Αντιδρά ο Σύλλογος Ξενοδόχων για το #CancelArahova με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αράχωβας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το #CancelArahova που κατέκτησε τα ελληνικά social media μετά τη βίαιη θανάτωση του σκυλάκου στην πόλη

Αντιδρά ο Σύλλογος Ξενοδόχων για το #CancelArahova με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ

Η αποτρόπαια θανάτωση του σκυλάκου Όλιβερ στην Αράχωβα όπως ήταν φυσιολογικό έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις με το hashtag #CancelArahova να τρεντάρει στα social media και τους χρήστες τους να καλούν σε μποϊκοτάζ της περιοχής κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων, μέχρι να αποκαλυφθεί ο ένοχος.

Η πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας σε ανάρτησή της στο Facebook αναδημοσίευσε δελτίο τύπου του συλλόγου, τονίζοντας πως δεν πρέπει να δικαστεί μια ολόκληρη κοινωνία για αυτό που έγινε.

Ακολουθεί η ανάρτησή της προέδρου:

«Δελτίο Τύπου Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα - Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες - blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!! Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς.

Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας καθώς και οι επιχειρηματίες της, τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί  άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

Με εκτίμηση

Καλούσα Ναυπακτίτου

Πρόεδρος Ξενοδόχων και

Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!!»

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v