Τι λένε τα ζώδια για το 2024;

Η νέα χρονιά που έρχεται φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές για όλα τα ζώδια, και ο αστρολόγος Βασίλης Παπαδολιάς τα προβλέπει όλα.

Τι λένε τα ζώδια για το 2024;

Γράφει ο Βασίλης Παπαδολιάς

Χρονιά αλλαγών το 2024 – και ποια χρονιά δεν είναι όταν το λένε έτσι κάθε χρόνο οι αστρολόγοι; Όμως φέτος δείχνει να βγαίνει μία προσπάθεια όλων εκείνων που πιστεύουν περισσότερο σε συντηρητικές ιδέες να επικρατήσουν στην ιδεολογική σφαίρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ίσως μέσω της διακυβέρνησης ή της νομοθεσίας.

Από τα χαρακτηριστικά της χρονιάς αυτής θα είναι ακριβώς η αντιπαράθεση προόδου και συντήρησης, με την πρόοδο όμως δυστυχώς να εξαντλείται περισσότερο στην φλυαρία των ιδεών παρά την αποτελεσματικότητα των αποφάσεων, ενώ η συντήρηση δείχνει να προσπαθεί πιο πολύ να εξασφαλίσει την υποστήριξη των έτσι κι αλλιώς οπαδών της, παρά το να προσεταιριστεί αυτούς που στέκουν αναποφάσιστοι ανάμεσα στα δύο ρεύματα.

Αναλυτικότερα, οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις όπως δημοσιεύονται στο StarSecrets.gr 

Κριός – Ετήσια Πρόβλεψη για το 2024

Για σας τους Κριούς η χρονιά ξεκινάει με ζήλο και με μία έντονη προσπάθεια να εκμεταλλευτείτε μία μεγάλη ευκαιρία που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και αυταξία. Στο δρόμο αυτής της προσπάθειας είναι δυνατόν να ξοδεύετε τις δυνάμεις σας υπερβολικά ή να μην υπολογίζετε πολύ τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Και σωματικά όμως είναι δυνατόν να υπερβάλλετε εαυτούς προσπαθώντας να κάνετε ένα άλμα αρκετά μακρύτερα από ότι μπορεί να φτάσει αυτή τη στιγμή το πόδι σας.

Η Άνοιξη είναι περίοδος ανακατατάξεων λόγω εκλείψεων που επηρεάζουν το ζώδιο σας κυρίως για το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο. Ζητήματα σχέσεων με μία ομάδα που συνεργάζεστε μπορεί να τεθούν για σας του πρώτου δεκαημέρου το Μάρτιο, ενώ τον Απρίλιο οι του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να έχουν ευκαιρίες να βρουν νέα εργασία, καθώς ένας κύκλος θα κλείσει στην τρέχουσα εργασιακή τους κατάσταση. Η σύνοδος Δία Ουρανού δημιουργεί για όλους σας νέα ζητήματα με τα οικονομικά σας, μπορεί όμως να σας δώσει και μία νέα δίαιτα ή ένα διαφορετικό τρόπο να προσέχετε τον εαυτό σας.
Στην κατάσταση αυτή εσείς φαίνεται να κρατάτε μία συμπεριφορά Ζεν με αρκετή αποστασιοποίηση και αυτοέλεγχο, για άλλους ενδεχομένως και απάθεια. Ίσως πάλι να είναι και μία αναβλητικότητα με την οποία αφήνετε το χρόνο να περνάει, αντί να προχωράτε σε δράση. Από την άλλη η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σας για δυόμισι μήνες θα επιτρέψει να προχωράνε πολλά πράγματα πολύ γρήγορα - πράγμα που γενικώς μάλλον θα σας ικανοποιεί.

To καλοκαίρι δείχνει να πέφτουν οι τόνοι και από τέλος Ιουνίου και μετά δείχνετε πιο συντηρητικοί και με μία προσπάθεια κυρίως να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Πιο θετική εργασιακά δείχνει η περίοδος του Ιουλίου και μετά το Δεκαπενταύγουστο, ενώ το πρώτο δεκαπενθήμερου του Αυγούστου παραδόξως θα βρεθείτε με λίγο μεγαλύτερες ευθύνες.

Το φθινόπωρο μία γκρίνια την έχετε, ίσως και λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιες αμυντικές κινήσεις που κάνετε στην εργασιακή καθημερινότητα σας δείχνει να σας αφήνουν εκτός νυμφώνος στα πράγματα που εξελίσσονται. Η έκλειψη του Οκτωβρίου δημιουργεί κάποια θέματα συνεργασιών, γιατί φαίνεται η περίοδος να ευνοεί περισσότερο τη συναινετική προσέγγιση των πραγμάτων κι όχι τη δική σας τάση να κάνετε τα πράγματα όπως σας αρέσει (τάση που ομολογουμένως το πρώτο εξάμηνο σας πήγαινε μία χαρά).

Η χρονιά πάντως θα κλείσει πιο θετικά με την είσοδο του Άρη στο φιλικό για σας ζώδιο του Λέοντα στις αρχές Νοεμβρίου όπου και θα μείνει ως τις 7 Ιανουαρίου σε πρώτη φάση και η οποία θα βοηθήσει εσάς κυρίως του πρώτου δεκαημέρου να σταθεροποιήσετε τις επιδιώξεις σας και να κρατήσετε σταθερή στάση στις αξίες σας. Παρά το ότι ίσως αντιμετωπίσετε ένα συνασπισμό απόψεων εναντίον σας η σταθερότητα σας θα ανεβάσει τουλάχιστον την αυτοεκτίμηση σας, ότι δεν πάτε με το συρμό και έχετε προσωπικότητα.
Γενικά η χρονιά έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλά και ευκαιρίες, θα κινητοποιήσει αρκετές πλευρές σας που έμεναν εν υπνώσει τον τελευταίο καιρό, αλλά έχει και τον κίνδυνο να ξοδέψετε πολύ γρήγορα το κεφάλαιο σας και από το καλοκαίρι και μετά να μείνετε από δυνάμεις. Στοίχημα του τελευταίου διμήνου θα είναι να μάθετε να δουλεύετε και με διάρκεια, όχι μόνο με ορμή.

Ταύρος – Ετήσια Πρόβλεψη για το 2024

Για σας τους Ταύρους η χρονιά ξεκινάει ίσως αρκετά στρυμωγμένα με αρκετά καταπιεσμένα συναισθήματα που είναι έτοιμα να σκάσουν και αναζητούν εκτόνωση. Βέβαια πολλά από αυτά μπορεί να προκαλούνται από τις συνθήκες της ζωής σας - θέματα δουλειάς και εργασίας - και όχι από τους άλλους κι ίσως είναι καλό να το θυμάστε αυτό, αν πάτε να ξεσπάσετε επάνω τους. Μία διέξοδος είναι η απομόνωση στο σπίτι σε ένα χώρο που θα φτιάξετε μόνο για σας για να ξεχνιέστε.

