Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης

Ο γνωστός ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το Δαφνί και βρίσκεται ήδη στο σπίτι του όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε τηλεοπτικές κάμερες.

Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Δαφνί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σ. Μπιμπίλας μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες τονίζοντας πως: «Όλη η γενιά του 80 κατέληξε σε ψυχιατρείο; Επειδή ένας άνθρωπος του συνέβη κάτι στη ζωή του και πέρασε μια δυσκολία; Ο οποίος είναι και μια χαρά είναι τώρα. Μίλησα με τον Σταμάτη πριν από δυο ώρες, είναι στο σπίτι του και θα τον δω μεθαύριο».

Λίγες μέρες πριν η Καίτη Φίνου εξήρε το θάρρος του Σταμάτη Γαρδέλη μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha όπου και δήλωσε: «μπράβο σου, ρε μάγκα! Μπράβο σου, που έκανες αυτή την δήλωση! Έχουμε όλοι αυτό το ταμπού μέσα μας, να τον δέσουμε με αυτόν τον μανδύα… Αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση».

Ο Σ. Μπίμπιλας σχολίασε και την τοποθέτηση της Κ. Φίνου επί του θέματος λέγοντας πως: «η Καίτη Φίνου έκανε μια πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση για τις γελοιότητες που γράφονται από ορισμένους εντελώς άσχετους που θεωρούν ότι είναι και δημοσιογράφοι».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v