Πράγματα που θα καταλάβεις αν απέκτησες μόλις παιδί

Έγινες πατέρας/μάνα; Συγχαρητήρια και καλό κουράγιο. Δες όσα μάλλον έχεις ήδη νιώσει να συμβαίνουν στη ζωή σου από πρώτο χέρι.

Πράγματα που θα καταλάβεις αν απέκτησες μόλις παιδί

Αχ, η χαρά του να είσαι γονιός, δε συγκρίνεται λένε με καμία άλλη. Αυτό που δεν λένε όμως, είναι το πόση ταλαιπωρία – γλυκιά μεν- περιλαμβάνουν οι πρώτες μέρες, μήνες, χρόνια της γονεοσύνης.

Δες παρακάτω μερικά πραγματάκια που σίγουρα θα έχεις ζήσει/νιώσει όντας φρέσκος γονιός.

Λες αντίο στον ύπνο σου – ή τον σκέφτεσαι απλά σαν ένα γραφικό ανέκδοτο από εκείνα που σου αφήνουν ένα ελαφρύ μειδίαμα στα χείλη.

 

Μαθαίνεις να κουβαλάς περισσότερα pampers και από τον Κοσκωτά. Μάθε τέχνη και άστηνε. Ή χέστηνε, αναλόγως.

Η αλλαγή πάνας σε κάνει πιο εξπέρ και από τον Κώστα Τσάκωνα στην Μεγάλη Απόφραξη. Χωρίς να έχεις πάντα την πολύτιμή βοήθεια του Τάσου Κωστή.

 

Η πιπίλα θα γίνει το νέο σου must have γκατζετάκι. Θα μάθεις να την παίζεις στα δάχτυλα, να τη φοράς από κάθε πιθανή και απίθανη γωνία στο μωρό, θα γίνει επέκταση και του δικού σου σώματος.

Μαθαίνεις πώς να ταΐζεις το νέο σου προσωπικό Γκρέμλιν, καταλήγοντας αρκετές φορές με λίγο εμετούλι μέσα στο στόμα σου.

 Ξέχνα το ντύσιμο με τις ώρες. Πλέον ο χρόνος που έκανες για να ντυθείς συμπυκνώνεται σε τρίλεπτη ετοιμασία, στην οποία περιλαμβάνεται και το ντουζ.

Αντίο ελεύθερα χέρια, πλέον μόνιμα έχεις ένα μαϊμουδάκι κρεμασμένο πάνω σου και με βάση αυτό θα κάνεις κουμάντο τι μπορείς να πιάσει και τι όχι.

Έχεις αποκτήσει ένα αφεντικό με τρομερή κλίση στον σαδισμό: Σήκω, κάτσε τώρα, θα σε δαγκώσω τώρα, τώρα θα σε ρωτήσω, τώρα θα σου τραβήξω τα μαλλιά, τώρα θα σου χέσω ό,τι αγαπάς και στο τέλος απλά θα με φιλήσεις γλυκά. Γελοίε human.

Μηδέν προσωπική ζωή, μηδέν επικοινωνία με ενήλικες, μηδέν σεξουαλικές επαφές και αν γίνουν, στα μουγκά και στα γρήγορα.

Καλώς όρισες γρήγορο φαγητό. Νόστιμο είναι απλά ό,τι είναι έτοιμο και εύκολο στην προετοιμασία.

Αντίο γυμναστική και διάβασμα για ευχαρίστηση. Μόνο αερόβιο στο πέρα δώθε για να κοιμηθεί, άντε και λίγο άρσεις θανάτου στο σήκωμα, μαζί με ώμους. Κάτι είναι και αυτό.

Το απλό τρίξιμο μιας πόρτας μπορεί να φέρει στο σπίτι σκηνές Αποκάλυψης, έτσι και ξυπνήσει το μικρό αυτό τερατάκι. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v