Η κόρη του Μπρους Γουίλις μιλά για την καθημερινότητά του με την άνοια

Η Ταλούλα Γουίλις μίλησε στη Vogue για το πώς ζει πλέον ο διάσημος ηθοποιός με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η κόρη του Μπρους Γουίλις μιλά για την καθημερινότητά του με την άνοια

Η 29χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα έδωσε συνέντευξη στη Vogue όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το πρόβλημα υγείας του διάσημου ηθοποιού.

Ο Μπρους Γουίλις ο οποίος διαγνώσθηκε με άνοια πριν λίγο καιρό περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον πρώτο όροφο του σπιτιού στο οποίο μένει μαζί με την τωρινή σύζυγό του, την 44χρονη Έμα Χέμινγκ.

«Του αρέσει να κρατά αντικείμενα που τα αισθάνεται βαριά στο χέρι του και τα οποία μπορεί να στριφογυρίσει ανάμεσα στα δάχτυλά του», δήλωσε η Ταλούλα Γουίλις.

«Στο σπίτι υπάρχει πάντα μουσική. Ο πατέρας μου ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, πολύ καλός στην φυσαρμόνικα και τους αρέσουν τα παλιά τραγούδια από την Πάτσι Κλάιν μέχρι τη Νίνα Σιμόν», πρόσθεσε η κόρη του ηθοποιού.

 «Ακόμα γνωρίζει ποια είμαι και φωτίζεται το πρόσωπό του όταν μπαίνω στο δωμάτιο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να μετακινούμε από το παρόν στο παρελθόν όταν μιλάω για τον Μπρους: ήταν, είναι, ήταν, είναι. Αυτό το κάνω γιατί ελπίζω ακόμα για τον πατέρα μου και δεν δέχομαι να τα παρατήσω» συμπλήρωσε η Ταλούλα αναφερόμενη στον μπαμπά της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v