Μάριος Φραγκούλης και Dulce Pontes στο Μέγαρο Μουσικής

H σύγχρονη ιέρεια του φάντο Ντούλτσε Πόντες συναντά τον Μάριο Φραγκούλη για να μας χαρίσουν μια μαγευτική διαδρομή στη Μεσόγειο.

Μάριος Φραγκούλης και Dulce Pontes στο Μέγαρο Μουσικής

Ο αισθαντικός διεθνής τενόρος Μάριος Φραγκούλης και η αγαπημένη ντίβα του ελληνικού κοινού από την Πορτογαλία Dulce Pontes έρχονται την Τρίτη 9 & την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής με «Το Τραγούδι της Θάλασσας / Canção Do Mar» για να μας οδηγήσουν σε μια μαγευτική μουσική διαδρομή στη Μεσόγειο με τραγούδια από τα λιμάνια του κόσμου.

Δύο μοναδικές φωνές ενώνονται σε ένα θαλασσινό ταξίδι για το όνειρο, σε μια ανεπανάληπτη ακουστική -και όχι μόνο- εμπειρία, φέρνοντας στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης τραγούδια πλημμυρισμένα από το φως της Πορτογαλίας, της Ελλάδας, των λιμανιών που έχουμε αγαπήσει από την Ιταλία και την Ισπανία μέχρι την Κορσική και τη Γαλλία.

Την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 20.30 ζήστε δύο ώρες αληθινής ψυχικής ανάτασης στην πρώτη σύμπραξη του εμβληματικού Έλληνα σολίστ και της σύγχρονης ιέρειας του fado, που ετοιμάζουν για όλους εμάς ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με άρωμα αλμύρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v