Πρωτοπόρος η Volvo στις ασύρματες ενημερώσεις

Η νέα ασύρματη (over-the-air) ενημέρωση βελτιώνει την εμπειρία Apple CarPlay στα μοντέλα Volvo.

Πρωτοπόρος η Volvo στις ασύρματες ενημερώσεις

 Η πιο πρόσφατη ασύρματη (over-the-air) ενημέρωσή κάνει ακόμη καλύτερο το σύστημα infotainment για τους χρήστες του Apple CarPlay. Έρχεται σε αυτοκίνητα Volvo με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, σε όλο τον κόσμο.

Η πιο αξιοσημείωτη βελτίωση σε αυτή την ενημέρωση είναι ότι το Apple Maps και άλλες υποστηριζόμενες εφαρμογές πλοήγησης γίνονται πλέον διαθέσιμες στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ακριβώς πίσω από το τιμόνι.

Πληροφορίες

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων προβάλλει πλέον και πληροφορίες σχετικές με το τηλέφωνο. Μπορεί ο οδηγός να απαντήσει, να απορρίψει και να τερματίσει κλήσεις χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο τιμόνι, ενώ μέσω της κεντρικής οθόνης μπορεί επίσης να τερματίσει μία κλήση ή να τη βάλει σε σίγαση. Το πινακίδιο του CarPlay στην κεντρική οθόνη περιλαμβάνει πλέον και πληροφορίες για τα media. Η βελτιωμένη αλληλεπίδραση με τα media τον διευκολύνει να παίξει, να διακόψει και να προσπεράσει τραγούδια.

 

«Όταν ο οδηγός μπαίνει στο αυτοκίνητο, θέλουμε να βιώνει μία καλύτερη εμπειρία σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης ημέρας - οι ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις είναι ακρογωνιαίος λίθος για αυτή τη φιλοδοξία», λέει ο Άλβιν Μπάκενες, Επικεφαλής Εξέλιξης Λογισμικού. «Η πρόσφατη ενημέρωση στα χαρακτηριστικά του CarPlay είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να προσθέτουμε χαρακτηριστικά και λειτουργίες σε συνεργασία με τους τεχνολογικούς εταίρους μας, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των οδηγών με την πάροδο του χρόνου.»

Απομακρυσμένη ενημέρωση λογισμικού

Από όταν ξεκίνησε η μάρκα να παρέχει ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις, αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των αυτοκινήτων των οδηγών στα οποία φθάνουν, εδραιώνοντας τη θέση της μάρκας ως εκ των πρωτοπόρων στον κλάδο σε ό,τι αφορά την απομακρυσμένη ενημέρωση λογισμικού στα αυτοκίνητα. Η προηγούμενή ενημέρωση ανέβασε τον συνολικό αριθμό των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων που έχουν παραδοθεί πάνω από το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου, ενώ μόνο η τωρινή ενημέρωση θα σταλεί σε έναν αριθμό ρεκόρ περισσότερων από 650.000 αυτοκινήτων Volvo.

Διορθώσεις σφαλμάτων

Αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης μία σειρά από αλλαγές που βελτιώνουν την εμπειρία όλων των οδηγών. Στο εξής, μπορεί ο οδηγός να πλοηγηθεί ανάμεσα στις λειτουργιές υποστήριξης οδηγού χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο τιμόνι και να επιλέξει εάν οι πλευρικοί καθρέπτες θα αναδιπλώνονται ή όχι όταν κλειδώνει το αυτοκίνητο. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν ορισμένες μικρές βελτιώσεις στη ρύθμιση του κινητήρα και διορθώσεις σφαλμάτων.

Η λειτουργικότητα των ασύρματων (over-the-air) ενημερώσεων είναι διαθέσιμη μόνο σε μοντέλα Volvo με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v