Πρόστιμο 120.000€ σε 75χρονη στον Βόλο που πέταξε νεογέννητα γατάκια στα σκουπίδια

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση μιας ηλικιωμένης στον Βόλο που πέταξε σε κάδο σκουπιδιών τέσσερα νεογέννητα γατάκια.

Πρόστιμο 120.000€ σε 75χρονη στον Βόλο που πέταξε νεογέννητα γατάκια στα σκουπίδια

Μια απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνίστρια μια 75χρονη στον Βόλο η οποία πέταξε τέσσερα νεογέννητα γατάκια στα σκουπίδια, μέσα σε σακούλα.

Στην ηλικιωμένη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους 120.000 ευρώ- 30.000 για κάθε ζώο- όπως προβλέπει ο νόμος αλλά και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η 75χρονη αρνήθηκε την κατηγορία δηλώνοντας ότι πήγε να πετάξει τα σκουπίδια όταν άκουσε τα γατάκια να νιαουρίζουν. Παρόλα αυτά, γείτονας και αυτόπτης μάρτυρας την κατήγγειλε στην αστυνομία τονίζοντας ότι η ίδια η ηλικιωμένη πέταξε τα τέσσερα ζώα στον κάδο.

Η φιλοζωική ομάδα Βόλου έκανε σχετική με το συμβάν ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook γράφοντας ότι: «κλήθηκαν από το ΑΤ Βόλου σήμερα το πρωί εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας Βόλου για περιστατικό με μωρά γατάκια σε κάδο απορριμμάτων. Η Ανταπόκριση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς και η σύλληψη της δράστιδας. Θα ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου και θα πάει υπόθεση στα δικαστήρια ως κακούργημα. Να ευχαριστήσουμε για όλα τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Μαγνησίας κ. Μπαλατσουκα, τον αστυνόμο και υπεύθυνο για κακοποιήσεις αδέσποτων κ. Βλοντζο, καθώς και όλο το προσωπικό που φρόντισαν τα μωρά μέχρι να έρθει εθελοντής μας να τα παραλάβει. Τα μωρά θα φιλοξενηθούν από εθελόντρια κι ευχόμαστε να τα καταφέρουν. Οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα με όλες τις διαδικασίες όπως ορίζει η νομοθεσία. Ευχή μας να τα καταφέρουν τα μωρά διότι είναι με κλειστά τα μάτια».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v