Νέα Alfa Romeo Tonale: Έντονες οδηγικές εμπειρίες και ταχύτητα

Η Alfa Romeo Tonale, είναι η πιο τεχνολογικά προηγμένη Alfa Romeo που κατασκευάστηκε ποτέ.

Νέα Alfa Romeo Tonale: Έντονες οδηγικές εμπειρίες και ταχύτητα

Η νέα Alfa Romeo Tonale, εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Το υβριδικό σύνολο των 48V, συνδυάζει το νέο Turbo βενζινοκινητήρα 1.5 που λειτουργεί στον κύκλο Miller και έχει απόδοση 130 ή 160 ίππους (αποκλειστική έκδοση για την Alfa Romeo με Turbo μεταβλητής γεωμετρίας VGT), με δύο ηλεκτροκινητήρες (P1 BSG και P2), ο δεύτερος εκ των οποίων βρίσκεται τοποθετημένος πριν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο συγκεκριμένος ηλεκτροκινητήρας προσφέρει επιπλέον απόδοση 20 ίππων και έχει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά.

Άμεσο και ακριβές σύστημα διεύθυνσης

Με λόγο σχέσης 13,6:1, το σύστημα διεύθυνσης είναι το πιο άμεσο και ακριβές στην κατηγορία, προσφέροντας ακαριαία απόκριση του αυτοκινήτου στις εντολές του οδηγού.

Ανεξάρτητη ανάρτηση με αμορτισέρ τεχνολογίας FSD και “Alfa Active Suspension” (προαιρετικά). Με φαρδύτερα μετατρόχια και ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση για να προσφέρει σπορ αίσθηση χωρίς καμία παραχώρηση στον τομέα της άνεσης, εφοδιάζεται σε όλες τις εκδόσεις της με αμορτισέρ τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Damping), ενώ προαιρετικά διαθέσιμη είναι και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση “Alfa Active Suspension”.

Ισχυρή πέδηση

Σύστημα πέδησης brake-by-wire. Για χαμηλότερο βάρος, αμεσότερη απόκριση, ιδανική συνεργασία με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και υψηλότερη απόδοση πέδησης, εφοδιάζεται με το σύστημα IBS (brake-by-wire) που αξιοποιεί δίσκους σε όλους τους τροχούς και εμπρός δαγκάνες της Brembo.

Ρυθμίσεις

Σύστημα παραμετροποίησης D.N.A. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του (Dynanic, Natural, Advance Efficiency) αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στη λειτουργία του κινητήρα, του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, της ενεργής ανάρτησης και των συστημάτων πέδησης και διεύθυνσης.

Προηγμένη υποβοήθηση οδήγησης

Ιδιαίτερα πλούσιος εξοπλισμός: Αυτόματο κιβώτιο που ανάλογα με την έκδοση προσφέρει την επιλογή και των paddles. Φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED. Διζωνικό αυτόματο κλιματισμό. Ψηφιακό πίνακα οργάνων “Cannocchialle” με οθόνη 12,3’’ Full TFT. Σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής HD 10,25’’, υπηρεσία Amazon Alexa και υπηρεσίες συνδεσιμότητας για έλεγχο λειτουργιών του αυτοκινήτου από απόσταση. Πλήρες πακέτο συστημάτων προηγμένης υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v