Με 328 ευρώ τον μήνα οδηγείς κι εσύ το Ford Fiesta

Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford, κάνει ευκολότερη την απόκτηση του supermini Fiesta.

Με 328 ευρώ τον μήνα οδηγείς κι εσύ το Ford Fiesta

Το δημοφιλές hatchback μοντέλο της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία B είναι άμεσα διαθέσιμο στη χώρα μας, σε πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις και κορυφαίες τεχνολογίες.

Θέλοντας να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την απόκτησή του, η Ford προσφέρει το Fiesta σε συνδυασμό με τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance για τους ιδιώτες  που εξασφαλίζουν ευελιξία και προνόμια και μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες. Τα προγράμματα αυτά προβλέπουν χρηματοδότηση με προκαταβολή 20% που ξεκινά από 4.500 ευρώ και χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 2,99%.

Οκτώ χρόνια εγγύηση

Εκτός από τους προνομιακούς όρους χρηματοδότησης, ο οδηγός απολαμβάνει επιπλέον οφέλη με την αγορά του Ford Fiesta, όπως η 8ετή εργοστασιακή εγγύηση, η οποία έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ξεγνοιασιάς. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, όπως και για κάθε άλλο μοντέλο της γκάμας Ford χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την ήδη υψηλή αξία μεταπώλησης του δημοφιλούς Fiesta.

Χαμηλή κατανάλωση

Ο Ford EcoBoost Hybrid κινητήρας εγγυάται κορυφαία οικονομία και ασυμβίβαστες επιδόσεις. Ο γνωστός και καταξιωμένος κινητήρας του Ford Fiesta διατίθεται στην έκδοση των 125 ίππων, εξασφαλίζοντας κατανάλωση καυσίμου από 4,9 λίτρα/100χλμ. και εκπομπές CO2 114 γραμ./χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Ο συγκεκριμένος κινητήρας με ήπια υβριδικό σύστημα 48V συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ενώ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό και με το 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift της Ford, που προσφέρει ομαλές αλλαγές σχέσεων για βέλτιστη οδηγική ποιότητα.

Η οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Ford Fiesta μπορεί να προσαρμοστεί με τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport και Eco, τα οποία επιτρέπουν στον οδηγό να ρυθμίζει την απόκριση του γκαζιού, το σύστημα ESC, το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και τους χρόνους αλλαγών των ταχυτήτων για τα αυτόματα μοντέλα, ώστε να εναρμονίζουν την απόκριση και τις επιδόσεις τους με τις εκάστοτε συνθήκες.

Προηγμένες τεχνολογίες

Οι προηγμένες τεχνολογίες του Ford Fiesta περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το έξυπνο αυτορυθμιζόμενο Adaptive Cruise Control με Stop & Go με αναγνώριση οδικών σημάτων Speed Sign Recognition, που διατηρεί απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας, σε μοντέλα που διαθέτουν το αυτόματο κιβώτιο Powershift, το σύστημα (stop-start) μπορεί αυτόματα να φρενάρει τελείως το Fiesta και να το εκκινήσει ξανά.

Οι συγκεκριμένες τεχνολογίες είναι σχεδιασμένες για να αποτρέπουν ή να μειώνουν τις επιπτώσεις από συγκρούσεις με άλλα οχήματα ενώ περιλαμβάνουν το Collision Mitigation, Lane-Keeping Aid και Pre-Collision Assist με Active Braking.

Μηνιαία δόση 328 ευρώ

Ακολουθεί ένα προτεινόμενο παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Finance για το μοντέλο Ford Fiesta 1.0 με 125 ίππους. Αξία αυτοκινήτου: 22.502 ευρώ. Προκαταβολή: 4.500 ευρώ. Ποσό χρηματοδότησης: 18.002 ευρώ. Διάρκεια χρηματοδότησης: 60 μήνες. Μηνιαία δόση 328 ευρώ. Έξοδα εγκρίσεως δανείου: 280 ευρώ. Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 4,3%).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v