«Ανυπολόγιστη απώλεια» λένε τα φιλαράκια για τον Μάθιου Πέρι

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι συμπρωταγωνιστές του αδικοχαμένου Μάθιου Πέρι, στην οποία δηλώνουν συντετριμμένοι.

«Ανυπολόγιστη απώλεια» λένε τα φιλαράκια για τον Μάθιου Πέρι

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Δεν υπήρξαμε απλώς μέλη ενός επιτελείου. Είμαστε οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να ειπωθούν, όμως τώρα χρειάζεται χρόνος να πενθήσουμε και να επεξεργαστούμε μια ανυπολόγιστη απώλεια. Εν καιρώ θα πούμε περισσότερα, όντες περισσότερο ικανοί. Για την ώρα οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους του και κάθε έναν που τον αγάπησε σε όλο τον κόσμο». Με αυτή την δήλωση αποχαιρέτησαν από κοινού τον αγαπημένο τους φίλο και συμπρωταγωνιστή οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του Friends, κατά κόσμον Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ Λε Μπανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ.

Από την πλευρά του, οι δημιουργοί της σειράς Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με τον εκτελεστικό παραγωγό Κέβιν Μπράιτ, στην οποία αναφέρουν: «Ακούγεται αδιανόητο. Ότι μπορούμε να πούμε πια είναι ότι ήταν ευλογία που υπήρξε στις ζωές μας. Ήταν λαμπρό ταλέντο. Είναι κλισέ ότι ένας ηθοποιός κατακλύζει τον ρόλο, όμως στην περίπτωσή του δεν υπάρχουν ακριβέστερα λόγια. Με το που τον ακούσαμε την πρώτη φορά, δεν υπήρχε πια κανένας άλλος [για τον ρόλο].

»Πάντοτε θα τιμούμε την χαρά, το φως, της εκτυφλωτική ευφυία που έφερνε κάθε στιγμή - όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στη ζωή. Ήταν πάντα ο πιο αστείος άνθρωπος στον χώρο. Ακόμα παραπάνω ήταν ο πιο γλυκός, δοτικός και ανιδιοτελής. Όλη μας την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους του. Αυτό στ' αλήθεια Ήταν Αυτό που Ράγισε τις Καρδιές μας».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v