Τι ωραίο θα δούμε το καλοκαίρι στο Netflix;

Περιπέτειες δράσης, κωμωδίες και θρίλερ έρχονται με φόρα και γεμίζουν τα καλοκαιρινά μας βράδια στην πλατφόρμα.

Τι ωραίο θα δούμε το καλοκαίρι στο Netflix;

Πλούσιο και ανανεωμένο, το πρόγραμμα του Netflix επιφυλάσσει μπόλικο mainstream σινεμά, αλλά και επιστροφές αγαπημένων σειρών.

Τι θα δούμε προσεχώς στην πλατφόρμα;

Extraction 2

Το σήκουελ της περιπέτειας με τον Chris Hemsworth, η οποία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλατφόρμας έρχεται και υπόσχεται ακόμα περισσότερη δράση. Σε αυτό, ο Tyler Rake πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του για να αναλάβει ακόμα μία επικίνδυνη αποστολή. Αν κρίνουμε από το τρέιλερ, η δράση θα είναι ξανά απανωτή και η αδρεναλίνη θα ανέβει τα ύψη.

They Cloned Tyrone

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Jamie Foxx που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει βαμπίρ και σούπερ ήρωες, επιστρέφει στην περιπέτεια δράσης. Στη νέα ταινία, μαζί με τον John Boyega και την Teyonah Parris αποκαλύπτει μια συνωμοσία που βλέπει πράκτορες να ακούν και να παρακολουθούν τις ζωές των μαύρων, ώστε να μπορούν να τους αντικαταστήσουν με κλώνους.

Bird Box Barcelona

Ισπανικό spin-off  της ταινίας του 2018 με τη Sandra Bullock που έσπασε τα ρεκόρ προβολών. Η νέα ταινία λαμβάνει χώρα στην Βαρκελώνη, και εστιάζει σε μια μυστηριώδη δύναμη που αποδεκατίζει τον παγκόσμιο πληθυσμό αναγκάζοντας όλους όσους την βλέπουν να αφαιρούν την ίδια τους τη ζωή.

The Out-Laws

Ένας διευθυντής τράπεζας (Adam Devine) είναι έτοιμος να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του. Όταν όμως η τράπεζά του δέχεται επίθεση, ο ίδιος κρατείται όμηρος και πίσω από την ληστεία βρίσκονται τα μελλοντικά πεθερικά του. Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί και ο Pierce Brosnan.

WHAM!

Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Wham, το νέο ντοκιμαντέρ ξετυλίγει την εκπληκτική τους ιστορία μέσω σπάνιου υλικού από το προσωπικό αρχείο της μπάντας. Από το 1982, μέχρι την αποχαιρετιστήρια συναυλία που έδωσαν μπροστά σε 72.000 θαυμαστές το 1986 στο Λονδίνο.

Heart of Stone

Η Gal Gadot πρωταγωνιστεί σε αυτό το νέο κατασκοπικό θρίλερ, το οποίο φιλοδοξεί να σπάσει τα στερεότυπα γύρω από το είδος και να εισάγει μια γυναικεία περσόνα με ολοδικό της franchise. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί και ο Jamie Dornan, ο οποίος πρόσφατα εντυπωσίασε με τον ρόλο του στη σειρά The Tourist.

The Witcher

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) και στις 27 Ιουλίου (Vol.2). H νέα σεζόν θα αντλεί έμπνευση από το 5ο βιβλίο της σειράς, το Time of Contempt. Στην νέα σεζόν, καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν.

Black Mirror

Η έκτη σεζόν της δυστοπικής σειράς του Charlie Booker επιστρέφει με άγριες διαθέσεις. Η πιο απρόβλεπτη, απροσδιόριστη και απρόσμενη σεζόν μέχρι σήμερα έρχεται τον Ιούνιο στην πλατφόρμα. Η επίσημη σύνοψη της έκτης σεζόν αναφέρει: Διεστραμμένες ιστορίες που συμβαίνουν σε πολλές εποχές, επιφυλάσσουν αμέτρητες εκπλήξεις.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v