Αυτές είναι οι καλύτερες διαφημίσεις των Τζάμπο

Οι διαφημίσεις των Τζάμπο είναι μια ένοχη απόλαυση. Θυμόμαστε τις καλύτερες, εκείνες που αγαπάμε να μισούμε, αλλά και αυτές που μας συγκίνησαν.

Αυτές είναι οι καλύτερες διαφημίσεις των Τζάμπο

Οι διαφημίσεις των Τζάμπο έχουν ξεκάθαρα τα τελευταία χρόνια καταφέρει τον στόχο για τον οποίον δημιουργήθηκαν: να γίνουν viral, να προκαλέσουν σούσουρο και ενίοτε αντιδράσεις.

Πρόσφατο παράδειγμα αυτή με τον Τάσο τον Μπουγά, τον Πλανητάρχη της καρδιάς μας, ο οποίος πάει στη Σελήνη για να ανοίξει πόλεμο με τους βήγκαν.

Θυμηθήκαμε λοιπόν μερικές ακόμα που μας κόλλησαν στο μυαλό χάρη στην ευρηματικότητα, αλλά και την καμενιά τους.

Αυτή με τον Ψωμιάδη ντυμένο Ζορό

Η καλτ διαφήμιση επανέφερε τον τέως Νομάρχη στο σκηνικό των αποκριών, μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί άψογα και στον παρελθόν. Fan fact: Στην αρχική βερσιόν της διαφήμισης το τραγούδι που παρήγγελνε ο Ζορό της καρδιάς μας στον πιανίστα ήταν το «Σε περιμένω να΄ ρθείς και πάλι», που εκτελεί εδώ και δεκαετίες χρέη άτυπου ύμνου της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν αναφορά στην προ ετών υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον προεδρικό θώκο της παράταξης. Λίγες μετά την κυκλοφορία της διαφήμισης η Νέα Δημοκρατία διαμαρτυρήθηκε επίσημα και το τραγούδι που παίζει ο πιανίστας-«πίτσα», άλλαξε.   

Αυτή με την Άντζελα για το Πάσχα

Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού ερμηνεύει το «Ποια θυσία» σε διασκευή και ζητά να (τη) χτυπήσουμε σαν άντρες. Προφανώς και η διαφήμιση προκάλεσε χαμό, με αρκετούς να την κατηγορούν για σεξισμό. 

Αυτή με το Μεθάου Πίνου

Το απίστευτο ραδιοφωνικό σποτ, έπαιξε εν όψει αγίου Βαλεντίνου του 2012 και μας κόλλησε μέχρι σήμερα στο μυαλό την υπέροχη αυτή φράση. Πληροφορίες που θέλουν ως δημιουργό του σποτ τον Σταμάτη Κραουνάκη ελέγχονται ως αναληθείς.

Αυτή με τον Ναυτικό

Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, η διαφήμιση με τον ναυτικό στο πλοίο «Μεγαλόχαρη» για τα Χριστούγεννα έφερε δάκρυα στα μάτια μας.

Αυτή με τα καμένα μαλλιά του Πέτρου Γαϊτάνου

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μαλλί του Πέτρου Γαϊτάνου που παίρνει φωτιά από μια λαμπάδα;

Αυτή με τη Βαρβάκειο

Ο Πασχάλης τρέμει το βαφτιστήρι του, όμως όλη η Βαρβάκειος τον προτρέπει να μη μασάει, γιατί «έχει τα Τζάμπο πλάι του».

Αυτή με την Αθερίνα

Ο Κώστας Μπίγαλης διασκευάζει το χιτ του «Κατερίνα» σε ένα ραδιοφωνικό σποτ για καλοκαιρινά είδη, αυτοσαρκάζεται και δίνει πόνο.

Αυτή με τη νονά Κατερίνα Στανίση

Έπος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτή η διαφήμιση είναι σπουδή πάνω στο πώς θα πρέπει να γίνονται οι διαφημίσεις.

Αυτή με τον Τζάμπο τον Τιμωρό

Ταραντινικός φόρος τιμής, σχολικές λίστες στις πλάτες δούλων και ένας Τιμωρός που έρχεται καβάλα στο άλογο, με σακούλα Τζάμπο. Έπος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v