Τα πιο cringe ζευγάρια που είδαμε στο First Date

Το πιο άβολο reality αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες cringe ανατριχίλες.

Τα πιο cringe ζευγάρια που είδαμε στο First Date

Τι έλειπε από την ελληνική τηλεόραση για να γίνει χειρότερη από ό,τι είναι; Ένα ακόμα reality φυσικά. 

Και το όνομα αυτού First Dates.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ κριντζιάς που κανείς δεν ζήτησε, αλλά όλοι λάτρεψαν. Μια άνευ προηγουμένου επίδειξη στερεότυπων πάσης φύσεως.

Βέβαια, ίσως και στην τελική έτσι να είναι τα ραντεβού στην πραγματικότητα, αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν δε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Όπως και να’χει, δες παρακάτω μερικές από τις πιο άβολες και cringe στιγμές ζευγαριών που μας έχει χαρίσει η εκπομπή με οικοδέσποινα την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ήρωας ο Δημήτρης, κατάφερε να αντέξει μια από τις πλέον αντιπαθητικές παίκτριες μέχρι στιγμής, τη Γεωργία. Το ραντεβού τους είχε όλα τα «δεν» που μπορεί να φανταστεί κανείς, με αποκορύφωμα την επική ατάκα «Μυρίζεις σαν πτώμα».

Ο «πρίγκιπας της Ηγουμενίτσας» Γιάννης πάλι, αφήνει τους πάντες άφωνους λέγοντας για το ραντεβού του πως «Η Ελένη όπως τη λέμε στην επαρχία είναι εργαλείο. Τα μικρά της τσέπης. Είναι εργαλείο».

Και στη συνέχεια της ζήτησε να σηκωθεί όρθια και να ακουμπήσει την πλάτη της στην πλάτη του για τεστάρει αν «κουμπώνουν» ερωτικά.

Σε ένα άλλο ο επεισόδιο, ο «γύπας» Δημήτρης έστειλε την κοπέλα στην τουαλέτα για να μιλήσει με τη σερβιτόρα. «Στέλνω την κοπέλα στην τουαλέτα για να έρθεις εσύ», της είπε.

Ο Μαρίνος και η Καρυοφυλλιά πάλι φαίνεται πως κάπως ταίριαξαν, όμως η Καρυοφυλλιά… παραήταν διάχυτη με αποτέλεσμα η όλη φάση να γίνει άβολη.

Το ίδιο άβολο ήταν και το σκηνικό με το παρακάτω ζευγάρι φασαίων να μιλάνε για roasting και άλλα τέτοια ωραία.

Βέβαια ίσως ο ορισμός του άβολου σκηνικού, εκτιλύχθηκε ανάμεσα στην Καρίνα και τον Έρωτα (όντως έτσι τον λένε), με την πρώτη να τον απορρίπτει επειδή είναι… κοντός και αγύμναστος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v