Τι καλό θα δούμε στο Netflix τον Γενάρη;

Ο νέος χρόνος μπαίνει δυνατά στην πλατφόρμα κι εμείς ξεχωρίζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες σε ταινίες και σειρές.

Τι καλό θα δούμε στο Netflix τον Γενάρη;

Αληθινές ιστορίες, γυναίκες βαρόνοι της κοκαΐνης και συγκινητικά δράματα με μεγάλους πρωταγωνιστές.

Ο Γενάρης στο Netflix έχει κάτι για όλους, κι εμείς ξεχωρίζουμε τις πιο ενδιαφέρουσες νέες προσθήκες στην πλατφόρμα.

Δις Εξαμαρτείν (2024)

Όταν η πρώην στρατιωτικός Μάια βλέπει τον δολοφονημένο σύζυγό της από ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, ανακαλύπτει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν. Το Fool Me Once, όπως είναι ο ξένος τίτλος της σειράς, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του μετρ των ανατροπών Harlan Coben. Πρωταγωνιστούν οι Michelle Keegan, Richard Armitage και Joanna Lumley και αριθμεί μέχρι στιγμής 8 επεισόδια που βλέπονται μονορούφι.

Morbius (2022)

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της Marvel, έρχεται στην πλατφόρμα με τον βραβευμένο με Oscar Jared Leto να μεταμορφώνεται στον αινιγματικό αντιήρωα Michael Morbius. Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο.

Aδερφοί Σαν (2024)

Η σειρά ξεκινά όταν ο επικεφαλής μιας ισχυρής μαφιόζικης ομάδας της Ταϊβάν δολοφονείται, επαναφέροντας τον Charles "Chairleg" Sun (Justin Chien) στη δράση. Αναγκασμένος να προστατεύσει τη μητέρα του, Eileen Sun (Michelle Yeoh) και τον ανυποψίαστο μικρότερο αδερφό του, Bruce (Sam Song Li), ο Charles πρέπει να περιηγηθεί σε έναν ύπουλο κόσμο με αντίπαλες μαφίες.

Κοινωνία του Χιονιού (2024)

Το 1972, ένα αεροσκάφος από την Ουρουγουάη συνετρίβη στην καρδιά των Άνδεων. Η μόνη ελπίδα που είχαν οι επιζώντες ήταν ο ένας τον άλλο.  Η ιστορία του αεροπορικού δυστυχήματος της Ουρουγουάης το 1972 στις απομακρυσμένες Άνδεις και η δοκιμασία των επιζώντων που κατέφυγαν στον κανιβαλισμό, αποτυπώνεται με ένταση που κόβει την ανάσα στην ταινία του Ισπανού Τζ.Α. Μπαγιόνα.

Lift (2024)

Ένας έμπειρος ληστής έργων τέχνης και η καλύτερη ομάδα του σχεδιάζουν μια απίστευτη ληστεία: να κλέψουν χρυσό αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα από ένα αεροπλάνο. Την ταινία σκηνοθετεί ο Αμερικανός σκηνοθέτης F. Gary Gray, σκηνοθέτης των ταινιών Friday, Set It Off, The Negotiator, A Man Apart, The Italian Job, Be Cool, Law Abiding Citizen, ενώ στον κεντρικό ρόλο βρίσκουμε τον Kevin Heart.

Ξυπνήματα (1990)

Ένας συνεσταλμένος νευρολόγος που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του καταφέρνει να βγάλει από το λήθαργό τους μια ομάδα ασθενών που ήταν υπό δεκαετίες σε κατάσταση «ανθρώπων-φυτών». Ο Robert DeNiro παρέα με τον Robin Williams πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική και ανθρώπινη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Oliver Sacks, βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Γκριζέλντα (2024)

Στη νέα μίνι σειρά της πλατφόρμας, η πληθωρική Sofia Vergara, υποδύεται την Γκριζέλντα Μπλάνκο, γνωστή ως Μαύρη Χήρα ή Νονά της Κοκαΐνης. Μια Κολομβιανή βαρόνη ναρκωτικών στο Μαϊάμι της Φλόριντα από τη δεκαετία του 1970 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v