5 ιστορίες αγάπης για να δεις τώρα στο Netflix

Είσαι σε μουντ για ρομάντζο; Για φλερτ; Για δυσλειτουργικούς έρωτες; Έχουμε πέντε σειρές του Netflix που αποκλείεται να σε απογοητεύσουν.

5 ιστορίες αγάπης για να δεις τώρα στο Netflix

Και έρωτες με δράματα, και πρωταγωνιστές προβληματικούς σαν όλους μας, και ορκισμένους εχθρούς ένα βήμα πριν πέσουν στο κρεβάτι, και ανθρώπους που ερωτεύονται τους κολλητούς τους, όλα τα έχουμε. Για περάστε.

Love & Anarchy

Κοσμαγάπητη σουηδική σειρά που αφηγείται την ιστορία της Sofie, καριερίστας και παντρεμένης μαμάς δύο παιδιών, η οποία γνωρίζει τον νεαρό πληροφορηκάριο Max όταν της αναθέτουν να εκσυγχρονίσει έναν παλιό εκδοτικό οίκο. Όπως εύκολα μαντεύεις, μεταξύ τους ξεκινά ένα απροσδόκητο φλερτ που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους. Δύο σαιζόν, με οκτώ επεισόδια η καθεμία, που βλέπονται απνευστί.

Beef

Η σειρά που κάνει χαμό τον τελευταίο καιρό στο Netflix μπορεί με την πρώτη ματιά να μην μοιάζει και πολύ με love story: Είναι η ιστορία δύο αγνώστων που γίνονται εχθροί μετά από ένα παρολίγον τρακάρισμα, και οι οποίοι εμπλέκονται ολοένα και πιο πολύ ο ένας στη ζωή του άλλου. Βλέπουμε όλοι πού πηγαίνει η υπόθεση, έτσι; Η σειρά, δημιουργία του Κορεάτη σκηνοθέτη Lee Sung Jin αποτελείται από δέκα απολαυστικά, μισάωρα επεισόδια.

Easy

Αμερικανική σειρά ανθολογίας, αποτελούμενη από 25 μισάωρα, αυτοτελή επεισόδια με all star cast (Orlando Bloom, Emily Ratajkovski, Elizabeth Ann Reaser, μεταξύ πολλών άλλων) στα οποία παρακολουθούμε διαφορετικούς χαρακτήρες που ζουν στο Σικάγο και προσπαθούν να βγάλουν άκρη με φλέγοντα ζητήματα όπως ο έρωτας, οι σχέσεις και το σεξ. Όπως σοφά το έθεσε ένας κριτικός, η σειρά είναι «μια μικροσκοπική απεικόνιση των διαφορετικών μορφών του έρωτα σήμερα».

Lovesick

Από τη Μεγάλη Βρετανία έρχεται… μια γλυκύτατη κομεντί που τα έχει όλα: Και εικοσηπεντάρηδες σε απόγνωση, και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, και έναν από τους πιο αστείους τηλεοπτικούς χαρακτήρες της τελευταίας δεκαετίας, και τέλειες βρετανικές προφορές, και το αιώνιο love story μεταξύ κολλητών που κανείς δεν είχε ξαναθίξει τόσο καλά από την εποχή του Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι. Τρεις χορταστικές σαιζόν 25λεπτων επεισοδίων που βλέπονται με μια ανάσα –εντάξει, η τρίτη κάνει λίγη κοιλιά, αλλά και πάλι.

Love

Με τη βαριά υπογραφή του Judd Apatow (των Girls και 40 Year Old Virgin) και ένα από τα καλύτερα soundtrack των τελευταίων ετών –η σκηνή με τα μανιτάρια και το Starving In The Belly Of A Whale του Tom Waits θα μείνει για πάντα στο τηλεοπτικό πάνθεον– το Love είναι… η ρομαντική κομεντί όπως θα έπρεπε να είναι, με μία σούπερ δυσλειτουργική πρωταγωνίστρια που δε γίνεται ποτέ χαριτωμένη καρικατούρα, και τέσσερις ηθοποιούς να δίνουν ρέστα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αποτελείται επίσης από τρεις σαιζόν μισάωρων επεισοδίων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v