Τα «έσπασε» το ηλεκτρικό Volvo EX30 στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023

Η πολυτελής μάρκα παρουσίασε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το αμιγώς ηλεκτρικό EX30 και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τα «έσπασε» το ηλεκτρικό Volvo EX30 στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023

Ο συνδυασμός των ευκαιριών για έντονη προβολή και ουσιαστική επικοινωνία δεν αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο μόνο των πολιτικών που έχουν όραμα και πρόγραμμα, όπως του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και των νέων μοντέλων που δημιουργούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες.
Η Volvo, επέλεξε την κατάλληλη στιγμή για να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς να προκαλεί το ολοκαίνουργιο μοντέλο της EX30, που ανταποκρίνεται πλήρως στην απαίτησή μας για μείωση των ανθρακούχων εκπομπών. Η πολυτελής  μάρκα, το καμάρι των Σουηδών, εξέθεσε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το αμιγώς ηλεκτρικό EX30, στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 και τα «έσπασε όλα», καθώς ήταν ένα από τα σημαντικότερα και πιο ενδιαφέροντα εκθέματα της φετινής λαμπρής εκδήλωσης.

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX30 παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023.

Πρωταρχικός στόχος η ασφάλεια

Το πιο μικρό SUV της premium σουηδικής μάρκας, λανσάρει καινοτόμες τεχνολογίες στην ασφάλεια και νέες λειτουργίες που προστατεύουν τους επιβάτες του και όσους κινούνται γύρω από το μοντέρνας σχεδίασης SUV μηδενικών ρύπων. Ο εσωτερικός χώρος απαρτίζεται από προηγμένα βιώσιμα υλικά. Αξίζει να τονισθεί η έξυπνη διάταξη των χώρων και το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από κάθε άλλο Volvo μέχρι σήμερα. Με αυτονομία έως 480 χλμ., χρόνο ταχείας φόρτισης 26 λεπτά (10-80%) και κορυφαίες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 3,6΄΄), το νέο EX30 θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μικρών premium SUV.

 

Αμιγώς ηλεκτρικά XC40 και C40

Εκτός από το EX30 - που πλέον δεν εκτίθεται στην έκθεση γιατί πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλες χώρες για ανάλογες εκδηλώσεις- η Volvo παρουσιάζει στην έκθεση τις νέες εκδόσεις των αμιγώς ηλεκτρικών XC40 και C40 που εφοδιάζονται με νέα συστήματα κίνησης και παρέχουν αυξημένη αυτονομία, έως 580 χλμ. Το κοινό της έκθεσης θα μπορεί επίσης να δει τα XC60 Recharge και XC90 Recharge, το μεσαίο και το μεγάλο SUV της σουηδικής εταιρείας, που συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης με δυνατότητα καθημερινής οδήγησης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.

 

Έρχονται νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Το EX30 συνιστά, επιπλέον, μία άκρως ελκυστική πρόταση για το ελληνικό κοινό και αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Volvo στην Ελλάδα. «Τα προηγούμενα 5 χρόνια πετύχαμε πολλά, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της εισαγωγής πρωτοποριακών συστημάτων και υπηρεσιών», ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas Νίκος Γιαννουσάς. «Βλέποντας τα νέα Volvo, όπως το EX30, αλλά και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα μας που αναμένονται στη συνέχεια, είμαι σίγουρος ότι τα χρόνια που ακολουθούν θα είναι τα πιο πετυχημένα και πιο δημιουργικά για τη Volvo στην Ελλάδα.»

Τιμή σοκ

To Volvo EX30 είναι διαθέσιμο για παραγγελίες με τιμή από 37.572 ευρώ για την έκδοση Single Motor RWD Core των 272 ίππων.

Η έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023 πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο – Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) έως την Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v