Σε αυτές τις ταινίες θα δεις αληθινό σεξ

Η τέχνη μιμείται τη ζωή, λένε, όμως σε αυτές τις ταινίες δεν είχαμε απλά μίμηση του σεξ, αλλά 100% αληθινό σεξ.

Σε αυτές τις ταινίες θα δεις αληθινό σεξ

Τα όρια του πορνό είναι δυσδιάκριτα σε περιπτώσεις ταινιών που το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας τους ηθοποιούς να κάνουν πραγματικό σεξ με τους συμπρωταγωνιστές – παρτενέρ τους.

Τέχνη; Πρόκληση; Ρεαλισμός; Ποιος ξέρει, το θέμα είναι ότι κατάφεραν να προκαλέσουν συζητήσεις.

Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό (2021)

Όταν το sex tape μιας δασκάλας ιστορίας (Katia Pascariu) διαρρέει κατά λάθος από τον σύζυγό της, το γυμνάσιο όπου εργάζεται απαιτεί απαντήσεις. Στην πρώτη σκηνή της ταινίας βλέπουμε αποσπάσματα της sex tape, στα οποία το ζευγάρι κάνει κανονικότατο σεξ στα τέσσερα, αλλά και στοματικό. Οι εν λόγω σκηνές κόπηκαν όταν η ταινία προβλήθηκε στις streaming πλατφόρμες.

Romance (1999)

Η ταινία της Catherine Breillat προκάλεσε έντονες συζητήσεις καθώς περιλαμβάνει αρκετές σκληρές (και αληθινές) σκηνές σεξ, με τη συμμετοχή του πορνοστάρ Rocco Sinfredi. Το Romance ακολουθεί τη Marie (Caroline Ducey) καθώς αναζητά σεξουαλική εκπλήρωση μακριά από τη μονογαμική της σχέση.

Καλιγούλας (1979)

Η ταινία του 1979 με πρωταγωνίστρια την Helen Mirren (!) και τον ο Peter O’Toole  (!), περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νεκροφιλική αιμομιξία (όχι αληθινή προφανώς), όμως το μοντάζ των σεξουαλικών σκηνών είναι 100% ρεαλιστικό, χάρη στον ιδρυτή του Penthouse, Bob Guccione, ο οποίος υπήρξε παραγωγός.

Η αυτοκρατορία των αισθήσεων (1976)

Στη στρατοκρατούμενη Ιαπωνία του 1936, μια υπηρέτρια τα φτιάχνει με το αφεντικό της. Βασισμένη στην αληθινή ιστορία μιας γιαπωνέζας που έπνιξε πάνω στο σεξ τον εραστή της και του έκοψε το πέος, η αριστουργηματική ταινία του Nagisa Oshima άφησε εποχή και συνεχίζει να προκαλεί με τις άκρως ρεαλιστικές (και αληθινές) σκηνές σεξ ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

9 Songs (2004)

Στην ταινία του Michael Winterbottom, οι πρωταγωνιστές Kieran O'Brien και Margo Stilley κάνουν πραγματικό σεξ, ενώ εμείς βλέπουμε ταυτόχρονα πλάνα από συναυλίες των Franz Ferdinand, The Dandy Warhols και Black Rebel Motorcycle Club.

Nymphomaniac (2013)

Όπως δηλώνει ο τίτλος, η ταινία του Lars Von Trier επικεντρώνεται στο σεξ. Οι ερωτικές σκηνές στην ταινία είναι 100% αληθινές, ενώ σε αρκετές εξ’ αυτών τα σώματα των πρωταγωνιστών είναι ντουμπλαρισμένα με πορνοστάρ. Φημολογείται πάντως πως ο Shia LaBeouf και η Stacy Martin συνευρέθηκαν κανονικά στην μεταξύ τους σκηνή.

Love (2015)

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Gaspar Noé, το Love γυρίστηκε σε 3D για μια πλήρη (σεξουαλική) εμπειρία. Το σενάριο φημολογήθηκε ότι είχε μόνο επτά σελίδες, με τον Noé να αφήνει τους ηθοποιούς να αυτοσχεδιάσουν (και) κατά την διάρκεια των ερωτικών σκηνών, κάνοντας πραγματικό σεξ.

The Brown Bunny (2003)

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Vincent Gallo, η ταινία περιλαμβάνει μια σκηνή αληθινού στοματικού σεξ με την Chloe Sevigny. Ο ίδιος ο Gallo είναι ο… αποδέκτης και η σκηνή συνεχίζεται μέχρι αυτός να φτάσει στην κορύφωση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v