Επική αντίδραση παίκτριας που έφυγε από το First Dates επειδή ήταν… κοντός και αγύμναστος

Viral έχει γίνει επεισόδιο του reality First Dates του Star, από το οποίο η Καρίνα αποχώρησε επειδή ο Έρωτας της φάνηκε… κοντός και αγύμναστος.

Επική αντίδραση παίκτριας που έφυγε από το First Dates επειδή ήταν… κοντός και αγύμναστος

Ναι, δεν κάνουμε πλάκα, Έρωτα τον λένε τον παίκτη του reality First Dates που απέρριψε η Καρίνα στο πρώτο τους ραντεβού, πριν καν έρθει η σαλάτα τους στο τραπέζι.

Η παίκτρια που βρήκε τον Έρωτα αλλά δε βρήκε στο πρόσωπό του τον έρωτα, πήγε αρχικά στην τουαλέτα, όπου δήλωσε στις συμπαίκτριές της πως «είναι κοντός και αγύμναστος… εγώ φεύγω». Όταν εκείνες την προέτρεψαν να απολαύσει τουλάχιστον το ραντεβού, το φαγητό και το ποτό, εκείνη τους απάντησε «για ποιο λόγο να χάσω δυο ώρες από τη ζωή μου;». Στη συνέχεια γύρισε στο τραπέζι και είπε στον Έρωτα πως λυπάται, δεν θέλει να τον στεναχωρήσει, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνει, κι έφυγε.

Ιδού και το επίμαχο απόσπασμα:

«Το όνομά του τα λέει όλα! Έρωτας! Θα κρατήσει αυτό το όμορφο χαμόγελο, συνεχίζοντας να ψάχνει για το ιδανικό κορίτσι. Εμείς πάντως στο First Date, τον περιμένουμε ξανά» έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter.

Ολόκληρο το χτεσινό επεισόδιο, που έχει ανάψει φωτιές στο ίντερνετ, εδώ:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v