ένα από τα πολλά εντυπωσιακά περάσματα της περιοχής, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 2121 μέτρων, συνεχίζει σε λίμνες με έλατα, περνά από τον παγετώνα Hintertux και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βαρκάδες σε παγοσπηλιές, πεζοπορίες σε κρεμαστές γέφυρες στους Δολομίτες, και περάσματα από τις Άλπεις.

Κάνε κράτηση εδώ

Σκωτία

Πότε: 10 - 17 Μαρτίου

Πόσο: 1790€ με διαμονή, πρωινό, φόρους, ξενάγηση και γευσιγνωσία σε αποστακτήριο, εισόδους σε κάστρα, ασφάλεια κ.α.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WanderVan RoadTrips (@wandervanroadtrips)

Είσαι έτοιμος για ένα μοναδικό road trip στην χώρα των κάστρων, των λιμνών, και των διάσημων ουίσκι; Η εκδρομή ξεκινά από το Εδιμβούργο, ένα τόπο όπου το μεσαιωνικό στοιχείο ενώνεται με το μοντέρνο και συνεχίζει, στα βορειοανατολικά Χάιλαντς και το γραφικό χωριό Πίτλχορι, στην καρδιά των Χάιλαντς στο Λοχ Νες και στα Fairy Pools, με την επίσκεψη σε αποστακτήρια της περιοχής να κρίνεται απαραίτητη. Σειρά παίρνει η Γλασκόβη και το Κάστρο Στίρλινγκ, ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα του Ηνωμένου Βασιλείου και το μαγευτικό εθνικό Πάρκο Λοχ Λόμοντ.

Κάνε κράτηση εδώ.

Βιέννη και Άλπεις

Πότε: 3-8 Μαΐου

Πόσο: 1350€ με αεροπορικά, διαμονή και πρωινό, οδηγό ορειβασίας, συνοδούς, ασφάλιση κ.α.

Στην καρδιά της Ευρώπης χτυπά ο ρυθμός της κλασσικής μουσικής και των τεχνών. Μια χώρα που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο, ξανοίγεται μπροστά σου γεμάτη από ψηλά βουνά όπως τις χιονισμένες Άλπεις, εντυπωσιακές λίμνες και καταπράσινες κοιλάδες. Αλπικές κωμοπόλεις, γραφικά χρωματιστά χωριά βγαλμένα από κάποιο παραμύθι, είναι μερικά μόνο από όσα θα αντικρύσουν τα ματάκια σου σε αυτό το ταξίδι.

Κάνε κράτηση εδώ 

Λος Άντελες - Λας Βέγκας - Σαν Φρανσίσκο

Πότε: 15 μέρες, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία

Πόσο: 2595€ με αεροπορικά, διανυκτερεύσεις, ημιδιατροφή, ασφάλεια και ενοικίαση αυτοκινήτου με απεριόριστα χιλιόμετρα

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MANESSISTRAVEL_GR (@manessistravel)

Οι λόφοι του Χόλυγουντ, όπου οι διασημότητες χτίζουν τα σπίτια τους και οι ταινίες γίνονται θρύλοι, το παλαιότερο Αμερικανικό θεματικό πάρκο, το Knott’s Berry Farm, η κοιλάδα Coachella, το Εθνικό Πάρκο Τζόσουα Τρι, το ιστορικό Route 66, το Εθνικό Πάρκο Γκραντ Κάνυον, η Λίμνη Πάουελ, το ολοζώντανο και απρόβλεπτο Λας Βέγκας και η μαγευτική Καλιφόρνια είναι μερικά μόνο από τα σημεία που θα περάσεις σε αυτό το οργανωμένο road trip.

Κάνε κράτηση εδώ

Χαβάη

Πότε: 11 μέρες, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία

Πόσο: 2980€ με αεροπορικά, διαμονή σε ξενοδοχείο, καθημερινό πρωινό, μεταφορές, ξεναγήσεις και εισόδους σε μουσεία, ασφάλεια και ελληνόφωνο ξεναγό

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στα συναρπαστικά τοπία της Χαβάης, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή στην διάσημη παραλία Ουακίκι στο νησί Οάχου, στην εξωτική παραλία Καϊλούα-Κόνα στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης και στην παραλία Κααναπάλι στο Μάουι. Εδώ θα γνωρίσεις τα τροπικά δάση, την οργιώδη βλάστηση, τους καταρράκτες, τους απόκρημνους βράχους, τα ενεργά ηφαίστεια, τα σεληνιακά τοπία, τους κρατήρες που κοχλάζουν, τον πολύχρωμο κοραλλιογενή βυθό, τις ειδυλλιακές παραλίες και πολλά ακόμα.

Κάνε κράτηση εδώ

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v