Φανταστικοί ξενώνες για τις ανοιξιάτικες εκδρομές σου

Στην Πελοπόννησο, την Εύβοια, το Πήλιο και τα νησιά του Σαρωνικού, βρήκαμε δωμάτια σε καλές τιμές για τις καλύτερες ανοιξιάτικες εκδρομές.

Φανταστικοί ξενώνες για τις ανοιξιάτικες εκδρομές σου

Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει εποχή καλύτερη για εκδρομές στην εξοχή από την άνοιξη. Αφενός γιατί τον χειμώνα έχεις μόνο τη μισή μέρα στη διάθεσή σου (και δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις στα χωριά αφότου σκοτεινιάσει) αφετέρου γιατί το καλοκαίρι σαπίζεις όλη μέρα στην παραλία, που θεάρεστο κι αυτό, αλλά την εξοχή ή το χωριό ούτε που τα βλέπεις. Για να εκμεταλλευτείς, λοιπόν, την καλύτερη-για-εκδρομές-εποχή που διανύουμε, ψάξαμε και σου βρήκαμε τέλειους ξενώνες που δεν θα σου κοστίσουν μια περιουσία.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου (6-7/5). Τις καθημερινές είναι πιθανό να τις βρεις και χαμηλότερες.

Στην Πελοπόννησο…

- Το Andrea Sofi Guesthouse στη Δημητσάνα έχει κουκλίστικα δωμάτια στα 80€ το δίκλινο. Βρίσκεται, δε, σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσεις το φαράγγι του Λούσιου, τα χωριά του Μαινάλου και τα λουλουδιασμένα αυτή την εποχή μονοπάτια του.

- Στην Πλάκα του Λεωνιδίου, που είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες εκδρομές καθότι συνδυάζει βουνό και θάλασσα, το Karantonis House προσφέρει μεγάλα διαμερίσματα με κουζίνα για έξτρα οικονομία, στα 53€ το δίκλινο. 

- Στους παραθαλάσσιους Χράνους της Μεσσηνίας, ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Κορώνη και σε θέση στρατηγική για να εξερευνήσεις το μεσσηνιακό τοπίο, το 9 Muses Villas μας φιλοξενεί σε γλυκύτατα πέτρινα σπιτάκια, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 55€ ανά διανυκτέρευση για έως και τέσσερα άτομα. 

- Στην πάντα αγαπημένη παλιά πόλη του Ναυπλίου, το Hotel Byron διαθέτει γλυκύτατα δωμάτια με θέα στην θάλασσα ή στο κάστρο, στα 75€ το δίκλινο. Κι αν η όρεξή σου τραβά λουλουδιασμένα μονοπάτια και εξορμήσεις στην αργολική εξοχή, εδώ έχουμε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι. 

Στα νησιά του Σαρωνικού…

- Το Aphrodite Art Hotel στην πόλη της Αίγινας προσφέρει συμπαθέστατα, νησιώτικα δωμάτια στα 80€ το τρίκλινο με πρωινό. 

- Επίσης στην πόλη της Αίγινας, που είναι το ιδανικό σημείο για να μείνεις στο νησί αν θέλεις να πηγαίνεις παντού με τα πόδια (και να γλιτώσεις σημαντικό ποσό από τα ακτοπλοϊκά, που θα πλήρωνες αν έφερνες αυτοκίνητο ή μηχανή) το Αιγινήτικο Αρχοντικό έχει πανέμορφα, ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια από 62€ το δίκλινο. 

- Στο Αγκίστρι, οι τιμές του οποίου δεν έχουν ακόμα τραβήξει την καλοκαιρινή τους ανηφόρα, το Φλοίσβος Apartments διαθέτει ωραιότατα, ευρύχωρα διαμερίσματα με μπαλκόνια που αγναντεύουν την θάλασσα, στα 55€ το δίκλινο. 

- Στην Ύδρα, που είναι η ίδια η άνοιξη αλλά σε νησί, ο Ξενώνας Θεανώ έχει κουκλίστικα, χρωματιστά δωμάτια στα 68,50€ το δίκλινο –τιμή που την λες και το υδραίικο ισοδύναμο του τζακπότ.

- Στον σφοδρά υποτιμημένο Πόρο, το Kostis Villas θα σε φιλοξενήσει σε όμορφα, φωτεινά και ευρύχωρα στούντιο, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από μόλις 45€ το δίκλινο.

Στο Πήλιο…

- Στην Τσαγκαράδα, που είναι σαφώς ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου και ιδανική βάση για να περπατήσεις μερικά από τα ωραιότερα μονοπάτια του, το Kleopatra’s έχει συμπαθέστατα δωμάτια στα 53€ το δίκλινο. 

- Στον Άγιο Ιωάννη, σχεδόν επάνω στην παραλία, τα Διαμερίσματα Κατερίνα απέχουν μόλις 8 χιλιόμετρα από την Τσαγκαράδα, και κοστίζουν 60€ το τρίκλινο. 

- Στο Χορευτό, σχεδόν πάνω στην θάλασσα αλλά και 10 λεπτά μακριά από την Ζαγορά, ο Ξενώνας Έναστρον διαθέτει ευρύχωρα στούντιο με θέα στη θάλασσα στα 60€ το στούντιο που μπορεί να φιλοξενήσει 2 ενήλικες και 2 παιδιά.

Στην Εύβοια…

- Στον Άγιο Νικόλαο, ό,τι πρέπει για να εξερευνήσεις τον πανέμορφο βορρά του νησιού, το Effie’s House έχει φανταστικά στούντιο με θέα στη θάλασσα και τιμές στα 50€ το δίκλινο. 

- Στην σταθερά αγαπημένη μας Λίμνη, επίσης στον βορρά, το Onar έχει λιτά αλλά πεντακάθαρα και ευρύχωρα στούντιο στα 45€ το δίκλινο. 

- Στην Κύμη, το Αρχοντικό Κύμης Boutique Hotel μας φιλοξενεί σε δωμάτια βγαλμένα από εικονογράφηση παραμυθιού, που κοστίζουν 58€ το δίκλινο με εξαιρετικό πρωινό. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v