Ο Dub FX στο Block 33 της Θεσσαλονίκης

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου ο κορυφαίος καλλιτέχνης της street art και παγκοσμίου φήμης beatboxer έρχεται για ένα μοναδικό live στη Θεσσαλονίκη.

Ο Dub FX στο Block 33 της Θεσσαλονίκης

Ο Dub FX είναι πραγματικά μία κατηγορία από μόνος του. Λίγοι καλλιτέχνες ενσαρκώνουν τον όρο "one-man show" καλύτερα. Street performer, recording artist και παραγωγός που φημίζεται για τη δημιουργία περίπλοκων και εντυπωσιακών κομματιών εξ ολοκλήρου από το μηδέν ζωντανά στη σκηνή. Ο αριστοτεχνικός τρόπος που χρησιμοποιεί τις ηχογραφήσεις των live φωνητικών του σε συνδυασμό με τα loopers και τα υπόλοιπα μυστικά του όπλα, καθιστούν την κάθε του ζωντανή εμφάνιση μία εκρηκτική συναυλία και μία μοναδική αξέχαστη εμπειρία.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της street art και παγκοσμίου φήμης beatboxer, θα βρεθεί την Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Block 33 για να προσφέρει μια καινούργια και δυνατή, ζωντανή εμπειρία όπως μόνο αυτός ξέρει, με το μαγευτικό σαξόφωνο του Mr. Woodnote να τον συνοδεύει.

Θα απολαύσουμε ένα μουσικό υπερθέαμα, ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live γεμάτο από dubstep, drum & bass, hip hop και reggae όπως δεν τις έχουμε ακούσει ξανά από μια πραγματικά ιδιαίτερη και μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη.

Ο Dub Fx έχει αποδείξει περίτρανα ξανά και ξανά γιατί έχει χαρακτηριστεί ως ο μάγος του beat box, ένας μαέστρος των μηχανημάτων. Με στίχους που παραμένουν άμεσοι και με κοινωνική συνείδηση, χωρίς να νοιάζεται αν αυτή η επιλογή είναι κόντρα στο “ρεύμα”, με κομμάτια-δυναμίτες, όπως τα “Flow”, “No Rest For The Wicked”, “Love Someone”, αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα φαινόμενο στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Τη συναυλία θα ανοίξουν ο ιδιοφυής Άγγλος παραγωγός & Dj Frenic με τον MC του Blacksmith, ο Kill Emil και ο Digital Monk.

Δευτέρα 19 Ιουνίου
BLOCK33
28ης Οκτωβρίου 33
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Early bird: 18€ | Presale: 20€ (Phase1) | Presale: 22€ (Phase2) | Box Office: 25€
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

E-Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v