Τα μπουζούκια που κάνουν χαμό και τον Μάιο

Βέρτης, Στανίση, Τερλέγκας, Αδαμαντίδης και άλλα μεγαθήρια της πίστας παραμένουν στο πόστο τους για πολλές ακόμα βραδιές λαϊκές και ονειρεμένες.

Τα μπουζούκια που κάνουν χαμό και τον Μάιο

Θέλεις μπουζούκια; Πάμε. Η καλή διάθεση του κόσμου που γέμισε τις πίστες την προηγούμενη σεζόν έκανε πολλούς χώρους να συνεχίσουν τα πετυχημένα σχήματα του χειμώνα, ή να ενισχύουν την φαρέτρα τους με νέες προσθήκες και αλλαγές.

Αν είσαι σε φάση να το κάψεις, δες παρακάτω ποιος τραγουδάει και πού, μάζεψε την μπουζουκοπαρέα και ετοιμάσου για νύχτες μαγικές και λαϊκές.

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει ακάθεκτος στο ΥΤΟΝ στην Πέτρου Ράλλη με φαντασμαγορικά σκηνικά και μπαλέτα, ποιότητα, ποικιλία και εκπλήξεις σε ένα μοναδικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα κάθε Σαββατοκύριακο (φιάλη από 190 € για 4 άτομα), ενώ στο Έναστρον οι Melisses και η Δέσποινα Βανδή (ενίοτε και με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο κοινό) συνεχίζουν να κάνουν χαμό, πλαισιωμένοι από τους KINGS και την Τάνια Μπρεάζου (φιάλη από 180€).

Στο Teatro Athens, ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της φετινής σεζόν συνεχίζει το σερί του, με τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε μεγάλα κέφια, κάθε Παρασκευή και Σάββατο (φιάλη από 190€).

Το Fantasia Live, μετά την ολοκλήρωση των πετυχημένων εμφανίσεων του Νίκου Οικονομόπουλου, παραμένει ανοικτό με νέο πρόγραμμα. Τη σκυτάλη παίρνει από 28 Απριλίου ο Πέτρος Ιακωβίδης, μαζί με την Λένα Ζευγαρά, πλαισιωμένοι από τον Γιάννη Ξανθόπουλο (από 170€ η φιάλη).

Στο Vegas, βρίσκουμε την πιο σταθερή μπουζουκοαξία της χρονιάς, τον τεράστιο Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος πιάνει πόστο στην πίστα του Ταύρου, μαζί με τον Θάνο Πετρέλη και την Αγγελική Ηλιάδη, κάθε Πέμπτη και Σάββατο (φιάλη από 160€).

Αφού έφερε τα πάνω κάτω στο Posidonio, ο Πάνος Κιάμος μετακομίζει και πιάνει θέση στο Club 22 (ναι, υπάρχει ακόμα), στην Βουλιαγμένης, πάντα παρέα με τον Toni Sfinos. Το σχήμα συμπληρώνουν ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Κατερίνα Λιόλιου (από 170€ η φιάλη).

Παράλληλα, ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου στο Posidonio για να καλύψει με τη δική του σκηνική παρουσία και το μπρίο το κενό του Π. Κιάμου. Μαζί του, η πάντα εντυπωσιακή και ανεβασμένη Josephine (από 170€ η φιάλη).

Στο Cabana, τα πράγματα είναι φουλ του λαϊκού, με την δοκιμασμένη τριπλέτα Βασίλης Τερλέγκας, Αλέκος Ζαζόπουλος και Τζένη Κατσίγιαννη να εγγυώνται βραδιές ατόφιου νταλκά (φιάλη 160€), ενώ στο Εμπατή North συνεχίζει η δε-γερνάω-με-τίποτα Κατερίνα Στανίση, πλαισιωμένη από τον Χάρη Κωστόπουλο, τη Χριστίνα Κολέτσα και τον Κυριάκο Κυανό (φιάλη από 160€).

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v