Λάμπει το πρωτότυπο Renault 5 στο φετινό Roland-Garros

Η Renault παραχωρεί ένα στόλο 185 οχημάτων, μεταξύ των οποίων και ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο στο φετινό γαλλικό Open.

Λάμπει το πρωτότυπο Renault 5 στο φετινό Roland-Garros

Η Renault, από το 2022, είναι κορυφαίος χορηγός και συνεργάτης του γαλλικού Open. Στο τουρνουά του 2023, που διεξάγεται από τις 22 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου, η μάρκα κοσμεί με το στυλ και το σήμα της όλη τη διοργάνωση. Το σήμα της μάρκας, για παράδειγμα, εμφανίζεται στο δίχτυ των πέντε κύριων γηπέδων. Η συνεργασία ενισχύθηκε το 2023 με νέες πρωτοβουλίες, ως μια ιδανική ευκαιρία και για τις δύο μάρκες να προωθήσουν τις κοινές τους φιλοδοξίες, προβάλλοντας τη γαλλική σημαία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Προκάλεσε το θαυμασμό

Το 2021, το πρωτότυπο Renault 5 προκάλεσε το θαυμασμό με το έντονο κίτρινο χρώμα του, ενώ είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και σήμερα. Κομμάτι της συνεργασίας της Renault με το Roland-Garros, αυτός ο προπομπός του πλήρως ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου πόλης, παρουσιάζεται σε μία καινούργια λευκή σατινέ μεταλλική απόχρωση.

Σικ εμφάνιση

Για μία πιο ανάλαφρη αλλά και σικ εμφάνιση, τα πλαίσια των παραθύρων διαθέτουν επένδυση από σατινέ χρώμιο, ενώ οι τροχοί ξεχωρίζουν χάρη στη διακόσμηση σε ανοδιωμένο μπλε χρώμα.

Η νέα ειδική έκδοση του πρωτότυπου Renault 5 με την ονομασία French Open, αποτελεί μία πρόγευση του μελλοντικού μοντέλου παραγωγής, που πρόκειται να παρουσιαστεί το 2024.

Η Renault παραχωρεί ένα στόλο 185 οχημάτων, μεταξύ των οποίων 90 ηλεκτρικά Mégane E-Tech, 30 full hybrid Austral E-Tech και 20 νέα full hybrid Espace E-Tech.

Επιπλέον, για να σηματοδοτήσει τα 30 χρόνια του Twingo, του οποίου τα ζωντανά χρώματα και το εντυπωσιακό design κατέκτησαν γενιές και γενιές πελατών, η μάρκα διαθέτει τρείς ανακατασκευασμένες ηλεκτρικές εκδόσεις που εξελίχθηκαν σε συνεργασία με την R-FIT, για τη μεταφορά των θεατών και των προσκεκλημένων στο στάδιο.

Το Roland-Garros είναι ένα σημαντικό γεγονός του παγκόσμιου αθλητισμού. Κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου αυτού ετήσιου τουρνουά, του μοναδικού χωμάτινου Grand Slam, θεατές από ολόκληρο τον κόσμο συντονίζονται για να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα στο Porte d’Auteuil δυτικά του Παρισιού.

Give Me 5

To Give Me 5 είναι μία πρωτοβουλία της μάρκας στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που εστιάζει στη παροχή υποστήριξης των νέων ανθρώπων σε υποβαθμισμένες γειτονιές.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, η μάρκα ανανεώνει το “Let Challenge” κατά τη διάρκεια του French Open. Κάθε φορά που το μπαλάκι χτυπάει την κορυφή του net μετά από ένα σερβίς, και πέφτει στην αντίπαλη περιοχή, η μάρκα προσθέτει 100 ευρώ στο ταμείο της πρωτοβουλίας. Κατά τη διάρκεια του Roland-Garros του 2022 συγκεντρώθηκε το ποσό των 161.400 ευρώ, ενώ με τη συνδρομή της μάρκας το τελικό ποσό έφτασε τις 235.000 ευρώ – ποσό με το οποίο κατασκευάστηκαν τρία γήπεδα τένις στη Λυών, τη Μασσαλία και το Γκρινί.

Μετά την υλοποίηση του προγράμματος Give Me 5 σε αυτές τις τρεις πρώτες περιοχές στη Γαλλία και μέσω της συμμετοχής των τριών πρεσβευτών της Renault, ο φετινός στόχος είναι να επεκταθεί το έργο στη Γαλλία με τη συνεργασία του Luca Van Assche και του συλλόγου Fête le Mur.

Το πρόγραμμα έχει επίσης επεκταθεί σε άλλες χώρες: Στο Τόγκο με τον Félix Auger-Aliassime, την Ολλανδία με τον Diede de Groot, την Αργεντινή με τη Gabriela Sabatini, και τη Βραζιλία.

Το πρόγραμμα Give Me 5 δεν εξελίχθηκε με στόχο να βελτιώσει μόνο την πρόσβαση στο τένις – λειτουργεί επίσης και για να κάνει στους νέους που ζουν σε υποβαθμισμένες γειτονιές πιο προσιτή την εξάσκηση στη μουσική και την προπόνηση στο τζούντο.

Η Renault, καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, διαθέτει ένα περίπτερο στο χώρο του Roland-Garros, όπου οι θεατές μπορούν να δουν από κοντά δύο πρωτότυπα μοντέλα, το πρωτότυπο Renault 5 Roland-Garros και το 4EVER Trophy.

Renault 5 Roland-Garros: Αυτό το ‘show car’, αποτελεί μία πρόγευση της έκδοσης Roland-Garros του μελλοντικού ηλεκτρικού R5, ενώ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό.

4EVER Trophy στα χρώματα του 4L του 1962 : Το 4EVER Trophy έχει νέα εμφάνιση καθώς είναι βαμμένο στο διάσημο μπλε χρώμα Île-de-France, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Renault 4 του 1962. Το 4EVER Trophy αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό με τη νέα του εμφάνιση, στο γαλλικό Open.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v