Νέα καροτσάκια με καινοτόμο υλικό για το μωρό

Η Mercedes-Benz μαζί με την Mercedes-AMG λανσάρουν μια νέα συλλογή βρεφικών καροτσιών σε συνεργασία με την Hartan.

Νέα καροτσάκια με καινοτόμο υλικό για το μωρό

Η Mercedes-Benz και η Mercedes-AMG παρουσιάζουν τη νέα συλλογή καροτσιών που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Γερμανό κατασκευαστή καροτσιών Hartan.

Πρόκειται για τα μοντέλα All-Terrain, Avantgarde και Performance και το AMG GT². Το νέο, καινοτόμο υλικό «Vegan Leatherette», θυμίζει λεπτό δέρμα τόσο οπτικά όσο και στην αφή, αλλά δεν περιέχει ζωικά προϊόντα. Αυτή η ίνα υψηλής τεχνολογίας είναι εξαιρετικά ανθεκτική, επιτρέπει στον αέρα να εισέρχεται στη δομή της και έχει μεγάλη αντοχή της, όπως επιβεβαιώθηκε σε 100.000 λεγόμενους κύκλους τριβής.

Το AMG GT², συνδυάζει την σπορ σχεδίαση, με την ευελιξία και την μέγιστη οδηγική άνεση. Αυτό το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο ως αποκλειστική περιορισμένη έκδοση, περιορισμένη σε 299 μονάδες παγκοσμίως. Τα καροτσάκια αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με το τμήμα σχεδιασμού της Mercedes-Benz, είναι δοκιμασμένα στο TÜV και - όπως όλα τα προϊόντα Hartan - πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την επιλογή υλικών και την ποιότητα κατασκευής.

Το μοντέλο All-Terrain είναι μια επιλογή για τους γονείς που δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα, την άνεση και το στυλ. Εξοπλισμένο με ελαφρούς τροχούς αεροθαλάμου με ρουλεμάν με ελαστικά πρόσφυσης, προσφέρει εύκολη κινητικότητα και εκτός δρόμου. Είτε σε λιθόστρωτα, δασικά μονοπάτια ή χαλίκι - οι εξαιρετικά μεγάλοι, περιστρεφόμενοι τροχοί εξασφαλίζουν άνετη οδήγηση σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Χάρη στη ρυθμιζόμενη καθ' ύψος λαβή, οι γονείς διαφορετικού ύψους μπορούν να σπρώξουν άνετα το καροτσάκι. Το πολύ μακρύ υποπόδιο μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε διάφορα στάδια. Όταν το καροτσάκι είναι κατειλημμένο, η κλιματική ζώνη κάτω από τον θόλο εξασφαλίζει τη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα, ενώ το διπλό πτυσσόμενο αλεξήλιο εγγυάται προστασία από τον ήλιο. Το All-Terrain διατίθεται μόνο με τη μονάδα καθισμάτων GTR. Αυτό μπορεί να αφαιρεθεί και να μετατραπεί σε ελάχιστο χρόνο. Το πλαίσιο του καροτσιού διπλώνεται επίσης συμπαγώς με μερικά απλά βήματα, καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά. Το μωρό προστατεύεται καλά από μια μαγνητική ζώνη ασφαλείας 5 σημείων και μια αφαιρούμενη μπάρα ασφαλείας με λειτουργία εισόδου. Το χειρόφρενο εξασφαλίζει επίσης ασφαλές κράτημα.

Διατίθενται σε πέντε χρωματισμούς: rubellit, opalith, denim blue, tartufo και sage grey.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v