Η άνοιξη σας βρίσκει σε λίγο καλύτερη διάθεση, αλλά με κάποιους συμβιβασμούς, καθώς διαπιστώνετε ότι για να επιβιώσετε των καταστάσεων και να ανταγωνιστείτε άλλα πρόσωπα που φαίνεται να λειτουργούν με περισσότερη καπατσοσύνη από σας, πρέπει να προσεταιριστείτε κάποιο πρόσωπο που έχει δύναμη και επιρροή και να μείνετε δίπλα του - έστω κι αν αυτό περιορίζει κάπως τις επιλογές σας. Θέματα ηθικής θα τεθούν αυτό το διάστημα, δηλαδή κατά πόσον μπορεί να χρησιμοποιεί κανείς όλα τα μέσα καθώς πρέπει και μη για να περνάει το δικό του, ενώ στα αισθηματικά σας μπορεί να ενσκήψει ο φόβος κάποιου ανταγωνισμού.

Η σύνοδος Δία Ουρανού είναι δυνατόν να δημιουργήσει ένα θέμα υγείας σε σας του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί όμως να αλλάξει και τη μενταλιτέ σας και να σας δώσει ένα διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζετε το σώμα σας. Μπορεί επίσης να επιλεγείτε στη δουλειά από το αφεντικό σας να είστε ο εκπρόσωπος κάποιων αλλαγών που θέλει να φέρει στο μαγαζί σας.

Το καλοκαίρι δείχνει πιο συναισθηματικό με στοργική συντροφιά το φλερτ (ή ίσως και την οικογένεια σας), ενώ για τους πιο ορεξάτους η ερωτική δραστηριότητα θα είναι αρκετά πιο συστηματική με αποτέλεσμα ίσως και ένα απόγονο - ή τουλάχιστον ίσως τεθεί κι αυτό στο τραπέζι. Τα συναισθήματά θα είναι πολύ έντονα και ίσως πάνω στην έξαρση τους να πάρετε κάποιες αποφάσεις που μετά να σκεφτείτε ότι με καθαρό μυαλό ίσως να μην τις παίρνατε. Παρόλα αυτά η εμπειρία θα παραμείνει.

Το φθινόπωρο δείχνει καλό, από μία άποψη, γιατί δείχνουν τα πράγματα να πηγαίνουν με τα νερά σας, όμως μπαίνετε σε μία θέση προβολής που σας ξενίζει, καθώς εσείς προτιμάτε να μην είστε τόσο πολύ στο προσκήνιο. Παρά την υποστήριξη που δέχεστε έχετε και αρκετά εμπόδια να ξεπεράσετε, συνθήκες παγιωμένες στη συνείδηση των ανθρώπων στο περιβάλλον σας, αντιλήψεις ανθρώπων που θεωρούν τα έξοδα σας αδικαιολόγητα, καθώς και κόμπλεξ συγγενών σας, που θεωρούν ότι δεν αξίζετε τη θέση και την προβολή που κατέχετε. Σε όλα αυτά μάλλον καλείστε να απαντήσετε αποστασιοποιημένα κάνοντας αυτό που πρέπει έστω και με μία πικρή γεύση στο στόμα.

Το τέλος της χρονιάς είναι αρκετά πιο ήρεμο με περισσότερη ξεκούραση σε ένα προσωπικό περιβάλλον που κυκλοφορεί κόσμος με περισσότερο ενδιαφέρον. Αν μη τι άλλο είναι μία αισιόδοξη προοπτική για τη συνέχεια.

Γενικά η χρονιά αυτή δε θα είναι και από τις πιο εύκολες για σας, παρά την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, θα χρειαστεί τε υπομονή και κυρίως το θάρρος να βγείτε λίγο από το στενά προσωπικό σας πλαίσιο αναφοράς και να δείτε τι γίνεται στον κόσμο και πώς πρέπει να τοποθετηθείτε σε πράγματα που συμβαίνουν και έξω από σας.

Δίδυμοι – Ετήσια Πρόβλεψη για το 2024

Για σας τους Διδύμους η χρονιά ξεκινάει με ανάδρομο τον κυβερνήτη σας και στο απέναντι ζώδιο από σας. Σύντομα όμως αναδρομεί ήδη από τις 3 Ιανουαρίου, συμβολικά όμως δείχνει ότι η χρονιά έχει να κάνει με πράγματα που παραλείψατε να κάνετε στο παρελθόν και ενδεχομένως έχετε αμελήσει σε σχέσεις και συνεργασίες και πρέπει να τους ξαναδώσετε την προσοχή που τους αρμόζει.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα έχει αρκετό τρέξιμο σε πρακτικά ζητήματα, κυρίως ρύθμιση οικονομικών θεμάτων που αφορούν οφειλές, δάνεια, λογαριασμοί, νέα συμβόλαια ΔΕΗ, αλλαγές προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, πράγματα που δεσμεύουν γενικά το κεφάλαιο σας σε πάγια έξοδα και σας κάνουν να νιώθετε φυλακισμένοι επειδή δεν μπορείτε να επενδύσετε το κεφάλαιο σας εκεί που επιθυμείτε. Αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για ευνοϊκές ρυθμίσεις συχνά η τάση σας να μην ακούτε και δεύτερη γνώμη και να κάνετε του κεφαλιού σας ίσως σας στερήσει τις μεγάλες οικονομίες. Μάθετε επίσης να μην αγνοείτε κι όσους σας λένε να περιμένετε λίγο να δείτε προς τα πού θα πάει η κατάσταση.

Το δεύτερο τρίμηνο του έτους δίνει αρκετές ευκαιρίες να βγάλετε ένα γρήγορο κέρδος, όμως περιέχει και πολλές αστοχίες, καθώς φαίνεται ότι πάνω στη βιασύνη σας θα βγείτε λίγο άγαρμπα στη γύρα για τη διεκδίκηση ενός κέρδους. Παρόλα αυτά από όσα θα δείτε να συμβαίνουν στους γύρω σας, ίσως μπορέσετε να αντλήσετε γνώση, ώστε να βρείτε νέους τρόπους να δουλεύετε και σεις, έστω και αν δεν είστε στον ίδιο τομέα.

Η σύνοδος Δία Ουρανού ίσως και να μην είναι για σας το καλύτερο δυνατό καθώς ίσως δημιουργήσει θέματα ψυχολογικής υγείας, όμως από την άλλη μπορεί να σας φέρει και κρυφές σχέσεις - ή απλά κρυφές προσδοκίες για σχέσεις - με άτομα από εξωτερικό για τις οποίες δε χρειάζεται να βγάζετε και πολλές ανακοινώσεις. Εν τέλει ίσως δημιουργήσει σε σας μία επιθυμία να το σκάσετε και να δραπετεύσετε από όλα.

Το καλοκαίρι δείχνει πιο συντηρητικό και το βιώνετε ίσως σαν επανάληψη του προηγούμενου έτους. Οι κοινοτυπίες που επαναλαμβάνονται στα οικογενειακά και ερωτικά σας θέματα θα σας πλήξουν μέχρι θανάτου κι ίσως αναζητήσετε πιο "διαστροφικές" εναλλακτικές να απασχολήσετε το μυαλό σας, το οποίο ίσως θα βαριέται σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη ίσως είναι καλή περίοδος τότε να βγάλετε αυτή την ανία σας στο να γράψετε ένα βιβλίο.

Το φθινόπωρο δείχνει να επανέρχονται τα οικονομικά θέματα στη ζωή σας, αλλά αυτή τη φορά προσπαθείτε να τα αντιμετωπίσετε πιο μεθοδικά. Κι αν και δε βοηθάνε οι συνθήκες, και πολλά πράγματα δεν τα έχετε σαν πληροφορίες ή σας τα λένε θολά, αν επιμείνετε αρκετά ίσως βρεθεί διέξοδος καλυτέρευσης - μία πιθανή εξ' αυτών να είναι για σας και η αλλαγή σπιτιού για μείωση των εξόδων.

