15 καταλύματα ευκαιρίες για να κλείσεις τώρα

Στην Εύβοια, την Πελοπόννησο, την Αίγινα, τη Λευκάδα και αλλού, σου βρήκαμε δωμάτια από 37€ έως 65€ το δίκλινο για τα τελευταία ΣΚ του Αυγούστου.

15 καταλύματα ευκαιρίες για να κλείσεις τώρα

Μελαγχολείς στη σκέψη ότι τελειώνει ο Αύγουστος; Σου έχουμε έναν πολύ καλό λόγο να αναθεωρήσεις: Οι τιμές αρχίζουν αργά αλλά αισθητά να πέφτουν, που σημαίνει πως αν φύλαξες άδεια, ή αν έστω μπορείς να φύγεις ένα Σαββατοκύριακο, το καλοκαίρι σου έχει πολύ μέλλον ακόμα. Όσο για το πού θα πας με το πενιχρό σου μπάτζετ; Αυτό άφησέ το πάνω μας.

Στην Αρχαία Ολυμπία, που εκτός από τον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο γίνεται και τέλεια βάση για να βουτήξεις στις φαντασμαγορικές αμμουδιές Ηλείας και Μεσσηνίας, το γλυκύτατο Mellia έχει δίκλινα στα 37€ μόλις. 

Στον αδίκως υποτιμημένο Γαλατά, με το Λεμονοδάσος του και τον Πόρο σε απόσταση σύντομης βαρκάδας, το Bissias Guesthouse έχει το δίκλινο με θέα θάλασσα στα 63€. 

Το κουκλίστικο The Small Museum βρίσκεται στην Κυλλήνη, δυο βήματα από το λιμάνι, και γίνεται ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσεις το Κάστρο και την τέλεια παραλία στα Λουτρά της Κυλλήνης, και να πεταχτείς και μια μονοήμερη στη Ζάκυνθο (μιάμιση ώρα με το ferry, ακριβώς απέναντι). Τα δωμάτιά του κοστίζουν 65€ το δίκλινο το τελευταίο ΣΚ του Αυγούστου.

Στη Λυγιά, επίσης πολύ κοντά στα Λουτρά της Κυλλήνης, το Αγνάντιο έχει πεντακάθαρα και φροντισμένα δωμάτια με θέα στη θάλασσα στα 54€ το δίκλινο. 

Στο Πευκί της Βόρειας Εύβοιας, μόλις 400 μέτρα από την παραλία, η Villa Froso έχει λιτά αλλά φροντισμένα δωμάτια με δική τους κουζίνα για έξτρα οικονομία, στα 51€ το δίκλινο. 

Δυο βήματα από την θάλασσα στην κυριολεξία, στα 50 μέτρα, βρίσκεται επίσης το Zagas Hotel στις Ροβιές, τα δωμάτια του οποίου ξεκινούν από 59€ το δίκλινο. 

Στα Λουτρά της Αιδηψού, φανταστική θέα στην θάλασσα απολαμβάνουμε από τα Studio Tsirigotis, που απέχουν μόλις 300 μέτρα από την παραλία Τρεις Μόλοι. Οι δε τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 50€ για το deluxe δίκλινο με θέα θάλασσα. 

Στην ακόμα καταπράσινη Βλαχιά της Εύβοιας, που γίνεται τέλεια βάση για να εξερευνήσεις τις παραλίες από την πλευρά του Αιγαίου, το Σπίτι της Ελένης μας φιλοξενεί σε περιποιημένα δωμάτια που δεν ξεπερνούν τα 61€ το τρίκλινο. 

Στον Άγιο Ιωάννη του Πηλίου, στην πλευρά που βρέχεται από τα κύματα του Αιγαίου, τα Διαμερίσματα Κατερίνα απέχουν μόνο 10 μέτρα από την θάλασσα και κοστίζουν 60€ το δίκλινο στούντιο. 

Στο υπέροχο όσο και ανεξερεύνητο Τρίκερι του Πηλίου (το χωριό, όχι το νησί) τα ομώνυμα δωμάτια Τρίκερι δεν ξεπερνούν τα 50€ το δίκλινο με θέα θάλασσα. 

Αν πάλι προτιμάς βουνό, στην σταθερά αγαπημένη μας Ζαγορά, που δεν απέχει παρά 8 χιλιόμετρα από την παραλία του Χορευτού, το Antonis Tasios Guesthouse έχει όμορφα δωμάτια στα 60€ το δίκλινο.

Στην παραλία του Αμβρακικού που λέγεται Μενίδι, 19 χιλιόμετρα από την Άρτα και ιδανική βάση για να εξερευνήσεις την Πρέβεζα και τα πέριξ της, η Ηλιαχτίδα έχει φροντισμένα δωμάτια στα 40€ το δίκλινο. 

Στο διαρκώς ανερχόμενο Μεσολόγγι, το Pinpoint Rooms θα γίνει η τέλεια βάση για να εξερευνήσεις την πόλη και τη λιμνοθάλασσα, αλλά και να πεταχτείς για βουτιές στα Ιόνια νερά της ακτογραμμής που ξεκινά από εδώ και φτάνει ως την Πρέβεζα. Α, και για να πάρεις το καΐκι από τον Μύτικα για μια μονοήμερη στον υπέροχο Κάλαμο. Ξεφύγαμε όμως, τι λέγαμε; Στα 50€ το διαμέρισμα με πολύ καλό πρωινό. 

Αν τώρα εσύ δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από ένα νησάκι, στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας το Hotel Liberty 1 έχει συμπαθητικά δωμάτια στα 56€ το τρίκλινο. 

Στη δε Λευκάδα, που απολαμβάνει το πλεονέκτημα της απουσίας ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, συν μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του Ιονίου, το Sunshine Apartments στη Νικιάνα δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 45€ το δίκλινο. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v