Αμιγώς ηλεκτρική σπορ sedan Mercedes EQE

Η αμιγώς ηλεκτρική σπορ sedan EQE προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες της EQS σε μια ελαφρώς πιο συμπαγή μορφή.

Αμιγώς ηλεκτρική σπορ sedan Mercedes EQE

Το εσωτερικό της ΕQE 350+ είναι το Electric Art. Υλικά υψηλής ποιότητας όπως δέρμα και δέρμα νάπα διατίθενται προαιρετικά για την ταπετσαρία των καθισμάτων. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το διακοσμητικό φωτιζόμενο στοιχείο με μοτίβο Mercedes-Benz δημιουργούν μια lounge φουτουριστική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, ο σπορ χαρακτήρας της EQE 350+ μπορεί να τονιστεί εξωτερικά και εσωτερικά με τη γραμμή AMG Line, ενώ η γραμμή εξοπλισμού Electric Art, από την άλλη πλευρά, δημιουργεί εκφραστικές, κομψές σχεδιαστικές γραμμές.

Αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης κίνησης

Η EQE δεν έχει μόνο τα γονίδια της EQS στο ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά και στις άλλες τεχνολογικές της καινοτομίες και τις εξαιρετικές λεπτομέρειες όσον αφορά στην άνεση. Τα βασικά προαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα - διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με γωνίες διεύθυνσης έως 4,5 μοίρες και έως 10 μοίρες - συν την τεχνολογία προβολέων DIGITAL LIGHT. Με δύο (επιπλέον του πακέτου Advance Plus που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των οχημάτων στη χώρα μας) πρακτικά πακέτα εξοπλισμού, τα Premium και Premium Plus, καθώς και το κατάλληλα προδιαμορφωμένο EQE 350+, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να βρουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα.

Οδηγικές επιδόσεις

Ο νεότερος εκπρόσωπος του μέλλοντος των οδηγικών επιδόσεων: η Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC. Οι στοχευμένες λύσεις της AMG, ιδιαίτερα στους τομείς του συστήματος κίνησης, του πλαισίου, των φρένων, του ήχου, της εξωτερικής και εσωτερικής σχεδίασης καθώς και του εξοπλισμού, εγγυώνται μια δυναμική και συναισθηματική εμπειρία οδήγησης AMG με την EQE 43 4MATIC. Αυτό το μοντέλο είναι εξαρχής εξοπλισμένο με σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα. Η γωνία διεύθυνσης έως και 3,6 μοίρες βοηθά σημαντικά στον ευέλικτο χειρισμό. Οι προβολείς DIGITAL LIGHT, που διατίθενται επίσης στο βασικό εξοπλισμό, προβάλλουν το λογότυπο AMG κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο του οχήματος.

Δικές του προτιμήσεις

Τα χαρακτηριστικά οδήγησης μπορούν να αλλάξουν από τον οδηγό με το πάτημα ενός κουμπιού για να ταιριάζουν στην αντίστοιχη κατάσταση ή στις δικές του προτιμήσεις. Τα προγράμματα οδήγησης AMG DYNAMIC SELECT καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών, από την απόλυτη άνεση έως τον έντονο σπορ χαρακτήρα. Σημαντικές παράμετροι όπως χαρακτηριστικά κίνησης και απόδοσης, ρυθμίσεις ανάρτησης, AMG DYNAMICS με, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά ροπής τιμονιού και AMG SOUND EXPERIENCE, περιλαμβάνονται στο επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Η μέγιστη ισχύς μετάδοσης κίνησης μπορεί να ανακαλείται στη λειτουργία Sport+ ή σε όλα τα προγράμματα μέσω kick-down.

Πολλές επιλογές AMG ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνουν σχεδιαστικά χαρακτηριστικά όπως το AMG Night Package με στοιχεία σε μαύρο και μαύρο χρώμιο, κόκκινες δαγκάνες φρένων ή τα διακοσμητικά στοιχεία AMG από ανθρακονήματα. Το ηλεκτρικό σεντάν επιδόσεων μπορεί επίσης να βελτιωθεί περαιτέρω όσον αφορά στη δυναμική συμπεριφορά του με το κεραμικό σύνθετο σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης AMG. Υπάρχει επίσης μια επιλογή από αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες ζάντες ελαφρού κράματος AMG 20 και 21 ιντσών.

Επιπλέον, η EQE 43 4MATIC μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί με την πρωτοποριακή Hyperscreen MBUX. Η μεγάλη, καμπύλη οθόνη του εκτείνεται από τη μία άκρη της κολώνας Α έως την άλλη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v