Η χρονιά τελειώνει τουλάχιστον αρκετά πιο αισιόδοξα και με περισσότερο δύναμη να πείσετε τους άλλους. Κι αν και τα εμπόδια των συντηρητικών ανθρώπων γύρω σας που προσπαθούν να σας φρενάρουν θα παραμείνουν, ένα ταξίδι με ένα σύντροφο ή ένα νέο αντικείμενο σπουδών ίσως σας κάνει να ξεχαστείτε και να αναθαρρήσετε.

Γενικά η χρονιά αυτή έχει αρκετές προκλήσεις στον οικονομικό τομέα και απαιτεί από σας αρκετά καλή ψυχική κατάσταση για να τα βάλετε σε μία τάξη. Η έλλειψη καλής διάθεσης επηρεάζει το μυαλό σας και το οδηγεί να παίρνει λάθος αποφάσεις που έχουν οικονομικές επιπτώσεις κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ξέρετε και να το ρυθμίσετε.

Καρκίνος – Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Για σας τους Καρκίνους η αρχή της χρονιάς δεν είναι άσχημη καθώς δείχνει να φεύγετε από μία περίοδο ανασφάλειας για τα οικονομικά σας. Τα οποία βελτιώνονται μεν, αλλά με ένα τρόπο που δε θα φανεί αμέσως, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο. Με τις εξελίξεις αυτές όμως φαίνεται ότι επανέρχεται η ηρεμία των συναισθημάτων σας και ο έλεγχος των επιθυμιών σας από το νου σας - πράγμα ζητούμενο για σας γενικότερα για να λειτουργείτε καλά.

Η άνοιξη από την άλλη είναι αρκετά πιο δύσκολη. Παρά το ότι φαινομενικά φαίνεται να έχετε πάρει τον έλεγχο των πραγμάτων στην καθημερινότητα σας - και να σας σέβονται πλέον πλήρως στην εργασία σας - δείχνει να είναι μία φαινομενική αποδοχή αυτή, καθώς κατά βάθος δεν αρέσει καθόλου το γεγονός ότι έχετε άποψη για όλα και παρεμβαίνετε παντού. Αναπόφευκτα αυτό θα δημιουργήσει αντισυσπειρώσεις που θα σας δημιουργούν προβλήματα στο παρασκήνιο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση της προδοσίας γι' αυτό να είστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι και να μην αεροβατείτε.

Οι εκλείψεις είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας σημαντικά και εργασιακά και οικογενειακά και ίσως είναι ένας επιπλέον παράγοντας αστάθειας κυρίως για το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο.

Η σύνοδος Δία Ουρανού ίσως ανοίξει μία πόρτα στη ζωή σας διαφορετική μέσω της συμμετοχής σε κάποια ομάδα προβληματισμού ενδεχομένως και με αλλαγή ιδεολογίας και πολιτικής σκέψης που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σας βλέπουν και οι άλλοι.
Το καλοκαίρι δείχνει να παίζετε τα ρέστα σας στα επαγγελματικά, καθώς επανέρχεστε σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ειδικά αν στη δουλειά σας έχετε εκπαιδευτικό ρόλο και παρά τις αναστολές κάποιων πιο συντηρητικών κύκλων, φαίνεται ότι η δημοφιλία σας καλπάζει.

Θέλει βέβαια και κάποια προσοχή πάνω στη μέθη σας μην προτείνετε και πολύ πρωτοποριακά πράγματα, πέρα από τις αντοχές των ανθρώπων που σας ακολουθούνε.
Το φθινόπωρο οι τόνοι κατεβαίνουν με θέματα της οικογένειας να επανέρχονται να ζητάνε την προσοχή σας και ανάγκη να δείξετε συναισθηματική αντοχή για να τα αντιμετωπίσετε. Αν και η πρώτη σας παρόρμηση θα είναι να τα δείτε επιπόλαια και να τα προσπεράσετε, φαίνεται ότι οι καταστάσεις δε θα σας αφήσουν και ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, ίσως για παράδειγμα να μετακομίσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο.

Η χρονιά τελειώνει με κάπως πιο στυφό τρόπο είναι η αλήθεια από ότι ξεκινάει, με την αίσθηση ότι κάτι δεν προχωράει τελικά στις επιλογές σας ίσως περισσότερο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Παρά τις σειρήνες που σας παροτρύνουν να αγνοήσετε τα προβλήματα και να δραπετεύσετε γυρίζοντας στη μαμά σας, ίσως αυτή δεν είναι η καλύτερη ιδέα μπροστά στο να αντιμετωπίσετε head on το πρόβλημα και να το λύσετε.

Γενικά η χρονιά δείχνει αρκετά καλή επαγγελματικά, παρά τις τυχόν υπονομεύσεις, και αν εξαιρέσουμε το τέλος της χρονιάς μπορεί να πει κανείς ότι θα μπορούσε να είναι και επιτυχημένη. Όμως δείχνει η οικογένεια να είναι τελικά το αδύναμο σημείο σας που από το φθινόπωρο και μετά θα σας αναγκάσει να ρίξετε την αισιοδοξία σας και ίσως θα σας "σαμποτάρει" από το να έχετε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Τελειώνει με ένα ερώτημα επομένως η χρονιά πώς θα συνεχίσετε στην επόμενη, ώστε να μην έχετε πάλι τα ίδια.

Λέων – Ετήσια Πρόβλεψη για το 2024

Για σας τους Λέοντες η χρονιά ξεκινάει με μία προσπάθεια να τηρηθούν οι ισορροπίες, οι προθεσμίες και οι υποχρεώσεις. Με πολύ συνειδητό τρόπο και ευτυχώς και με τη βοήθεια των γύρω σας φαίνεται να προσπαθείτε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των ημερών, που δεν είναι και λίγες. Η προσπάθεια σας γενικά δείχνει να αναγνωρίζεται και κάποιοι από σας ίσως έχουν και αναγνώριση μέσω κάποιας αύξησης αποδοχών ή ηθικής αναγνώρισης. Είναι γεγονός ότι ρόλο σε αυτό παίζει και κάποιος άνθρωπος που στέκεται δίπλα σας παρατηρητής, σαν αδελφός, προσέχοντας τα στραβοπατήματα σας να μην έχουν κόστος.

Για καλή σας τύχη φαίνεται ότι η αρμονία αυτή μεταξύ υμών και των γύρω σας συνεχίζεται και την άνοιξη και οι άνθρωποι γύρω σας φαίνονται πραγματικά πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν σε πρωτοβουλίες που πάτε να αναπτύξετε, αυτή τη φορά αυξάνοντας το βηματισμό και προσπαθώντας όχι να κρατήσετε ισορροπίες αλλά να βγείτε μπροστά ως πρωταγωνιστές. Ίσως οι προσδοξίες σας να είναι σε κάποιο βαθμό υπερβολικές, όμως οι συνάδελφοι σας δείχνει να έχουν εμπιστοσύνη σε σας και να σας στηρίζουν. Ισχυροί σύμμαχοι εμφανίζονται αυτή την εποχή που σας στηρίζουν από απόσταση, χωρίς να εμπλέκονται πολύ στα πόδια σας, αλλά δημιουργώντας μία αίσθηση ασφάλειας. Ενδεχομένως δε, κάποιες πρωτοβουλίες σας να συγκεντρώνουν κεφάλαιο ή ηθική υποστήριξη με μαζικό τρόπο από τα κοινωνικά μέσα ή με άλλες τεχνολογικές προσεγγίσεις.

