Ο Βασίλης Καρράς είναι όρθιος και επιστρέφει στη δισκογραφία - τι δήλωσε

Ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες προανήγγειλε τη δισκογραφική επιστροφή του, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Βασίλης Καρράς είναι όρθιος και επιστρέφει στη δισκογραφία - τι δήλωσε

Ο Βασίλης Καρράς λόγω ενός θέματος υγείας απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, όμως πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι.

«Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά», ανέφερε στους δημοσιογράφους, μιλώντας για τη νέα του συναυλία.

«Νομίζω ότι αυτή η συναυλία θα είναι ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι. Δεν υπάρχει «”τελευταία”» συναυλία», πρόσθεσε ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Όλους αυτούς τους μήνες δεν μου έλειψε η αγάπη του κόσμου. Δεν μου λείπει ποτέ, γιατί είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να επιστρέψω στις νυχτερινές πίστες», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την ακριβή επιστροφή του στις πίστες.

«Είμαι πάρα πολύ καλά μετά την περιπέτεια της υγείας μου. Επιστρέφω στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Θα αφιέρωνα σε όλους τους θαυμαστές μου το τραγούδι «Επιστρέφω», συμπλήρωσε στο τέλος των δηλώσεών του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v