Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο Τζέιμς Μποντ!

Η ολοκαίνουργια Aston Martin DB12 είναι και επισήμως το νέο όχημα του πράκτορα 007.

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο Τζέιμς Μποντ!

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος ηθοποιός θα αναλάβει το ρόλο του Τζειμς Μποντ στην επόμενη ταινία κατασκοπείας και δράσης αλλά οι πληροφορίες θέλουν ο νέος Μποντ να οδηγεί αυτό το εκπληκτικό αυτοκίνητο. Ο λόγος για την ολοκαίνουργια Aston Martin DB12, το Super Tourer μοντέλο που θα κοστίζει 212.000 ευρώ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Aston Martin DB12 coupe διαθέτει έναν βενζινοκινητήρα 4.0 λίτρων V8 twin turbo με ισχύ 680 ίππων.


Καμπριολέ Volante

Η καμπριολέ έκδοση Volante αναμένεται να ακολουθήσει με αρχική τιμή γύρω στα 260.000 ευρώ. Το ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Ντάνιελ Κρεγκ και θα γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ είναι ένα θέμα που συζητείται έντονα αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ποιο αυτοκίνητο θα οδηγεί. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγαπημένη αυτοκινητοβιομηχανία του πράκτορα 007 κυκλοφόρησε το τελευταίο της μοντέλο που προορίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Μόνο ηλεκτρικά οχήματα

Είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα της μάρκας που διαθέτουν βενζινοκινητήρα προτού η θρυλική μάρκα αναγκαστεί, όπως και η υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία, να παράγει μόνο ηλεκτρικά οχήματα. Η Aston Martin παρουσιάζει τη νέα DB12, προσφέροντας μια κβαντική αλλαγή στον σπορ χαρακτήρα και τις δυναμικές ικανότητες, της θρυλικής σειράς DB.

Συναρπαστική εμπειρία οδήγησης

Συνδυάζει την συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με την εξαιρετική φινέτσα, την τεχνολογία αιχμής και την απολαυστική πολυτέλεια, η DB12 απαιτεί έναν νέο ορισμό. Το πρώτο Super Tourer στον κόσμο, η DB12, παίρνει μια νέα κατεύθυνση. Είναι το πιο ολοκληρωμένο μοντέλο DB στην ιστορία της Aston Martin. Με εξαιρετικές επιδόσεις και χειρισμό για να ικανοποιεί και να ανταμείβει τους πιο απαιτητικούς οδηγούς και σχολαστικά εξελιγμένο σασί που ταιριάζει απόλυτα με το κορυφαίο σύστημα μετάδοσης κίνησης V8 Twin-Turbo 680 ίππων.

Ολοκαίνουργιο σύστημα ανάρτησης

Υποστηριζόμενη από ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ανάρτησης που διαθέτει τους πιο πρόσφατους προσαρμοζόμενους αποσβεστήρες, ο έλεγχος και η σύνδεση ενισχύονται περαιτέρω από ένα εξαιρετικά ακριβές και άμεσο σύστημα ηλεκτρονικής υποβοήθησης διεύθυνσης (EPAS) και ένα ηλεκτρονικό πίσω διαφορικό (E-Diff) που ενισχύει την ευελιξία της DB12.

Υποστηριζόμενη από ένα κορυφαίο στον κλάδο σύστημα Ηλεκτρονικού Ελέγχου Ευστάθειας (ESC), το οποίο χρησιμοποιεί μέτρηση αδράνειας έξι αξόνων για την πρόβλεψη της διαθέσιμης πρόσφυσης, η Aston Martin DB12 δίνει επίσης στον οδηγό τη δυνατότητα επιλογής πέντε προκαθορισμένων τρόπων οδήγησης, επιτρέποντας την ελευθερία να εξερευνά σταδιακά τα όρια της πρόσφυσης.

Αποπνέει αυτοπεποίθηση

Η Aston Martin DB12, αποπνέει την αυτοπεποίθηση ενός αυτοκινήτου προικισμένου. Την κινεί ένας εξαιρετικός, χειροποίητος κινητήρας, ρυθμισμένος από μηχανικούς της Aston Martin για να αποδίδει κορυφαία στην κατηγορία ισχύ 680 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και ροπή 80,8 χλγμ. μεταξύ 2.750-6.000 σ.α.λ. αύξηση 34% σε σύγκριση με την απερχόμενη DB11. Αρχική τιμή πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο 212.000 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v