Το καλοκαίρι δείχνει να παρασύρεστε σε ερωτικές παρασπονδίες ή έστω μύχιες επιθυμίες, έστω κι αν δεν είναι φανερό και κρατάτε χαμηλούς τόνους, ενώ κάποιου είδους στοργή και οικειότητα ίσως δημιουργηθεί με άτομα που βρίσκονται στον περίγυρο σας μέσα σε αυτό που λέμε ευρύτερη οικογένεια. Στο χέρι σας είναι να διατηρηθεί αυτό στα πλαίσια της κανονικότητας και να μην ξεφύγει σε κάποιου είδους παθολογική κατάσταση.

Το φθινόπωρο η ατζέντα αλλάζει και φαίνεται να σας δημιουργείται η επιθυμία να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας με τέτοιο τρόπο ώστε είτε να κάνετε καλύτερη και πιο κερδοφόρα διαχείριση είτε κάνοντας κάποιου είδους νομικό ή οικονομικό έλεγχο στη διαχείριση της. Αν και έχετε τη βοήθεια του κόσμου ή ειδικότερα όσων σας στηρίζουν σε αυτό το εγχείρημα (τρίτο τρίμηνο της χρονιάς που φαίνεται να έχετε την στήριξη του περιβάλλοντος σας) και φαίνεται ότι είναι και απαίτηση της συγκυρίας αυτό, να επιμείνετε δηλαδή σε μία τέτοια διαχείριση - εκκαθάριση, φαίνεται επίσης ότι είναι εύκολο να παρασυρθείτε από τη βιασύνη σας σε λάθος συναλλαγές, εμπιστευτόμενοι τους λάθος ανθρώπους. Συνεπώς θέλει προσοχή το εγχείρημα και όχι βιασύνες. Παράλληλα, έχετε το νου σας και σε αισθήματα που δεν έχουν ανταπόκριση αυτό το διάστημα, γιατί όσο καλά κι αν τα κρατάτε μέσα σας και όσο και να έχετε την κατανόηση των γύρω σας η απογοήτευση ίσως να μην μπορεί να αποφευχθεί.

Η χρονιά τελειώνει θα λέγαμε αρκετά καλά, αρκετά καλύτερα από ότι ξεκίνησε με σας να έχετε επικρατήσει τουλάχιστον φαινομενικά στο περιβάλλον σας και να αποδέχονται πλέον όλοι τις επιλογές σας. Μόνη παράμετρος που θα πρέπει να προσέξετε είναι το καθαρό μυαλό, το οποίο ίσως ακόμη να το έχετε στη διάθεση σας, ώστε οι αποφάσεις που θα παίρνετε να είναι και οι πλέον ρεαλιστικές και επιτυχημένες.

Παρθένος – Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Για σας τους Παρθένους η χρονιά ξεκινάει αρκετά καλά υπό την έννοια ότι σας δίνεται χρόνος να διευθετήσετε αρκετές παλιές εκκρεμότητες και να τις βάλετε σε μία τάξη. Το κλίμα στη δουλειά είναι αρκετά καλό, προοπτικές υπάρχουν και παρά τις δυσκολίες, οι καταστάσεις γενικά οδηγούνται σε εποικοδομητικό τέλος.

Η άνοιξη είναι πιο ανήσυχη και αν και δημιουργεί προοπτικές για ξαφνικά και γρήγορα κέρδη, από την άλλη λόγω εκλείψεων μπορεί οι προοπτικές αυτές απότομα και γρήγορα να διαψευσθούν. Αν και δε συνηθίζετε να δράτε παρορμητικά, μερικοί από σας ίσως θελήσουν να προκαλέσουν την τύχη τους σε τυχερά παιχνίδια, κυριολεκτικά ή μεταφορικά (όπου τυχερό παιχνίδι και το παιχνίδι για την καρδιά μιας γυναίκας), αλλά το αποτέλεσμα του ρίσκου μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να σας στοιχίσει επιπλέον και τα μαλλιά της κεφαλής σας. Κάποιες δημιουργικές ιδέες ίσως προκύψουν από Brain storming σε σας του τρίτου δεκαημέρου κυρίως με τη σύνοδο Δία Ουρανού, αλλά το κατά πόσον θα κάνετε πράξη τις ιδέες αυτές ή θα μείνουν στη θεωρία μένει να αποδειχτεί.

Το καλοκαίρι έχετε να αντιμετωπίσει τη γκρίνια των φίλων, που σας πασάρουν μάλλον όλα τους τα οικογενειακά προβλήματα - συν τα γκομενικά - κι εσείς κάθεστε να τους ακούτε, φορτώνοντας από τα νεύρα. Παρόλα αυτά μία στωϊκή στάση μπορεί να βοηθήσει να περάσετε τις διακοπές σας χωρίς να πληρώσετε πολλά, αρκεί να δείχνετε εποικοδομητική στάση στις φίλες και τους φίλους σας που έχουν ανάγκη κάποιον να πουν τον πόνο τους. Προσοχή καλό είναι να δείξετε στην οδήγηση των διακοπών γιατί μπορεί να σας μπει καμία ιδέα στο μυαλό ότι ετοιμάζεστε για ραλλίστες.

Το φθινόπωρο είναι ως συνήθως η εποχή σας και έστω από το παρασκήνιο φαίνεται να διευθετείτε προς όφελος σας αρκετά οικονομικά θέματα, δείχνοντας αποφασιστικότητα και αντίσταση σε όσους προσπαθούν να σας μεταπείσουν, ενώ από την άλλη καλό είναι να αποφύγετε τους καλοθελητές που θα προσπαθήσουν να σας φουσκώσουν τα μυαλά ώστε να έχετε περισσότερες απαιτήσεις. Η εποχή ευνοεί εσάς που έχετε λογιστικά και οικονομικά επαγγέλματα και μπορείτε να βγάλετε χρήματα ρυθμίζοντας τις οικονομικές εκκρεμότητες άλλων.

Η χρονιά τελειώνει περίεργα, γιατί από τη μία εσείς είστε σε φάση ταξιδεύω με την οικογένεια εξωτερικό για Χριστούγεννα, άλλοι όμως δε θα έχουν την ίδια γνώμη με σας και ενδεχομένως θα σας εμποδίσουν να εκπληρώσετε το όνειρο σας. Ακόμη κι αν μείνετε στη δουλειά ωστόσο το καλό είναι ότι θα έχετε κι εκεί τον κατάλληλο χαβαλέ, ενώ αν σπουδάζετε αυτή η περίοδος μπορεί να είναι περίοδος φοιτητικής διασκέδασης αλλά και ευκαιριών για κοινωνική δικτύωση συνάμα. Σίγουρα πάντως θα είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για τους άλλους που είναι συνηθισμένη στο να είστε υπάκουοι και εργατικοί κι εδώ θα σας βλέπουν να είστε με το ένα πόδι έξω για εκδρομή και πάντως όχι διαθέσιμοι να ξελασπώσετε άλλους όπως κάνετε συνήθως.

