Ο Αγγελάκας τραγούδησε σε συνεταιριστικό καφενείο Ρομά στο Κορδελιό για να στηρίξει τη δουλειά τους

Ο Γιάννης Αγγελάκας μαζί με τους μουσικούς του βρέθηκε σε επιχείρηση νεαρών Ρομά που δέχονται πόλεμο και στήριξε την προσπάθειά τους.

Ο Αγγελάκας τραγούδησε σε συνεταιριστικό καφενείο Ρομά στο Κορδελιό για να στηρίξει τη δουλειά τους

Μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση νεαρών Ρομά στο Κορδελιό δέχεται «πόλεμο» σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ και ο Γιάννης Αγγελάκας αποφάσισε μαζί με τους μουσικούς του να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθειά τους.

Το εγχείρημα του Kherel, όπως ονομάζεται το καφενείο, δεν χαίρει της υποστήριξης των ντόπιων κατοίκων και των φορέων, οι οποίοι όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης «δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την προσπάθεια και βάζουν όσα εμπόδια μπορούν στη λειτουργία του».

«Εκεί βρεθήκαμε χθες με τη Λαμπρινή Γρηγοριάδου και τον Αλέκο Κόντζογλου από τους 100°C, καθώς και με το Δημήτρη Μυστακίδη», συμπληρώνει.

«Μιλήσαμε με τα παιδιά για τα σχέδιά τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στη συνέχεια παίξαμε μουσική και τραγουδήσαμε μαζί τους. Στην παρέα μας ήταν και ο πατέρας Αθηναγόρας που εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια στηρίζει τα παιδιά των τσιγγάνων της ευρύτερης περιοχής, βοηθώντας τα να μορφωθούν και να συνυπάρξουν ισότιμα και αξιοπρεπώς με την τοπική κοινωνία», καταλήγει στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με ένα βίντεο στο οποίο όλοι μαζί τραγουδούν το κομμάτι «Ο Χαμένος τα παίρνει Όλα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v