Πού θα βρω φτηνό κατάλυμα για παραμυθένια απόδραση τον Δεκέμβριο;

Στο Πήλιο, τα Μετέωρα, τα Ζαγοροχώρια και τη Λίμνη Πλαστήρα, σου βρήκαμε πανέμορφα δωμάτια από 47€ μέχρι 88€ το δίκλινο.

Πού θα βρω φτηνό κατάλυμα για παραμυθένια απόδραση τον Δεκέμβριο;

Σε έχουν βάλει οι γιορτές που πλησιάζουν σε μουντ εκδρομής; Θέλεις να πάρεις το έτερό σου ήμισυ ή την παρέα και να εξαφανιστείτε ένα ΣΚ μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, αλλά από την άλλη δεν σηκώνει και το μπάτζετ τις φουσκωμένες τιμές των Χριστουγέννων; Εμείς είμαστε εδώ. Και σου βρήκαμε φανταστικά, παραμυθένια καταλύματα για τα δεκεμβριάτικα ΣΚ που δεν θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα. Εσύ διάλεξε μόνο πού θα (πρωτο)πας.

Στο Πήλιο

- Το Diogenis Hotel στην Τσαγκαράδα έχει δίκλινα με τζάκι πλάι στο κρεβάτι, στα 56€ ανά διανυκτέρευση (76€ με θεσπέσιο, παραδοσιακό πρωινό). 

- Ο Ξενώνας Καπανιάρης στη Ζαγορά έχει πανέμορφα, luxury chic δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν από ψηλά την θάλασσα στα 70€ το δίκλινο. 

- Το Δεσποτικό στην Πορταριά στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα και προσφέρει πανέμορφα δωμάτια με τζάκι στα 75€ το δίκλινο με τέλειο πρωινό. 

- Το Αρχοντικό Μελάνθη στη Μακρινίτσα είναι ένα αναπαλαιωμένο πηλιορείτικο αρχοντικό του 18ου αιώνα, με δωμάτια έργα τέχνης, σε τιμές που κυμαίνονται στα 88€ το δίκλινο. 

Στην Ήπειρο…

- Το Ροδοβόλι στην Κόνιτσα προσφέρει χουχουλιαστά δωμάτια με τζάκι και μοναδική θέα, στα 82€ το δίκλινο με φανταστικό, χειροποίητο πρωινό. 

- Το Πετρωτό στους Φραγκάδες, στο Ζαγόρι, είναι σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 960 μέτρων και προσφέρει όμορφα δωμάτια με φανταστική θέα, στα 52€ με εξαιρετικό πρωινό. 

- Το Casa Calda στο Συρράκο, στα Τζουμέρκα, μας φιλοξενεί σε ζεστά, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 63€ το δίκλινο. 

- Στον Κατσικά, λίγο έξω από τα Ιωάννινα, το The Countryside Loft είναι ένα πανέμορφο σπίτι με τζάκι και δική του αυλή, που φιλοξενεί δύο άτομα με 54€ ή τρία με 72€. 

Στη Λίμνη Πλαστήρα και τα Μετέωρα…

- Ο Ξενώνας Ίριδα στο Μπελοκομίτη μας φιλοξενεί σε κουκλίστικα δωμάτια με τζάκι και θέα στη λίμνη. Οι τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 61€ το δίκλινο με υπέροχο, παραδοσιακό πρωινό. 

- Στο χωριό Κερασιά, ο Ξενώνας Άγραφα έχει επίσης μεγάλα πέτρινα τζάκια δίπλα στα κρεβάτια των δωματίων του, και μοναδική θέα στις γύρω βουνοκορφές από τα μπαλκόνια τους. Οι δε τιμές, στα 50€ το δίκλινο με πρωινό. 

- Στον Άγιο Αθανάσιο, ο Ξενώνας Παρατηρητήριο Υπερώον έχει όμορφα, περιποιημένα δωμάτια που αγναντεύουν από τα μπαλκονάκια τους τη λίμνη Πλαστήρα, και τιμές που δεν ξεπερνούν τα 47€ το δίκλινο με πρωινό. 

- Στο Καστράκι, στους πρόποδες των Μετεώρων, τα κουκλίστικα, χρωματιστά δωμάτια του Ξενώνα Παταβάλης κυμαίνονται στα 55€ το δίκλινο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v