Ζυγός - Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Για σας τους Ζυγούς η χρονιά έχει αρκετές προκλήσεις ήδη από την αρχή της. Με οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια μόλις λίγες μέρες πίσω σας να αφήνει πρόσφατα σημάδια ίσως και με κάποιο θέμα υγείας, το πείσμα είναι ίσως το μόνο που σας κάνει να προχωράτε, αλλά ίσως και η καπατσοσύνη, που αν και δεν είναι εγγενές στοιχείο σας, αναγκάζεστε πολλοί και πολλές από σας να αναπτύσσετε για την επιβίωση σας. Πάντα με το όνειρο μιας καλύτερης τύχης, μία εξόδου στο εξωτερικού, ενός ρομαντικού ταξιδιού ή μιας ρομαντικής αγάπης, κρατάτε όσο μπορείτε το ηθικό σας ψηλά παρά τις δυσκολίες. Οι πρώτοι μήνες της χρονιάς θα κυλήσουν μέσα σε αυτόν τον τόνο προσπαθώντας να ισορροπήσετε το στρες με την ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Η άνοιξη αλλάζει λίγο το κλίμα με κάποια ασάφεια αν αυτό θα είναι θετικό ή αρνητικό απολογιστικά γιατί από τη μία φαίνεται να βρίσκεται ένα ασφαλές λιμάνι, μία δραστηριότητα ή σχέση που σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο ξεκρέμαστη - κάτι που ομολογουμένως έχετε ανάγκη αυτή την εποχή - και στην οποία δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας, έχοντας ίσως παράλληλα το μάτι σας στραμμένο και σε ένα πρόσωπο στο περιβάλλον που, ενώ δεν βρίσκεστε μαζί του, δείχνει να έχετε αμοιβαία κατανόηση μεγαλύτερη του δέοντος. Όλα αυτά όμως πάνω που πάνε να χτίσουν κάποιες προοπτικές θα βρουν μπροστά τους τις εκλείψεις που φέτος στον άξονα του ζωδίου σας φαίνεται ότι θα βαλθούν κυρίως για τα πρώτα δύο δεκαήμερα να σας ακυρώνουν σχέδια και να σας βάζουν πάλι να ψάχνετε. Στο παιχνίδια αυτό ίσως παίζει ρόλο και κάποιο ανταγωνιστικό πρόσωπο που εποφθαλμιά τη δική σας θέση είτε εργασιακά είτε στην προσωπική σας ζωή και με το οποία έχετε και διαφορά αντιλήψεων σε σχέση με το ζήτημα της αξιοπρέπειας.

H σύνοδος Δία Ουρανού τον Απρίλιο δείχνει να σας επηρεάζει σε θέματα ψυχολογικά καθώς μία αλλαγή στο περιβάλλον σας μπορεί να βιωθεί ως προδοσία από κάποιο οικογενειακό ίσως πρόσωπο αλλά ίσως ακόμα και από κάποιον που νομίζατε ότι σας συμπαθεί στη δουλειά.

Το καλοκαίρι ίσως γυρνάει σε πιο ασφαλή νερά, ίσως σε μία βελτίωση της σχέσης σας με τον πατέρα και προσπαθώντας να αποκαταστήσετε σχέσεις που θα σας κάνουν να πάρετε πάλι πίσω μία στοργή που ψάχνετε αρκετό καιρό τώρα ματαίως. Ο Δίας στους Διδύμους σίγουρα βελτιώνει τις πιθανότητες για ένα ταξίδι ιδιαίτερα για τα δύο πρώτα δεκαήμερα που δέχτηκαν και την επιρροή των εκλείψεων, όμως άλλα προβλήματα, που έχουν ίσως σχέση με την αδυναμία εύρεσης εργασίας ή με θέματα υγείας, φαίνεται ότι δε θα σας αφήνουν να χαρείτε αναπόσπαστοι την ελευθερία σας. Πολύς ενθουσιασμός και γιορτή στην οικογένεια πάντως, σε βαθμό υπερβολής, αλλά ίσως κι αυτό να είναι κάτι που το χρειάζεστε για να γεμίσετε μπαταρίες.

Αρκετά καλύτερο καταρχήν το φθινόπωρο - που είναι έτσι κι αλλιώς η εποχή σας - σας βρίσκει ίσως και σε μία υψηλότερη κοινωνική θέση, με τη διαφορά ότι ευθύς εξαρχής αδυναμίες δικές σας - ίσως και θέματα ευχέρειας σωματικής κίνησης - μπορεί να σας εμποδίσουν να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κάνουν πολύ σύντομη την διάρκεια της επιτυχίας σας. Ένα άλλο ζήτημα που θα πρέπει να προσέξετε είναι η σχέση με τα κοινωνικά μέσα, που πιθανόν να ασκήσουν ένα ύποπτα διαβρωτικό ρόλο στις προσπάθειες σας, ιδιαίτερα, αν προσπαθείτε να δείξετε κάποια δουλειά σε μέσα ενημέρωσης.

H χρονιά είναι αλήθεια δεν κλείνει άσχημα, μπορεί ίσως πιο μοναχικά για σας από ότι την προηγούμενη χρονιά, αλλά ίσως και σε ένα πιο άνετο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι, ίσως με πιο ευχάριστους γείτονες ή με πιο νέα μέλη στην οικογένεια που σας κάνουν να χαμογελάτε περισσότερο. Αν και η μεθεπόμενη χρονιά θα μείνει προς το παρόν ερωτηματικό, το τέλος της επόμενης ίσως σας βρίσκει να αποτραβιέστε με ανακούφιση σε μία ξεκούραστη μοναξιά που θα σας επιτρέψει αν μη τι άλλο να συντονιστείτε καλύτερα με τα θέλω σας.

Σκορπιός – Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Για σας τους Σκορπιούς επικρατεί η χρονιά ξεκινάει με διαφορετικές προσεγγίσεις. Κάποιοι από σας φαίνεται να είναι χωμένοι μέσα στις υποχρεώσεις και να μην μπορούν εύκολα να σηκώσουν κεφάλι από όσα έχουν να κάνουν. Κύριος προβληματισμός για σας τα έξοδα σας, που παρά την ηθική υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων κατά βάθος νιώθετε να τα έχετε πάρει επ' ώμου.Για κάποιους άλλους ωστόσο η ζωή είναι λίγο πιο πολύ σε κίνηση με κάποιους να βρίσκεται νέες δυνατότητες διασκέδασης, άλλους να ξοδεύετε λεφτά σε ένα νέο σπίτι και άλλους να σχεδιάζετε ατομικές επιχειρήσεις ή ακόμα και ένα παιδί. Κάποιοι τρίτοι ακόμη ίσως να παλινδρομείτε μεταξύ αυτών των δύο άκρων και άλλοτε να επικεντρώνεστε στις ευκαιρίες και άλλοτε στο πόσο πολύ θα πρέπει να δουλέψετε για να τις υλοποιήσετε.

Η άνοιξη βρίσκει πάντως και τους μεν και τους δε από σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να έχετε αλλάξει κλίμα. Πιο αποστασιοποιημένοι, λιγότερο αγχωμένοι, με περισσότερο χρόνο να περνάτε ίσως μόνοι στο σπίτι και - πράγμα ίσως σπάνιο για σας - με διάθεση να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις βασισμένος στο πάθος, αλλά να βλέπετε με ένα πιο Ζεν τρόπο τα πράγματα. Σίγουρα θα βοηθήσει αυτό πολλούς από σας να περάσετε πιο ανώδυνα τις περιόδους των εκλείψεων, ειδικά, αν έχετε αναστατώσεις εργασιακές ή εξαρτόμενα άτομα από σας να παιδεύονται με την υγεία τους. Η σύνοδος Δία Ουρανού θα βρει κάποιους από σας του τρίτου δεκαημέρου να αποστασιοποιείστε ακόμα και από τον τρέχοντα σύντροφο σας και να ψάχνετε κάτι διαφορετικό με τρόπο που ίσως να μην τον φανταζόσαστε ως τώρα. Από την άλλη η παρουσία του Κρόνου στο δεύτερο δεκαήμερο θα λειτουργήσει πιο σταθεροποιητικά για τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου.

