Χωρίς εταιρικό φόρο το Ford Kuga Plug-In Hybrid

Μέσω της Ford Lease, το Ford Kuga Plug-In Hybrid αποκτάται με μηνιαίο μίσθωμα 329 ευρώ και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Χωρίς εταιρικό φόρο το Ford Kuga Plug-In Hybrid

Το Ford Kuga PHEV παραμένει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος σε σχέση με όλα τα Plug-In Hybrid μοντέλα της αγοράς έχοντας στο ενεργητικό του τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία στην Ευρώπη τόσο το 2021 και το 2022, όσο και το 2023 μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων όπως η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που προσφέρουν ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία υψηλής τάσης και η ελευθερία κίνησης χωρίς περιορισμούς που εξασφαλίζει ο τεχνολογικά προηγμένος βενζινοκινητήρας 2.5 της Ford, το Kuga PHEV είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα SUV της μεσαίας κατηγορίας με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, μεγάλους χώρους, κορυφαία ποιότητα, απαράμιλλη ασφάλεια, προηγμένη συνδεσιμότητα αλλά και σπορ απόδοση σε όλες τις εκφάνσεις της.

Μίσθωση Ford Lease

Οι οδηγοί μπορούν τώρα να μισθώσουν μέσω της Ford Lease, το Kuga Plug-In Hybrid απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα μια σειρά από επιπλέον πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με πλήρη πακέτα υπηρεσιών.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης οι οδηγοί απολαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που αφορούν την τακτική συντήρηση και επισκευή του οχήματος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στο Δίκτυο Επισήμων Επισκευαστών Ford. Την ίδια στιγμή, εκτός από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας, η Ford Lease παρέχει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης, που περιλαμβάνει κάλυψη ιδίων ζημιών με απαλλαγή, αστική ευθύνη προς τρίτους, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, προσωπική κάλυψη οδηγού, ζημιές από πυρκαγιά και πολιτικούς κινδύνους, καθώς και ολική-μερική κλοπή.

Στα παραπάνω προστίθενται επίσης η παροχή οδικής βοήθειας και οχήματος αντικατάστασης σε περιπτώσεις ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, καθώς και η αλλαγή ελαστικών κάθε 40.000 χλμ., σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ford.

Παράδειγμα μίσθωσης μέσω προγράμματος Ford Lease

Μοντέλο: Ford Κuga PHEV ST-Line X

Μηνιαίο μίσθωμα: 329 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α)

Διάρκεια μίσθωσης: 48 μήνες

Ετήσια χλμ.: 20.000

Προκαταβολή: 9.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v