Δες και οδήγησε τα πιο ακριβά Audi

Το "Audi on Tour Dream Edition" σου δίνει την ευκαιρία να οδηγήσεις την αφρόκρεμα των μοντέλων της εταιρείας.

Δες και οδήγησε τα πιο ακριβά Audi

Η Audi, προγραμμάτισε το roadshow "Audi on Tour Dream Edition" που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου σε οκτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Αυτό το roadshow θα ταξιδέψει τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε ένα εξαιρετικό ταξίδι στο μέλλον της αυτοκίνησης στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν, να οδηγήσουν και να νιώσουν οκτώ μοναδικά μοντέλα Audi που ενσαρκώνουν την κορυφή της καινοτομίας και της πολυτέλειας.

Κορυφαία τεχνολογία

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το "Audi on Tour Dream Edition", οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την κορυφαία τεχνολογία των μοντέλων της Audi, θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα τους συστήματα και φυσικά θα νιώσουν οι ίδιοι πώς είναι να βιώνεις στην την οδήγηση ενός Audi.

Τα πιο ακριβά Audi

Ο στόλος του roadshow "Audi on Tour Dream Edition", περιλαμβάνει τα κορυφαία ηλεκτρικά Q4 e-tron, Q8 e-tron και το μοναδικό μοντέλο επιδόσεων RS e-tron GT που συναρπάζει κάθε οδηγό! Τα μοντέλα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες θα αποτελέσουν πόλο έλξης με τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5 να υπόσχονται μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία. Τέλος τα κορυφαία μοντέλα Q7 και Q8 είναι δεδομένο ότι δε θα αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν οδηγό.

Εκκίνηση από το Ηράκλειο

Με εκκίνηση την Τρίτη 13 Ιουνίου από το Ηράκλειο, το roadshow "Audi on Tour Dream Edition" θα επισκεφθεί τη Ρόδο στις 16, την Πάτρα στις 19, τα Ιωάννινα στις 20, την Κοζάνη στις 21, τη Θεσσαλονίκη στις 22, με άφιξη στις Σέρρες στις 23. Στη συνέχεια, το "Audi on Tour Dream Edition" μεταφέρεται στην Αττική σε 4 διαφορετικές εκθέσεις έως και τις 30 Ιουνίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v