Το καλοκαίρι κάποιοι από σας μπορεί να γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους άλλους, και πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε υλικές χαρές, καλό φαί και ευχάριστες εξόδους. Άλλοι όμως φαίνεται ότι θα συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο της αποστασιοποίησης ενδεχομένως απομακρυνόμενοι από γνωστούς και φίλους που μπορεί να σας φαίνονται πολύ ενοχλητικοί και ασχολούμενοι ίσως παράλληλα και με ένα πρόβλημα υγείας δικού σας ανθρώπου.

Κάποιες πιο έντονες αλλαγές μπορεί να δει κάποιος στη ζωή σας από τον Σεπτέμβρη, τότε που εσείς που περιμένατε τόσον καιρό στο παρασκήνιο ενδεχομένως να αποφασίσετε κάποιες τομές, όπως το να αποκαλύψετε μία κρυφή ως τώρα σχέση ή να αλλάξετε σπίτι. Οι υπόλοιποι προσπαθώντας ίσως να φανείτε πιο πολύ καλά παιδιά, από ότι προσπαθούν οι Σκορπιοί συνήθως, φαίνεται ότι θα αναλώσετε τον περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να προστατεύσετε κεκτημένα στην καθημερινότητα της εργασίας σας.

Η χρονιά θα τελειώσει με την ανάγκη να κάνετε κάποια σημαντική επιλογή στην εργασίας σας, καθώς θα σας δοθεί η εκλογή του να πάρετε μία πιο σημαντική θέση, με περισσότερες αρμοδιότητες αποφάσεων, που θα απαιτήσει όμως περισσότερες ώρες εργασίας. Κάποιοι από σας θα δείτε μέσα από την πρόταση αυτή να ικανοποιούνται οι φιλοδοξίες σας, άλλοι όμως θα αρνηθείτε την εμπλοκή προτιμώντας να επιστρέψετε στην αποστασιοποιημένη στάση της μη συμμετοχής που ακολουθούσατε κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Γενικά τη χρονιά αυτή κάποιοι από σας θα φαίνεστε κάπως απογοητευμένοι και απόμακροι, ενώ άλλοι θα προσπαθείτε περισσότερο να φανείτε πιο πολύ σαν τους άλλους. Ανάλογα με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας μπορεί να επηρεαστείτε γενικά ανάμεσα στο να συνεχίσετε να προσπαθείτε μαζί τους ή να αποστασιοποιηθείτε σε μία κατάσταση που νιώθετε ότι δεν αξίζει να προσπαθείτε για φρούδες ελπίδες.

Τοξότης – Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Για σας τους Τοξότες η χρονιά ξεκινάει με αρκετό ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται να περνάτε καλά κοντά στο οικογενειακό σας περιβάλλον με αφθονία τουλάχιστον σε υλικό επίπεδο και χωρίς μεγάλες ανησυχίες για το οικονομικό σας μέλλον. Η περίοδος βοηθάει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος - τώρα που φαίνεται να έχετε κάποια ευχέρεια χρημάτων και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και πιο θετικοί γενικότερα.

Η άνοιξη δείχνει να σας βρίσκει σε ένα πιο μεταβατικό στάδιο, καθώς φαίνεται να ψάχνεστε για το κάτι παραπάνω πλέον και να μην αρκείστε στις επιτυχίες του παρελθόντος. Αποτέλεσμα της ανησυχίας σας αυτής η προσπάθεια να βρείτε κάτι ακόμη καλύτερο στη δουλειά σας, κάτι ακόμη πιο αποτελεσματικό. Με ένα κίνδυνο βέβαια πάντα, αναζητώντας το καλύτερο να χάσετε το καλό - αλλά αυτός είναι ένας μόνιμος κίνδυνος για σας τους Τοξότες.

Η σύνοδος Δία Ουρανού τον Απρίλιο μπορεί όντως να δώσει μία αλλαγή εργασίας ή μία αλλαγή μέσα στην εργασία με την αποχώρηση κάποιου ατόμου που θα δώσει περισσότερη ελευθερία κινήσεων στην καθημερινότητα σας. Ίσως περισσότερη ευελιξία στην εργασία, πιο ελαστικό ωράριο ή και εξερεύνηση πιο ιδιαίτερων ευκαιριών σε χώρους αγοράς που συνήθως δεν προτιμούνται από το μέσο όρο.

Το καλοκαίρι με τον Δία στους Διδύμους μέλημα σας περισσότερο μπορεί να είναι η αποκατάσταση της σχέσης σας - ή για τους πιο ελεύθερους ή τους απογοητευμένους η είσοδος στη ζωή σας ενός νέου προσώπου. Ιδιαίτερα τα δύο πρώτα δεκαήμερα του ζωδίου ίσως αποδειχθούν και πιο προσαρμοστικά και πιο ευέλικτα για να βρίσκονται κοντά στο έτερον ήμισυ, και μπορεί να βρεθείτε κατά διαστήματα να κοιμάστε σε ξένα μέρη ή κάθε μέρα σε άλλο τόπο. Η περίοδος θα είναι μάλλον ευχάριστη για σας ιδιαίτερα που και εργασιακά φαίνεται να διατηρείτε μία σημαντική αναγνώριση για την προσφορά σας.

Πρόβλημα ίσως δημιουργεί μόνο κάποιο άτομο στο οικογενειακό σας περιβάλλον - ένας γονιός - που δεν εγκρίνει τον τρόπο αυτό της "έκλυτης" ζωής σας. Οι ηθικοί ενδοιασμοί των πιο μεγάλων σε ηλικία ατόμων από σας πάντως θα παραμεριστούν εύκολα στο μυαλό σας, ακόμη κι αν σας αφήνουν κατά βάθος μία πικρή γεύση στο στόμα.

Η χρονιά θα κλείσει λίγο πιο ήρεμα, αλλά όχι τελείως. Υπό την έννοια ότι ίσως μεταφέρετε το νέο σύντροφο σας στο σπίτι, να σας συντροφεύει εκεί και να κάνει την καθημερινότητα σας πιο ενδιαφέρουσα. Άλλοι από σας μπορεί να θελήσετε να τακτοποιήσετε τα θέματα ενός ακινήτου ή να διακοσμήσετε το σπίτι, όλα αυτά ωστόσο ίσως φαντάζουν άκαιρα, καθώς οι εργασιακές συνθήκες και οι γονείς δε θα συντονίζονται στον ίδιο αισιόδοξο ρυθμό με σας και θα προσπαθούν να σας μεταφέρουν την γκρίνια και το στρες ή τους περιορισμούς τους.

