Full House BC, Furor και Routes of Neptune κατεδαφίζουν το Temple στις 28 Απριλίου

Οι Full House BC, οι Furor και οι Routes of Neptune έρχονται με άγριες διαθέσεις στο Temple την Παρασκευή 28 Απριλίου κι είναι βέβαιο ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

Full House BC, Furor και Routes of Neptune κατεδαφίζουν το Temple στις 28 Απριλίου

Με τον Βαγγέλη Καρζή, πρώην μπασίστα των black metal θρύλων Rotting Christ, στην εμπροσθοφυλακή, σε ρόλο κιθαρίστα και τραγουδιστή, οι Full House Brew Crew έχουν επανέλθει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, με ανανεωμένη σύνθεση και το εξαιρετικό πρόσφατο album "Bare Knuckle" που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από το κοινό και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο. Το Νοτιοαμερικανικό guitar riffing style των Black Label Society εμπλουτίζεται με γρεζάτα φωνητικά και μαζί κυλάνε σε σφιχτοδεμένες ρυθμικές ράγες, συντελώντας σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόσο στουντιακά όσο και επί σκηνής. Με ποικιλόμορφες επιρροές από Slipknot, Five Finger Death Punch, Pantera, Metallica και Black Label Society να παρελαύνουν κατά την διάρκεια της ακρόασης, οι FHBC αποτελούν μία μοναδική περίπτωση για την Ελλάδα, αλλά και μία από τις πολύ σπάνιες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το metal/hardcore κουαρτέτο των Furor επιστρέφει στο σανίδι έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει τον κύκλο προώθησης του τελευταίου του άλμπουμ και 4ου κατά σειρά, με τίτλο "Love", του οποίου η μίξη και το mastering έγιναν από τον διεθνούς αναγνώρισης, κορυφαίο μηχανικό ήχου Dean Hadjichristou (Parkway Drive, Obey the Brave, Protest the Hero) στο Οντάριο του Καναδά. Στην σκηνή του Ναού θα ακουστεί ζωντανά ένα πλούσιο setlist από όλη την δισκογραφία της μπάντας.

Οι heavy rockers Routes of Neptune που θα ανοίξουν τη συναυλία, μας έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα στουντιακής δουλειάς, ενώ επί σκηνής φημίζονται για τις ενεργητικές εμφανίσεις τους. Μία τέτοια περιμένουμε να μας προσφέρουν και στις 28 Απριλίου στο Temple.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στην προπώληση και 12€ στο ταμείο.

Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v