Όλες οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού στα νύχια

Ποια είναι τα σχέδια και τα χρώματα που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι στο βάψιμο των νυχιών; Ρωτήσαμε την ειδικό και μάθαμε, για να σου πούμε.

Όλες οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού στα νύχια

«Έχει τάσεις το βάψιμο νυχιών;» σε ακούμε να ρωτάς. «Φυσικά» ερχόμαστε να απαντήσουμε: Ακριβώς όπως τα ρούχα, τα μαγιό ή τα κουρέματα, τα νύχια ακολουθούν κι αυτά τα δική τους μόδα, με φρέσκες τάσεις και προτάσεις κάθε σαιζόν.

Ρωτήσαμε, λοιπόν, τη nail artist Άρτεμις Ελματζόγλου, από το nail salon με το τέλειο όνομα Γυναίκες των Άκρων, ποιες είναι οι τάσεις που επικρατούν το φετινό καλοκαίρι στα νύχια, και να τι μας είπε.

Τα φλούο νυχια σε έντονους χρωματισμούς είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος το καλοκαίρι, συνδυασμένα με animal print σχεδιασμούς. Είναι πολύ μεγάλη τάση, την οποία καθιέρωσε η Bella Hadid.

Τα ombré νυχια είναι μια επιλογή που θα δεις πολύ φέτος το καλοκαίρι, ειδικά σε έντονα χρώματα.

Το γαλλικό είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή μας. Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να δώσουμε λίγη παραπάνω λάμψη; Τότε διαλέγουμε γαλλικό σε χρώματα ή με γκλίτερ, όπως αυτό της φωτογραφίας.

Τα μάτια (ναι ναι, αυτά που διώχνουν το κακό το μάτι) φέτος το καλοκαίρι είναι η πιο μοντέρνα και φρέσκια ιδέα που υπάρχει. Θα τα δεις πάνω σε γαλακτερό, γαλλικό ή και σε χρώματα.

Τα clean nails, αυτά που φαίνονται σαν να μην έχουν σχεδόν καθόλου χρώμα, παραμένουν αγαπημένη επιλογή των γυναικών. Φέτος το καλοκαίρι, η τάση τα θέλει να στρέφονται σε λίγο πιο περλέ αποχρώσεις ή λεπτομέρειες σαν αυτές:

Το κόκκινο χρώμα του καλοκαιριού είναι φωτεινό και ultra feminine και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να είναι από τις πιο περιζήτητες επιλογές όλων των γυναικών.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v