Γενικά η χρονιά δείχνει αρκετά θετική, στο πρώτο μισό του χρόνου κυρίως από πλευράς εργασίας και στο δεύτερο κυρίως στα αισθηματικά και το μόνο ίσως σημείο που μπορεί να νιώσετε άσχημα είναι ότι οι δικοί σας άνθρωποι δε θα σας το αναγνωρίζουν. Είναι όμως ίσως κάτι που το έχετε συνηθίσει αυτό και γνωρίζετε ότι οι προφήτες στον τόπο τους συνήθως δεν παίρνουν bonus. Συνεπώς μπορεί να σας πάρει λίγο κόπο να κάνετε την καρδιά σας πέτρα, αλλά κάποια στιγμή θα το αποφασίσετε να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να χαρείτε όπως σας έρχεται τη ζωή σας.

Αιγόκερως – Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Για σας τους Αιγόκερους η χρονιά ξεκινάει με σταθερότητα και κάποια μεγαλύτερη από συνήθως αισιοδοξία. Ναι, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να λύσετε, αλλά ταυτόχρονα αυξάνεται με κάθε πρόβλημα που λύνεται και η αίσθηση της δύναμης σας και ένα χαμόγελο αμυδρό τελικά σχηματίζεται στα συνήθως πιεσμένα σας χείλη που προσπαθούν να μη δείξουν ανοικτά ότι χαμογελάνε. Η οικογένεια σας στηρίζει, το οικονομικό πάει αρκετά καλά, τα παιδιά δείχνει να μπαίνουν σιγά σιγά στο δρόμο τους και ακόμα και αυτές οι σχέσεις με τα αδέλφια σας δείχνει να είναι πιο ανεκτικές από ότι συνήθως. Μία θετικότητα βγαίνει στον τρόπο που εκφράζεστε στους γύρω σας και μία σιγουριά και μία αίσθηση πως ότι και να τους συμβεί θα είστε εκεί.

Την άνοιξη η σχέση σας ισχυροποιείται, όχι τόσο από αγάπες και λουλούδια, αλλά από τα προβλήματα που σας δένουν περισσότερο και σας κάνουν συντρόφους στον αγώνα. Το περιβάλλον βοηθάει, κι ίσως είναι και καιρός για σας να αγοράσετε και ένα καινούριο αυτοκίνητο. Κάποιοι ανταγωνισμοί και αντιρρήσεις βγαίνουν από άτομα που έχουν υπερβολικό στρες που δεν μπορούν να το συγκρατήσουν στη δουλειά σας, ενώ ίσως κάποιοι ανταγωνιστές στα αισθηματικά μπορεί να φανούν, τους οποίους όμως έμπειροι από καιρό, τους βάζετε αμέσως στη θέση τους, χωρίς μάλιστα να χάσετε και την ψυχραιμία σας.

Το καλοκαίρι δείχνει πιο οικογενειακό κι ακόμα και οι περίεργες ιδέες που μπορεί να πιάσουν το σύντροφο σας για περίεργα μέρη διακοπών θα είναι για σας διαχειρίσιμες. Μία ανησυχία ίσως προκύπτει από κάποιες τάσεις παλιμπαιδισμού που εμφανίζει ένας από τους δύο γονείς σας, ίσως να εξαναγκαστείτε κάπως να τον μαζέψετε. Κατά τα άλλα όμως δείχνει να έχετε υπό έλεγχο τις καταστάσεις, έστω κι αν ο ρόλος σας είναι να επισημαίνετε κυρίως στους άλλους τις παραλείψεις τους.

Το φθινόπωρο αρχίζουν να εμφανίζονται σημάδια ότι κάποιες καταστάσεις παραμένουν στάσιμες. Φαίνεται σαν οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν τις συμβουλές που τους δίνετε και να εμφανίζουν όλο και περισσότερες τάσεις αντίρρησης. Ενδεχομένως να προβληθούν και αντιρρήσεις μέσω της νομικής οδού, με μέτρα που θα προσπαθήσουν να καθυστερήσουν τις αποφάσεις σας. Οι σχέσεις σας με συγγενείς τους άντρα σας μπορεί να περάσουν επίσης μία κρίση, ενώ και υφιστάμενοι σας στη δουλειά μπορεί να μην τρέφουν και τα καλύτερα αισθήματα για σας, να νιώθουν ότι είστε καταπιεστικοί.

Κατά το τέλος του χρόνου το κλίμα αυτό δυστυχώς φαίνεται να αγγίζει σιγά σιγά και την οικογένεια και τη σχέση σας. Ο σύντροφος σας σταδιακά δείχνει να παίρνει αποστάσεις αυτοπροστασίας από την τάση σας να τον ελέγχετε κι αυτόν και την οικογένεια γενικότερα, επισημαίνοντας συνεχώς τα φάουλ και κάνοντας τους άλλους να νιώθουν ότι τους πατρονάρετε. Μία θλίψη μπορεί να σας πιάσει και μία αίσθηση αδικίας από το γεγονός ότι χάνετε μία κατανόηση που θεωρούσατε δεδομένη κι ίσως είναι η ώρα να μαλακώσετε λίγο τη στάση σας απέναντι στους δικούς σας.

Η χρονιά τελειώνει λίγο πιο στυφά από ότι ξεκινάει είναι αλήθεια, όμως το παιχνίδι δεν έχει χαθεί σε καμία περίπτωση. Απλά χρειάζεται να στραφείτε λίγο μέσα σας και να κάνετε λίγο δουλειά με τον εαυτό σας και όλα αυτά που σας αναγκάζουν να δείχνετε το σκληρό σας πρόσωπο προς τους άλλους. Πάρτε χρόνο ξεκούρασης, πάρτε χώρο και με τη σωστή ξεκούραση θα επιστρέψετε πιθανότατα πιο αποτελεσματικοί σε δουλειά και σχέσεις με το νέο χρόνο.

Υδροχόος – Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Για σας τους Υδροχόους η χρονιά μπορεί να ξεκινάει με κάποια προβλήματα. Κάποιοι από σας παιδεύονται ίσως με κάποια προβλήματα υγείας, που έχουν ρίξει τα επίπεδα ενέργειας σας. Άλλοι νιώθετε ότι η πίστη σας έχει κλονιστεί - ίσως και τα οικονομικά σας να μην είναι τα καλύτερα και να μη βοηθάνε. Και κάποιοι άλλοι ίσως ακόμη δεν έχετε καταφέρει να τελειώσετε τον κλεφτοπόλεμο των εξόδων, το πώς θα βρείτε τρόπο δηλαδή να αποφύγετε την προσπάθεια του περιβάλλοντος σας να σας βάλει στο λούκι να δουλεύετε όλη μέρα για να βγάζετε ψίχουλα. Και σα να μην έφταναν αυτά, τα προσωπικά σας μπορεί να μην πηγαίνουν και καλύτερα, ίσως για άλλη μία φορά ένας σύντροφος σας αφήνει ή νιώθετε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Η άνοιξη δείχνει να τακτοποιεί κάποια θέματα σπιτιού σε σας και ίσως σας βοηθάει να κλείσετε μία συμφωνία με ένα ενοικιαστή ή κάποιου άλλου είδους συμβόλαιο, παρά την προσπάθεια κάποιων καλοθελητών να σας χαλάσουν τη δουλειά. Τα αισθηματικά δεν είναι και πάλι στα καλύτερα τους - αρπαχτές ναι, αλλά δεν προχωράει κάτι περισσότερο, ίσως κάποια ελπίδα όμως φαίνεται για κάποιους από σας από τη σύνοδο Δία Ουρανού, που μπορεί να κλείσει μία υπόθεση σημαντική για σας με τη βοήθεια φίλου και να φέρει αρκετά χρήματα στην τσέπη σας.

