Ο Μπεν Άφλεκ που βαριέται στα Grammy είμαστε όλοι μας

Κάποιου είδους ταύτιση νιώθουμε με τις viral φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ ο οποίος σκυλοβαριέται στη χτεσινή απονομή των Grammy όπου συνοδεύει την J.Lo.

Ο Μπεν Άφλεκ που βαριέται στα Grammy είμαστε όλοι μας

Ας μην το κρύψουμε, σε όλους μας έχει συμβεί: Χρειάζεται πού και πού να συνοδεύσεις το έτερό σου ήμισυ σε μια υπερ-βαρετή γιορτή, σε γάμο του σογιού του, ή κάτι παρόμοιο. Ούτε οι αστέρες του Χόλιγουντ δεν ξεφεύγουν από αυτή την πανάρχαια κατάρα, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ να βαριέται του θανατά στην απονομή των Grammy, που κάνουν τον γύρο του ίντερνετ.

Ο 50χρονος ηθοποιός συνόδευσε την σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ, στην χτεσινή τελετή απονομής των Grammy, αλλά δεν φαίνεται να πέρασε και πολύ ωραία εκεί.

«Όσο άσχημη κι αν είναι η μέρα σας, σας υπόσχομαι ότι δεν είστε τόσο δυστυχισμένοι όσο ο Μπεν Άφλεκ στα Grammy αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Twitter ένας δημοσιογράφος.

«Ο Μπεν Άφλεκ στα Grammy είναι μια απογοητευτική υπενθύμιση ότι όσο πλούσιος και διάσημος κι αν είσαι, η γυναίκα σου θα σε σύρει σε πράγματα που δεν θέλεις να πας», τουίταρε άλλος χρήστης.

«Σας παρακαλώ, κάποιος να τσεκάρει αν ο Μπεν Άφλεκ είναι καλά», τουίταραν οι Chicks in the Office, μαζί με ένα βίντεο όπου η J.Lo. φαίνεται εμφανώς απηυδισμένη μαζί του.

Η 53χρονη σούπερ σταρ έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στην τελετή των Grammy, παρουσιάζοντας το βραβείο για το Best Pop Vocal Album, το οποίο κέρδισε ο Χάρι Στάιλς για το Harry's House. Ωστόσο, ούτε εκείνη ούτε ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκαν ποτέ στο κόκκινο χαλί.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν όπως πάντα εντυπωσιακή, με ένα Gucci φόρεμα (σκεφτήκαμε όλοι Γιώργο Μαζωνάκη, έτσι;) καλυμμένο με στρας και τρία μεγάλα κολιέ Bulgari με διαμάντια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v