Γιατί οι Τοξότες θα σε τρελάνουν

Άνθρωποι χαρούμενοι, ελεύθεροι και πάνω απ' όλα φιλικοί. Έχουμε όλους τους λόγους που αξίζουν μια θέση στη ζωή σου.

 

Γιατί οι Τοξότες θα σε τρελάνουν

Οι Τοξότες είναι από εκείνα τα ζώδια που δεν τους λες ούτε υποτιμημένους, ούτε παραγνωρισμένους. Είναι άνθρωποι που σου δείχνουν πολύ εύκολα και χαρωπά το αληθινό τους πρόσωπο - με όλες τις ρυτίδες που μπορεί να έχουν μαζέψει. Δεν ντρέπονται, δεν κρύβονται, και το μόνο που ζητούν ως αντάλλαγμα είναι να κάνεις μια προσπάθεια να ακολουθήσεις. Αυτός είναι ένας λόγος γιατί οι Τοξότες είναι από τα καλύτερα ζώδια για να βάλεις στη ζωή σου.

Ακολουθούν άλλοι έξι.

*Είπαμε ζητούν να ακολουθήσεις. Πες ότι εσύ δεν μπορείς. Όλα οκέι, αν στο μεταξύ έχει δημιουργηθεί το δέσιμο, θα κόψουν οι ίδιοι ταχύτητα για εσένα. Δεν βιάζονται, κατά βάση ό,τι κάνουν, το κάνουν για να περνάνε καλά.

*Κι αν δεν έχει δημιουργηθεί το δέσιμο; Θα ζήσεις μάλλον την πιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών χυλόπιτα της ζωής σου. Και να θες να θυμώσεις, δε θα μπορείς.

*Έχουν αρκετά υψηλό συναισθηματικό IQ, που σημαίνει ότι
α) θα καταλάβουν ότι δεν είσαι καλά, και
β) θα βρουν τον σωστό τρόπο να σε ρωτήσουν τι έχεις.

*Δεν γίνεται να μην παίρνεις χαρακτηριστικά του ονόματος του ζωδίου σου, συνεπώς μπορείς να υποθέσεις ότι οι περισσότεροι Τοξότες που θα γνωρίσεις δεν είναι καθόλου τεμπέληδες με τους στόχους τους. Ή, ακόμα καλύτερα, έχουν βρει τρόπους να τους πετυχαίνουν με την λιγότερη δυνατή προσπάθεια.

*Έχουν πολύ, πολύ ανοιχτούς ορίζοντες σε ό,τι αφορά το χιούμορ. Μίλα ελεύθερα.

*Τέλος, αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ για τους Τοξότες, αυτό είναι πως μιλάμε για πανέξυπνους ανθρώπους. Μην τους υποτιμάς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v