Το καλοκαίρι δείχνει να έχετε προχωρήσει σε ένα σημείο τα πρακτικά θέματα, όμως αυτό που σας λείπει είναι η παρέα της οικογένεια σας, η οποία θα δείχνει αρκετά απομακρυσμένη. Ενώ εσείς θα παλεύετε με τα θέματα σας, ίσως να δείτε εκείνοι να κάνουν τα ταξίδια σους και να μην σας προσφέρουν τη συμπαράσταση που θα θέλατε. Παρόλα αυτά ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι απλά να κατεβάσετε λίγο τους ρυθμούς και να επιβραδύνετε λίγο το κρεσέντο της προσπάθειας σας να λύσετε όλα τα θέματα. Γυρίστε προς τα μέσα την προσοχή σας και θεραπεύστε θέματα που δεν μπορεί να θεραπεύσει κανείς άλλος για σας παρά μόνο ο εαυτός σας.

Το φθινόπωρο μειώνεται κάπως η τύχη σας σε πρακτικά θέματα, και νιώθετε και μία απομάκρυνση από φίλους, ενώ τα οικονομικά σας παραμένουν ζορισμένα και η σχέση με τα παιδιά σας δεν έχει βελτιωθεί και πολύ. Παρόλα αυτά οι ταχύτητες σας πλέον είναι πιο φυσιολογικές και φαίνεται ότι έχετε μπει σε ένα ρυθμό που δε σας κουράζει ψυχικά και δε σας εξαντλεί πλέον.

Ενδεχομένως η στροφή αυτή σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς να έρχεται πάνω στην ώρα καθώς το τέλος της χρονιάς μπορεί να σας βρει με μία έξαρση σε κάποιο θέμα υγείας που θα πρέπει να φροντίσετε. Αυτό μπορεί να ζορίσει την καθημερινότητα σας, ενώ και η ρευστότητα σας η οικονομική δε θα είναι και η καλύτερη. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι είστε πολύ σκληροί για να παραιτηθείτε κι αν έχετε κάνει δουλειά με τον εαυτό σας τους προηγούμενους μήνες και τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, μάλλον θα περάσετε κι αυτή τη στροφή και θα βγείτε πιο δυνατοί από ότι νωρίτερα. Άλλωστε το 2025 είναι το πρώτο έτος που θα μπει ο Ουρανός στους Διδύμους και πρέπει να κάνετε υπομονή το 2024 να είστε εκεί να τον υποδεχτείτε.

Ιχθείς – Ετήσια Πρόβλεψη 2024

Για σας τους Ιχθείς η χρονιά ξεκινάει σίγουρα δύσκολα, αλλά όχι άσχημα. Μπορεί να έχετε ευθύνες και άγχος, αλλά παίζετε χαμηλά την μπάλα, κρατάτε αποστάσεις από το να πιέσετε τους άλλους με το δικό σας άγχος, βγάζετε ηρεμία και σιγουριά και γενικά έχετε υποστήριξη τόσο από τους ανωτέρους σας όσο και από τους υφισταμένους. Ίσως είχατε πολύ καιρό να παίξετε τόσο αποτελεσματικά στο ομαδικό παιχνίδι, αλλά τώρα φαίνεται ότι το κάνετε. Όχι, όλα δεν είναι ρόδινα. Και τις οικονομικές προκλήσεις έχετε και τα χαμένα έξοδα και τους εριστικούς συναδέλφους που σας προκαλούν, αλλά φαίνεται να το έχετε το πράγμα υπό έλεγχο, τουλάχιστον έτσι φαίνεται με το ξεκίνημα του χρόνου.

Η άνοιξη δείχνει κάπως πιο ταραχώδης και ενώ αρχικά με τις εκλείψεις πιστεύετε ότι το χτύπημα θα σας έρθει στα οικονομικά σας, τελικά κάπου εκεί με τη σύνοδο Δία Ουρανού φαίνεται να σας βγαίνει ένα πρόβλημα υγείας είτε σε σας είτε σε κάποιο δικό σας άνθρωπο - ή αν όχι αυτό, πάντως σίγουρα μία τάση φυγής ξαφνικά - άλλωστε δεν είστε εσείς για να παίζετε το ρόλο του Αιγόκερου στη ζωή, έτσι δεν είναι; Πλην όμως μετά από ένα διάστημα πανικού κάπου εκεί το Μάιο-Ιούνιο, φαίνεται ότι γρήγορα θα συνέλθετε, ενδεχομένως και με τη βοήθεια της οικογένειας σας, αλλά ίσως και με κάποιο κρυφό φλερτ που μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε λίγο για κάποιο διάστημα. Προσοχή μην πάρετε τις μετρητοίς τις υποσχέσεις όμως, το άλλο πρόσωπο μάλλον δεν πάει για γάμο, ούτε να σας χωρίσει από τον άντρα ή τη γυναίκα σας. Απλά να περάσει καλά θέλει. Κι αν σας κάνει να νιώσετε πιο νέοι, δε σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε αφορμές να λένε ότι σας έπιασε η κλιμακτήριος.

Το φθινόπωρο φαίνεται ότι έχετε μπει πολύ γερά στη φιλοσοφία του "ό,τι προλάβουμε" και στα πλαίσια αυτά ίσως στο σπίτι σας βλέπουν ένα άλλο άτομο, πιο νεανικό και πιο απελευθερωμένο - γίνεται αλήθεια αυτό για σας; - και ίσως πολλοί από το κοινωνικό σας περιβάλλον δεν πιστεύουν τη μεταμόρφωση σας και εμφανιστούν επικριτικοί. Η αλήθεια είναι ότι δε θα έχετε πολλούς συνοδοιπόρους στην προσπάθεια σας να ανανεώσετε τα πράγματα σε δουλειά και προσωπική ζωή, όμως εσείς θα προσπαθήσετε παρόλα αυτά κι ίσως το κέρδος εδώ να είναι και μία θέση εργασίας που θα σας επιτρέψει να μιλάτε με άτομα μικρότερης ηλικίας - εκείνη η θέση καθηγητή που είχατε κοιτάξει παλιά ίσως είναι καλή ιδέα να την ξαναδείτε.

Η χρονιά συνεχίζετε μέχρι τέλος σε αυτό το κλίμα της ταχύτητας, που οι άλλοι προσπαθούν να σας βάλουν φρένο - αυτή τη φορά ακόμη και τα παιδιά σας. Παρόλα αυτά η αισθηματική σας ζωή ενδεχομένως με το κρυφό αίσθημα που πλέον τώρα έχει γίνει και μόνιμη παρουσία δίπλα σας, έστω και διακριτικά, μπορεί να σας δίνει κουράγια. Λίγος περισσότερος συλλογισμός μπορεί να σας πιάσει καθώς κλείνει ο χρόνος, λίγο η τάση να δείτε, αν το ξέσπασμα σας ήταν καλή σκέψη τελικά ή όχι, όμως η περίοδος της ανανέωσης σας για σας απλά περνάει ένα διάλειμμα, καθώς έχει συνέχεια και την επόμενη χρονιά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Κρατήστε αντοχές λοιπόν και μην απογοητεύεστε από την κριτική των άλλων. Η θετική σας στάση και η παρέα με τους νεότερους θα σας βοηθήσει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v